Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

greva pa zdaj do moje mame v severovzhodni konec države, in uganite kje se bova ustavila..... v TROJANAH!!!!!! Jupiiiiii!!!!!!!
pridno brcajo, pridno nakupujte, veliko sreče na pregledih, aja pa še meni kašen krofek pršparite, upam da vas kmalu spoznam na srečanju, če bo vse po sreči!
Ker ze mojga je ubilo, res upam, da se mala izogne temu.
...
. Zdaj bodo pa morali malo improvizirat pač. Včeraj in ponoči me je ful kuhala vročina, zdaj mi je padla na 37,7, sam imam občutek, da spet raste. Saj skozi počivam, pa čajčke pijem, mulčka mi je k sreči mami odpeljala, tako da res lahko ležim. Jutri grem k zdravniku, potem pa upam, da bom vsaj v petek lahko toliko stala na nogah, da bom šla lahko tisto prireditev speljat v šolo.
še ne ovira pri spanju, če seveda ne pozabimo, da je treba vsaj 2 ustat za WC, vem pa, da tole še pride.
.