|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
31.1.2009 0:08:43   
Pandica
Ja super, te pa povej, ko bo Lea prišla na srečanje zraven, da prinesem zraven Nutello user posted image
Ja, saj jaz imam tut kr velik avto no, karavana, pa ga full rada vozim, mislim mi ni problem vozit velikega avta, ker pred tem pa sem vozla Crysler Voyagera pa Mondeota karavana...še pred tem pa Twingota user posted image tak, da sem navajena obojih user posted image samo tovornjaka... user posted image pa ne vem, če bi glih upala peljat...a to še voziš takega, da ti spada pod B kat. izpita?

< Sporočilo je popravil Pandica -- 31.1.2009 0:09:20 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
31.1.2009 0:13:25   
matcar
Ne, spada pod C in E. Nad 8,5 tone. Zdaj pa razmišljam, da bi si kombija omislili,ko bomo pri dnaru malo bolj. Al pa enoprostorca. Vglavnem, mora bit 8 sedežev.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
31.1.2009 0:14:00   
matcar
Pa sma že na 101-ki. Kak sma pridne!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
31.1.2009 0:18:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ne, spada pod C in E. Nad 8,5 tone. Zdaj pa razmišljam, da bi si kombija omislili,ko bomo pri dnaru malo bolj. Al pa enoprostorca. Vglavnem, mora bit 8 sedežev.

Definitivno enoprostorca user posted image
Meni so full lepi, fajn jih je vozit in super je, ko imajo res toliko placa...
Saj kakšnega rabljenega tut dobiš po zmerni ceni...odvisno kaj bi rada imela...h kateremu pa se nagibaš?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
31.1.2009 0:19:42   
Pandica

Pa sma že na 101-ki. Kak sma pridne!

Ja ne, jaz pa sem že glažn Nutelle spraznila do konca user posted image user posted image user posted image sicer ni bil poln, samo vseeno user posted image pol pa bom spet jokala glede kil in, ko se bom ju3 zbudila z novimi 3 mozolji sred face user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
31.1.2009 0:20:26   
matcar
Ford mi je full dober s-max ali pa c-max. Pa espace od renoja ni slab. Al pa opli, Zafira,vivaro,nekaj takega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
31.1.2009 0:21:25   
matcar
Ja, to pa pride od sladkega. Kaj češ, če pa je dobro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
31.1.2009 0:23:01   
Pandica
Voyager je imel 8 zicov, s tem, da jaz nisem imela zadnje klopi noter zaradi psa, ker sem tam njega vozla ( nemško dogo ). Tak, da sem imela 6 zicov, če pa je bla sila, da sem špilala taksistko user posted image  user posted image pa sem zadnjo klop brez problema dala not.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
31.1.2009 0:26:05   
Pandica

Ford mi je full dober s-max ali pa c-max. Pa espace od renoja ni slab. Al pa opli, Zafira,vivaro,nekaj takega.

Opel Zafiro ima od moje seke fant in ti povem, da smo vanj spravili 3 nemške doge ( mojega + njegova2 ) tak, da gre vanjo hudiča in pol user posted image user posted image user posted image
Ko smo pse spustili iz kuferama ven na Pohorju nas je folk samo čudno gledal...
Ja, pa Fordi so tut lepi ja...čeprav sem jaz mahnjega na Wv-je...jaz bi pa tak Golfa novega, 6-ko imela, če bi imela dnar user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
31.1.2009 0:30:08   
matcar
Ja,tudi ni slabo. Voyagera bi tudi mela,Tam pa se res komot pelješ,pa full noter spraviš. Jaz bom rabla nekaj večjega, nas bo pet,pa še voziček,pa kakega sorodnika zraven... Pa smo tam,ko ni muh!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
31.1.2009 0:31:45   
matcar
Ti povem,kaj jaz jem?
After eight! Mnjami

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
31.1.2009 0:31:48   
Pandica
Nem nikoli pozabla, ko je pred leti praznovala moja zelo dobra prijateljica roj. dan in nas je blo tam 6 bab. In ena ni pila, ker je rekla, da bo vozla. Ampak vse smo pa imeli avte za 5 oseb user posted image in kaj zdaj user posted image v njeno staro Daewoo Nexio se nas je spravlo vseh 6 user posted image  user posted image  user posted image joj, kak smo se stiskale odzadaj in smo se imele luštno takrat, nikoli nem pozabla...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
31.1.2009 0:33:07   
Pandica

Ja,tudi ni slabo. Voyagera bi tudi mela,Tam pa se res komot pelješ,pa full noter spraviš. Jaz bom rabla nekaj večjega, nas bo pet,pa še voziček,pa kakega sorodnika zraven... Pa smo tam,ko ni muh!user posted image

Pa saj pa neboš vedno sorodnikov  zraven vozla user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
31.1.2009 0:34:00   
Pandica

Ti povem,kaj jaz jem?
After eight! Mnjami

Nehaj user posted image   ker že študiram, da bi šla po Jafa kekse v predal, me že tak vabijo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
31.1.2009 0:37:04   
matcar
Je fajn, se za nazaj spominjat,kake kozlarije smo delali.
Ko sem izpit za avto naredla, sem mojega spoznala. Čez nekje 6mesecev pa je njegova mama,tašča moja,roj.dan mela. Pa smo bli pri njej na Ljubljanski. In jaz,frajerka, sem seveda,pila. Pol pa vozi,če lahko. Spila pa sem dva kozarca refoška. Pokjena sem bla tak, da brez veze. Seveda sem jaz hotla vozit,ker moj sploh nima izpita,noben v njihovi familiji. So sami vozeki.
Sem skoraj avto zlamala na hofu vašem. Pa je mogo pol moj vozit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
31.1.2009 0:38:20   
matcar
To je res,ja. Samo če je treba kam it, na britof al pa jih domu potegnem iz dalmatinske,al pa od naju,je pa hudič lahko.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
31.1.2009 0:41:08   
Pandica

Je fajn, se za nazaj spominjat,kake kozlarije smo delali.
Ko sem izpit za avto naredla, sem mojega spoznala. Čez nekje 6mesecev pa je njegova mama,tašča moja,roj.dan mela. Pa smo bli pri njej na Ljubljanski. In jaz,frajerka, sem seveda,pila. Pol pa vozi,če lahko. Spila pa sem dva kozarca refoška. Pokjena sem bla tak, da brez veze. Seveda sem jaz hotla vozit,ker moj sploh nima izpita,noben v njihovi familiji. So sami vozeki.
Sem skoraj avto zlamala na hofu vašem. Pa je mogo pol moj vozit.

user posted image    user posted image    user posted image

Pa dan nehaj, ker se bom polulala user posted image  user posted image  user posted image

Res nima tvoj izpita? Ojej...pa mi ni it za delat al kaj? Joj, jaz si sploh ne predstavljam, da bi bla brez, bi znorela... takoj kak sem bila 18 let stara sem ga že imela v žepu, ker sem šla vozit že pred dopolnjenimi 18 leti, samo zato, da sem čimprej izpit imela. In vse naredila iz prve user posted image  user posted image  user posted image kaj čem, sem pač nadarjena user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
31.1.2009 0:45:05   
matcar
Nima ga,ne. Epileptik je, pa ni naredo zdravniškega. Zdaj pa ne upa prav,ker je že malo v letih.user posted image
Jaz sem ga naredla pri 24-ih. Prej ni blo dnara. Pa z bivšim se ni dalo nič zmwnit,ker je hepan prleški!
Je reko, da mam pecikl. Ko pa sma šla narazen,pa sem ga šla takoj delat,sem tudi vse iz prve naredla. Pa za Cin E tudi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
31.1.2009 0:48:46   
Pandica

Pa za Cin E tudi.user posted image

Opa, opa, to pa ni kar tako, bravo mami user posted image user posted image user posted image

ker je hepan prleški!

user posted image user posted image user posted image

Epileptik je,

user posted image   ojoj, bogi...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
31.1.2009 0:51:07   
matcar
Hvala,hvala!user posted image
Ja, je bogi toti moj det,saj zdaj je že nekaj časa brez napadov. Mora bit vsaj 5let razmaha,če hoče izpit delat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
31.1.2009 0:53:43   
Pandica

Hvala,hvala!user posted image
Ja, je bogi toti moj det,saj zdaj je že nekaj časa brez napadov. Mora bit vsaj 5let razmaha,če hoče izpit delat.

Aja, a tako je to? Koliko časa pa že on ni imel napada? Ja, kaj pa, če nima 5 let napada, naredi izpit in se pol Bog ne daj prvič vsede za volan in dobi napad...samo razmišljam glasno... user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
31.1.2009 0:57:06   
matcar
Saj to je ravno tisto. Julija bo 5 let,odkar je mel zadnji napad. Samo to tak čuti,kdaj ga bo zgrablo. Najhujše je,če pije,takrat ga rado vrže. Samo se je k sebi spravo oz.sem ga jaz. Saj še ga vedno spije tu pa tam,samo tak več ne,kot je takrat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
31.1.2009 0:59:52   
Pandica
A to čuti, ko bo dobil napad? Poznam enega fanta, ki je epileptik...samo on še je full bolan zraven, je itak v onem domu v Črni in je res full bogi user posted image

Pa je to dedno?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
31.1.2009 1:02:28   
matcar
Baje,da je lahko tudi dedno,so mi v bolnici rekli,ko sem Maksa rodila.
Samo v primeru, da imaš že od rojstva epilepsijo. Moj pa je prvič imel napad,ko je bil 20 star.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
31.1.2009 1:07:08   
Pandica
matcar   grema spat... si ju3 oz. danes čez dan tipkamo dalje...

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Formula za uspavanje jokajočega dojenčka v...
Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?