|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
30.1.2009 11:54:04   
mala81
pikovit vem, kako se ti vlečejo tile dnevi. V mislih sem vsak dan s tabo in močno stiskam pestke, da vama končno uspe.

Ja naslednji teden pa že grem po špike, tak da bo zdaj minlo ko strela. Komaj čakam, da se konča in upam, da res gre v tretje rado.

Vsem monim soborkam pa pošiljam en velik user posted image .

PA PA

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.1.2009 12:19:08   
zarja1
Pikovitka saj bo, glej še en teden pa boš že skakala od veselja, jaz pa s tabo!!!!!!!
Jaz sem full prehlajena, dans sem morala dvakrat dajat kri, ker niso mogli verjet, da je vse tak v k****. En kup vitaminov-pol pa res upam, da bom ok. Draga jaz sem doma že dva meseca, tak da veš kaka kriza mi je.
Lepo pridna bit pa se pustit razvajat.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.1.2009 13:02:14   
talika81
pikovit, sej bo hitro minlo teh 14 dni, ko boš lahka delala test ... boš vidla, parkrat še greš spat in malo se boš okrog obrnila, in evo ... bo že čas za test ...

pikovit, hvala za želje ... moram priznat, da sploh nisem nič žalostna ... no, v sredo sem bla malo, včeraj pa že ne več, ker vem, da bom tudi jaz kmalu srečka user posted image  ...

tako kot seveda vse ostale moje soborke ...

mala81, tebi se bo tud začelo resno dogajat ... naj tokrat uspe ... user posted image   user posted image   user posted image  

tassi1, ti maš pa danes spet UZ, a ne? a si ga že imela? kako je bilo?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.1.2009 13:45:12   
tassi1
A sem spet zadnja user posted image user posted image ?
No, tudi danes je ZD. našla kar nekaj foliklov velikosti od 9 pa do 18( je menda kar gužva v desnem jajčniku user posted image user posted image ), zato moram ponoviti vajo in imam jutri spet UZ, sobota,31.1.09.

Tako, da punce prosim zvečer, če lahko poskrbite za stimulacijo, pivo si bom pa kar sama prinesla na mizo user posted image user posted image    

Se tipkamo zvečer, papa user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.1.2009 15:19:31   
zarja1
Tassi glavno, da so. Zrastli bodo pa še tudi. Pa na pivo ne pozabi!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.1.2009 15:28:45   
pikovit
Evo Tassi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.1.2009 15:29:18   
september1
talika81 žal mi je da je prišla tečka.user posted image user posted image user posted image

tudi mene je obiskala.user posted image user posted image user posted image ,še šestkrat pol jo bom pa nagnala.

tassi lepo da da jih imaš, saj bojo še zrasli.držim pesti za jutri.

pikovit počivaj in pazi na svoji pikici.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.1.2009 15:44:10   
september1
govorila sem z miklarom(oziroma sms mi je poslala) in napisala: "v MB sem dobila femoden, ki ga začnem jest ko dobim M. konec marca pa na špike.vse vas lepo pozdravljam in se smučam in uživam za vasuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.1.2009 20:43:20   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo Tassi user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz navijam!!!!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.1.2009 21:49:40   
zarja1
user posted image user posted image user posted image user posted image Miklarom super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
31.1.2009 5:38:59   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image Miklarom super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam že vnaprej  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.1.2009 11:19:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Navijam že vnaprej  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeee superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.1.2009 15:32:58   
tassi1
Jes, jes, v ponedeljek imam pa punkcijo- 2.2.09 ob 7.45 v MB.

Končno so moji foliklčki zadost zrastli( stimulacija OK), da se je DR odločil, da me ne bodo več matrali z injekcijami!!
Stanje pa je sicer bolj švoh, tako da me prav zanima koliko bo celic
A gremo stavt ? user posted image user posted image
Imejte se

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.1.2009 16:57:22   
zarja1
Tassi super za ponedeljek!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.2.2009 19:36:58   
zarja1
Tassi jutri pa na easy, na kalamare al kebab, pol pa desni bok in risanke za vsaj tri dni. Pa kak sprehod rukni!!!!!! Draga navijam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.2.2009 20:00:56   
pikovit
Tassi lubica drži se in veliko,ter dobrih celic.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.2.2009 21:09:21   
mala81
tassi1 veliko jajčk pričakujemo jutri. Naj ti mine s čimmanj bolečin.

pikovit kako pa kaj ti? Želim ti vse najlepše

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.2.2009 21:15:00   
bambi75
Tasssi vse dobro jutri. Čimmanj bolečo punkcijo in kvalitetna jajčka ti želim.

Pikovit, si že bolje?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.2.2009 8:04:05   
september1
tassi vso srečo dans! 

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.2.2009 12:37:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: september1

tassi vso srečo dans! 

Držim pesti Tassikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.2.2009 12:38:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pikovit, si že bolje?

Mjčkeno boljeuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.2.2009 19:56:22   
tassi1
Se  opravičujem, sem še malce zadeta od narkoze!!user posted image user posted image
Hvala vsem , ker vas je skrbelo za mene, sem prej prišla mal čekirat, pol mi je pa slabo ratalo, sem pa šla nazaj na kavč. user posted image

Pridelala sem 9 celic in imam transfer v soboto, 7.2.09. user posted image user posted image user posted image

To je moj najboljši pridelek v zadnjih  4 postopkih, tako da sem ful vesela, upam samo, da se je moj tudi izkazal in da me bo v soboto pričakalo čimveč blastocist!!
Hvala vsem še enkrat, grem še malo kavčat!! user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.2.2009 20:02:47   
zarja1
Tassi super za devetko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.2.2009 20:50:40   
mala81
tassi user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj te v soboto pričaka čimveč otročkov!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
3.2.2009 8:06:26   
talika81
tassi1, bravo ... user posted image   user posted image   user posted image   sedaj pa držimo pesti, da bi bilo res čimveč blastocist ... user posted image   user posted image

punce, v lj tko sneži, da ne vem, kako bo, če bo tkole ves dan ... pa že zdaj niso ceste po lj nič splužene ... groza ... user posted image

september1, zelo mi je žal, da je tvoja user posted image  prišla. bomo spet skupaj navijale, da pa mogoče nam pa rata naslednji mesec, a ne?

beba75, kako si pa kaj ti? a je user posted image  prišla al ne?

zarja1, kako si kaj ti? si vredu?

pikovit, upam, da lepo greješ svoja dva user posted image   user posted image , da bo lep rezultat na testu ...

no, jaz pa sem včeraj imela prvi UZ v 3IUI ... je rekla, da mam po en folikel v vsakem jajčniku, velik 8 mm, in kr nekaj malih ... tako da bom zdaj veselo papala klomifen, pa malo pila pivo, pa kakšno jajce več pojedla in upam na najboljši rezultat ... v petek mam spet UZ, da vidimo, koliko jih je zrastlo in za kolko ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako do zdravja, sreče in dobrega partnerstva
Ženski način delovanja je bolj prefinjen. Delovanje ženske lahko primerjamo z delovanjem fine ure, delovanje moškega pa ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Zanesljivost baby check plus (testna paličica)
Sunshine93

Zanima me kakšen test se vam zdi bc plus(testna paličica). Kakšno izkušnjo imate s tem testom ali je zanesljiv ali ne ?

Odličen (80%)

Napačne rezultate (20%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!