Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lyra* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene! najprej vidim eno štajerko, mariborčanko, ko začnem prebirat , no tudi jaz sem mariborčanka, drugače precej aktivna pri starši čvekamo, -majčice 2008 ,... sva 19 4 2008 . dobila deklico Tajo, ki naju osrečuje maximalno in na peto obletnico lani ugotovila, da je čas da tud mami dobi isti priimek, kot ga nosita ati in Taja! Torej toliko zaenkrat, vidla sem še seznamček, ne vem pa kaj si sploh za začetek poveste, tako da odgovorim, ko me katera kaj vpraša... drugače pa je najin dan planiran zaenkrat...-marsikomu čuden ,nama poseben,al pa ne...31.10 - upam samo da bo šlo skozi... Oooooo čmrlika dobrdošla pri nam Te že ful dolgo nisem nikjer zasledila Kak vam gre? Taja pridna? Hojla! ja sem res samo na majčicah večina, mariborčanke mi več ne sedejo... , bom pa tule z veseljem, če me vzamete med vas Taja je pa ena zlatika mala ,pridna , radovedna, zlata, nimam pripomb čez njo, razen da mi prehitro raste, in da čas res neusmiljeno beži... malo še pa mi bo nazaj lapala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|