|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
31.1.2009 1:08:54   
matcar
Jaz sem takoj za. Saj tak že spim napol tu zraven. Lahko noč! Se čitamo zjutraj dalje. Lepo spite vsi skupaj

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
31.1.2009 1:10:23   
Pandica
Nočko  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
31.1.2009 7:40:21   
matcar
Dobro jutro!
user posted image
Upam, da ste se naspale. Jaz se nisem najbolj. Moram kavo spit,pa bo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
31.1.2009 8:55:29   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
31.1.2009 9:03:29   
arabela*
kak ste ble pridne,ste kloftale..........user posted image
luštne slikice naših baucekov...user posted image

nič,gremo ven zdaj,se tipkamo kasneje.....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2530
31.1.2009 9:13:28   
Vrtnica79
Jutro, čvekice. Pa ste spet naklofaleuser posted image user posted image user posted image . Eh, mene je že hitro pobralo včeraj. Sem zvečer še pucala (Matcar- eni nimamo take sreče za varstvo user posted image ) in pol morem pač večere šenkat za to.

Zdaj pijem kavico, mali dve pa gledata živ-žavuser posted image .

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 31.1.2009 9:20:19 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
31.1.2009 12:05:02   
matcar
Saj vem ja. Hvala bogu, da imam tak vredi taščo. Pa Maks je tudi zelo rad pri njej. Meni pa je neki virus prišo not v rač.,Pa mi ga moj rihta. Zato pa me ni gor bilo en cajt. Upam, da mu bo ratalo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2532
31.1.2009 12:47:38   
matcar
Nič,grem malo počivat,me piga nekaj že. Se tipkamo kasneje. Upam samo, da se mi ne bo rač. vsipal!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
31.1.2009 13:17:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saj vem ja. Hvala bogu, da imam tak vredi taščo. Pa Maks je tudi zelo rad pri njej. Meni pa je neki virus prišo not v rač.,Pa mi ga moj rihta. Zato pa me ni gor bilo en cajt. Upam, da mu bo ratalo.

meni tudi,mi vedno javlja,da je prisoten,pa nevem ,mi ne najde točno kje....
mislim,da so smajliji krivi...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
31.1.2009 13:29:44   
Pandica
Pozdravljene mamice user posted image

Mi2 sma se danes dop. že spet sankale, prehodile pol naše ulice, pojedli kosilo, jaz sem si že lase oprala + zlikala, zdaj mi je mala zaspala, ko se zbudi pa se zrihtava in greva na obisk k moji prijateljici na drugo stran brega user posted image v Kamnico. Uhh, že vidim kako bomo čvekale user posted image

Lepo mi bodite in si tipkamo.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
31.1.2009 13:30:13   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mislim,da so smajliji krivi...

Smajliji imajo res ogromno virusov...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
31.1.2009 13:44:40   
arabela*
pandica,ti pa maš pestrouser posted image

midva pa sva eno bajto hodla gledat,ko oddajajo,samo je dallllllečččččuser posted image ,sem kar jezna,da sem tak mesta vajena......user posted image
user posted image user posted image pa sta bile na šetnji z babico,je M nenormalno uživala,pa še sneg je padal...

zdaj pa smo same,je user posted image šel na dirko,sem mu dovolila,ker je bil priden...user posted image user posted image user posted image

grem zdaj A dat kosilo,pa malo pospravit,.....lena sem kouser posted image user posted image ,pa se kasneje tipkamo......user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
31.1.2009 13:46:22   
Pandica

midva pa sva eno bajto hodla gledat,ko oddajajo,samo je dallllllečččččuser posted image ,sem kar jezna,da sem tak mesta vajena......user posted image

Koliko je to za tebe daleč? user posted image Kam sta to hodla gledat? Koliko km iz mesta? Pa je drugače lepa bajta?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
31.1.2009 14:16:35   
Pandica
Evo, jaz sem si že obrvi populila, namazala, Zala pa še kr spi user posted image

Kak lepo aja, jo tako rada gledam med spanjem, je, ko en angelček user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
31.1.2009 14:23:01   
Pandica
Lili Žagar je danes rodila fantka Tilna user posted image  user posted image  user posted image iskrene čestitke staršema user posted image

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/lili-zagar-rodila-sinka.html

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
31.1.2009 14:29:31   
Pandica
Kopiram:

Novomeščanka Lili pravi, da je Tilen pravi štajersko–dolenjski pubec, saj je ob rojstvu tehtal 3700 gramov, v dolžino pa meril 53 centimetrov. Pa da je, seveda, lep, pameten, šarmanten, priden in močan – ima torej vse lepe mamine in atijeve lastnosti.

A par ur star novorojenček je že pameten? user posted image user posted image user posted image
Kaj je Lili blond user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
31.1.2009 14:30:17   
Pandica
Se vidi, da mi je dolgcajt ne, ker mi mala še kr spi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
31.1.2009 14:52:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Koliko je to za tebe daleč? user posted image Kam sta to hodla gledat? Koliko km iz mesta? Pa je drugače lepa bajta?

selnica...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
31.1.2009 14:54:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Se vidi, da mi je dolgcajt ne, ker mi mala še kr spi user posted image

si še kar domauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
31.1.2009 15:02:26   
arabela*
eh,malo popestritve..user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2545
31.1.2009 15:37:06   
Vrtnica79
Hejla, mi smo tudi bili malo zunaj na sprehodu kar brez vozička. Je L pihala mehurčke V pa je skakala in jih lovila. Tak da bosta bolje spaleuser posted image . Samo je kar mrzlo zunajuser posted image  me je skoraj zanohtalouser posted image .

Saraya koliko te je najemnina za ono bajtouser posted image  Jaz nimam pojma kake so cene, daj me malo infornirajuser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 31.1.2009 15:38:27 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
31.1.2009 16:35:14   
arabela*
user posted image zdaj sem se eno uro zaj....da sem računalnik usposobla.Mi je vse skup zablokiralo,vse spletne strani........sem fasala virus,...kriv pa je smajli....tak da.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2547
31.1.2009 16:36:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saraya koliko te je najemnina za ono bajtouser posted image  Jaz nimam pojma kake so cene, daj me malo infornirajuser posted image

ni cela,polovica...100m2 250 eur..ni dost,ker ni v centru...

Neposredna povezava do sporočila: 2548
31.1.2009 16:38:31   
Vrtnica79

user posted image zdaj sem se eno uro zaj....da sem računalnik usposobla.Mi je vse skup zablokiralo,vse spletne strani........sem fasala virus,...kriv pa je smajli....tak da.......user posted image

ja, ti smajlili so res sranjeuser posted image  meni je tudi zaradt tega nekaj štekalouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
31.1.2009 16:48:43   
matcar
Evo,mi je ratalo gor prit. Je javlalo, da stran ni varna. Kr nekaj. Mini je neki trojanec not prišo, mi je komaj moj porihtal.
Saraya, pa saj selnica ni tak daleč. Je pa res, da je kr ugodna cena, sploh za hišo. Počasi se bomo odpravli k tašči po Maksa,ga že full pogrešam.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?