Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 17:07:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ja, ti smajlili so res sranje meni je tudi zaradt tega nekaj štekalo matcar,kaj ti je error povsod pisalo,meni so zablokirale vse spletne strani,vse možno sem delala,pol na koncu pa ugotovim,kje zajec tiči
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 17:12:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya, pa saj selnica ni tak daleč. Je pa res, da je kr ugodna cena, sploh za hišo. Počasi se bomo odpravli k tašči po Maksa,ga že full pogrešam. daleč ni,si pa od avta odvisen ..... pa kaka tišina,jaoo,jam mam rada promet,pa ceste,ne maram tiste tišine,ko ni nikjer nikogar.......kompliciram,ne
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 20:16:07
|
|
|
|
matcar
|
Ne,meni je normalno delalo,edino blokiral mi je vsake tolko cajta. Mi ni strani odpiralo. Pa javlalo je, da ni antivirusa. Pol pa je moj najdo trojanca not. Mi je mogo komplet na novo antivirus naložit,pa tisto ven sčistit,zdaj pa dela spet normalno.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 20:19:25
|
|
|
|
matcar
|
Ja, mir pa je v tistih krajih pa avto rabiš. Zakaj bi komplicirala? Pač ima vsak svoje. Mene ne moti ne eno ne drugo. Mojega je tudi motlo, ko sma k mojim prišla,ker je tu mir, ni tak prometa za slišat. Pa se je navado!
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 21:30:54
|
|
|
|
matcar
|
Kaj danes pa štrajkate?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 21:42:26
|
|
|
|
arabela*
|
samo res,kje ste vse ??
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:06:33
|
|
|
|
matcar
|
jaz sem tu,druge pa ne vem,kje so
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:07:32
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar jaz sem tu,druge pa ne vem,kje so Evo še mene
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:11:16
|
|
|
|
Pandica
|
Sma se z Zalo do 20h potepale uhh, kako je bilo fajn smo se babe tako načvekale, moj otrok pa je užival v živalski družbi, ker je itak tak nora na živali, ko njena mami ima ta prijateljica tut nemško dogo - psičko, pa 2 muci, pa papagaja in se je ves čas z njimi igrala... Zdaj pa vas grem malo za nazaj prebrat, da bom na tekočem...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:12:05
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Koliko je to za tebe daleč? Kam sta to hodla gledat? Koliko km iz mesta? Pa je drugače lepa bajta? selnica... Saj to pa ni tak daleč
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:14:11
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Saraya koliko te je najemnina za ono bajto Jaz nimam pojma kake so cene, daj me malo inforniraj ni cela,polovica...100m2 250 eur..ni dost,ker ni v centru... Stara moja to je ja skoraj "zastonj" za tako kvadraturo in še hiša je... A ti veš, da so garsonjere po 200e naprej, tu pa imaš 100m2 Kaka pa je hiša, lepa? Pa noter opremo ali bi svojo imela ali kak? Aja, pa vedi, da v hiši je miljon krat boljše kot v bloku
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:17:18
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya daleč ni,si pa od avta odvisen ..... pa kaka tišina,jaoo,jam mam rada promet,pa ceste,ne maram tiste tišine,ko ni nikjer nikogar.......kompliciram,ne To zdaj praviš jaz sem bla ista dokler se nismo preselili. Prvo noč tukaj sploh nisem morala zaspati, ker ni bilo prometa in galame vprašaj me zdaj... Pa veš kako je za deco fajn, če so v naravi...pa poleti so lahko cel dan zunaj pred bajto, pa jim daš bazen ven pa se kopajo...in še in še...kaj pa v bloku... Nič, si v tistem vročem asfaltu in gagaš od vročine... Kaj pa tvoj pravi na bajto, ki sta si jo ogledala?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:23:03
|
|
|
|
matcar
|
Lep pozdrav,Pandica! Vidim, da sta se z Zalo imele super. Mi pa smo danes šli po Maksa,končno. Mi je že full manjkal. Sploh ni opazo,da dve muci falita.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:24:24
|
|
|
|
Pandica
|
Kje falita 2 muci? Ja, res sma se imeli super mi je prav pasalo malo odklopit
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:24:54
|
|
|
|
Pandica
|
Kako pa se je Maks obnašal, ko je tebe zagledal? Te je bil vesel?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:28:53
|
|
|
|
arabela*
|
pandica,saj vem kako se cene gibajo,spremljam vsak dan... Hiša jekar lepa,s tem,da eni že živijo odspodaj,kar pa meni ni preveč všeč.... Glede tišine,pa vem,saj se 3 leta živela v Brestrnici,v okolici nikogar,sam gozd,nobenih sosedov,pa mi je blo fajn.Ampak nebi več.....
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:31:15
|
|
|
|
matcar
|
Ma kaki. Vido je samo atija, mene še pogledal ni. Ko pa smo domov prišli, pa se me je držal,kot klop. Dala sem vstran dva mačka,je včeraj ena teta prišla iz Pragerskega,ki ima kar 5 otrok in je oba vzela. Mi je dala malo upanja, da bi mogoče lahko rodila po naravni poti. Bomo vidli.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:33:23
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pandica,saj vem kako se cene gibajo,spremljam vsak dan... Hiša jekar lepa,s tem,da eni že živijo odspodaj,kar pa meni ni preveč všeč.... Ja, to je edino res šit, če so spodaj lastniki. Jaz osebno tut nebi šla v tako. Če že, potem moraš res bit sama za sebe svoj gospodar in lastnik stanovanja / hiše čim dlje vstran A v Bresternici si tut bla al kaj? Resno, kdaj si pa te tam živela? To sta imela tut hišo v najem al kak?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:35:16
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma kaki. Vido je samo atija, mene še pogledal ni. Ko pa smo domov prišli, pa se me je držal,kot klop. Dala sem vstran dva mačka,je včeraj ena teta prišla iz Pragerskega,ki ima kar 5 otrok in je oba vzela. Mi je dala malo upanja, da bi mogoče lahko rodila po naravni poti. Bomo vidli. Ja koliko pa si te imela mačk prej in koliko jih imaš zdaj? Kak to misliš, da ti je dala upanje, da bi lahko rodila po naravni poti? Kaj pa ti je te povedala? A Leo si tut z CR rodila?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:38:09
|
|
|
|
matcar
|
Ja,Leo sem tudi s CR rodila. Ona je rodila dva naravno,tri pa z CR. Njena znanka pa je po dveh CR,rodila naravno tretjega. Jaz sem že Maksa htela naravno rodit,pa se je zakompliciralo.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:40:09
|
|
|
|
arabela*
|
pandica,niso lastniki spodaj,ampak od lastnika sestra z družino,je sicer full fajn delovala,lastnik pa prav tako...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:40:22
|
|
|
|
matcar
|
Prej sem mela tri mačke, zdaj pa imam samo še enega. Ta je že 4 leta star, pa ga niti ne bi vstran dala, ker je svetovni maček. Full je priden,onadva pa sta samo sranje delala. Hcala,ki je prišlo,kljub pesku,razbila sta mi kozarce,pa vlazilec zraka,pa da ne naštevam. Mi je prekipelo.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:42:28
|
|
|
|
Pandica
|
No, saj boš videla kako bo. Vsekakor ti držim pesti, da ti uspe naravno, če si sama to želiš, če nebo šlo tak bo pač CR, samo, da ven pride, kajne? Mene je tut 1x babica tak prestrašla na CTG, da je mala v prečni legi in, da je to CR, da ne morš po naravni poti rodit, da sem bla cela posrana in sem pol takoj, ko sem šla k G ga prosla za UZ in mi ga je naredil, da je pogledal lego...in je mala že bila v porodnem kanalu spuščena lepo, samo ona babica je misla, da je v prečni legi, ker mi je Zala vedno tak muvala po trebuščku not, da mi je komaj in komaj nastavla CTG včasih so mi ga po 3 x mogli snemat, sem že pol šihta tam z njimi naredila...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:42:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A v Bresternici si tut bla al kaj? Resno, kdaj si pa te tam živela? To sta imela tut hišo v najem al kak? ja,celo bajto sva imela v najemu,pa sama sva še bila brez otrok..... pa v Košakih sva še živela,sicer samo eno leto...
|
|
RE: Mariborčanke II. del 31.1.2009 22:44:54
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A v Bresternici si tut bla al kaj? Resno, kdaj si pa te tam živela? To sta imela tut hišo v najem al kak? ja,celo bajto sva imela v najemu,pa sama sva še bila brez otrok..... pa v Košakih sva še živela,sicer samo eno leto... Te sta glih kontra vi2 ko sta še bla sama brez otrok sta bila v bajtah, zdaj pa se stiskate v mali luknji Zakaj pa sta te vun šla iz one bajte v Bresternici?
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?