|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
3.2.2009 10:05:33   
Blueeyes
HM84 držim pesti za izpit... sporoči kako je šlo... pa na pregledu tudi

pr men še niso nč snega kidal... k sem štartala od doma ga je blo na cesti cca 10cm... očitno se ne ozirajo na voznike, pa so malo podaljšali z drnuhanjem user posted image  user posted image  user posted image  tale ljubljana pa je tud čist mim... nič spluženo, še avtoceste ne user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.2.2009 10:06:21   
Dudica1
dito čestitke za podaljšano bolniškouser posted image
No jaz imam že en lep kupček cunjc in sicer bodije z dolgimi  št.62 pa enega 68 pa žabice do pasu,ene hlačke bombažne 62,pa mam en komplet za iz porodnišnice hlačke,majčka pa jopica pa ne vem se mi zdi da je mal velko...al kaj...ne vem no sej mogoče mi pa še kaj v oči padeuser posted image ,ker prvi je bil velik 52cm pa je mel za iz porodnišnice pajacek št 56...user posted image
Ma pa baby center še kar nekaj pajackov od kanza znižanih 50% tko da se kar splača moram it še mal pofirbcat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.2.2009 10:49:42   
AKP
Dito oblačila za iz porodnišnice bom komaj maja kupila. Pa še to bolj proti koncu, da bom videla kako velika bo naša miška. Bo pa dobila ene lušne  hlače in kakšno lepo majčko in jopico. Ostala oblačila sem dobila in bom komaj kasneje kupovala poletna oblačila. Edino kaj sem kupila so bodiji iz Hofra. Grem pa zelo rada gledat oblačila v H&M in v mislih kupujem user posted image . Dokler bo bolniška bomo samo gledali. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.2.2009 10:57:00   
petrazg
ojla nosečkice... majske mamice...

Kako smo? Pri nas v Lj je snega full, ceste nesplužene, parkirišče obup... Je moj malega v vrtec peljal, pa je rekel, da če bi vedel da je takšen kaos na cesti bi ga kar doma pustil... Meni pa sneg letos gre bolj na živce in bi blo boljš , da ga ne bi bilo... user posted image
Čestitke za uspešne preglede... Mi imamo 3d v četrtek, že kooooomaj čakam, da vidim našega malea user posted image user posted image user posted image
Modrookica ... vse naj naj, pa naj ti mesec maj prinese najlepši zagladek user posted image user posted image user posted image pa super za voziček...

Dobrodošla nova majčica!!!
Imamo pa že mi tudi hlačke za iz porodnišnice user posted image user posted image user posted image (edino kar smo že uspeli kupit)

Dudica
v katerem Babyu si pa to gledala za pajacke? Sem malo gledala , pa imam samo dva 56 vse ostalo je večje... pa malo razmišljam , da bi še kaj kupila user posted image sej se mi zdi , da ne rabim, samo tako za moje lušte... Sem na začetku dokaj racionalno gledala, sedaj ko sem pa cele dneve doma pa se mi zdi , da vedno še kaj novega pogruntam...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.2.2009 11:02:57   
Dudica1
PETRAZG jaz sm gledala pajacke v postojni jih majo res še dost pa ne samo pliš ampak tudi že nekaj tanjšega isto 50% znižanouser posted image .Tudi jaz bom še šla kakšnega kupit...ampak 62 št,ker se mi zdi da 56 št nisem rabila dosti pri prvemu,tako da je št 56 bolj samo za iz porodnišniceuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.2.2009 11:14:28   
Hanaja
Dobro jutro!

Vidim, da ste ene tako zgoooodne...jaz pa ponoči ful slabo spim, se samo premetavam in gledam na uro, zjutraj, ko pa moj gre, pa zaspim kot polhuser posted image Najbolj zanimivo mi je, da sem ponoči čisto budna, bi lahko kar vstala. Upam, da bom tudi od maja naprej tako oz., da mi sploh ne bo treba kaj preveč vstajat ponoči.

Dito, tudi jaz čakam podaljšanje bolniške. In če mi jo rata dobit do porodniske, jo bom tolk prej prekinla, da bom lahko izkoristila dopust. Kolikor jaz vem, ti po ZDR dopust res propade, če ga za leto 2009 ne izkoristiš vsaj 2 tedna. In v tem primeru tudi do regresa nisi upravičen!

Punce, predvsem tiste, ki ste že bile noseče - kaj je "normalno" otrdevanje trebuha in kdaj se je dobro it pokazat? Mene nič ne boli, ampak trebuh mi pa otrdeva kar pogosto, tudi, ko ležim, za nekaj sekund in potem popusti. Če sem malo več pokonci, pa mi ta občutek postane ful neprijeten. Pa popoldan in zvečer je tega več. Kaj mislite?user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.2.2009 11:17:16   
Blueeyes
Hanaja ja otrdevanje trebuha je nekaj čist normalno... na začetkus em bla tud jz prestrašena, zdej je pa tko vsakodnevno... največkrat mi otrdi nekje med 20 in 21h... preden se odpravljam spat... pol pa takoj k se uležem boksarski maraton user posted image  ... ki pa ponavadi kar traja in traja... kaj bo šele pol k ji bo začelo primanjkovat prostora user posted image

(odgovor članu Hanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.2.2009 11:20:38   
dito
Hanaja- glede dopusta. Kako boš prekinila bolniško?
Otrdevanje- meni je pomagal magnesol- še zdaj ga pijem 3x na dan. Če nimaš posebnih bolečin ni nič hudega. Meni je začel otrdevati vendar sem imela zraven hude bolečine. pomagal mi je mg in počivanje.

(odgovor članu Hanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
3.2.2009 11:22:47   
Blueeyes
tud jz pijem magnesol... pomaga....

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.2.2009 11:24:51   
petrazg
Dudica, sej ne mislim pliškotov kupovat. Samo kakšne bombažne, tanke. Sej jih imam drugače dovolj, samo res same lušte so me. Zato, ker sem skoz samo doma... Bom aprila malo po trgovinah čekirala...user posted image

Regres vam punce pripada, ne glede koliko dopusta koristite. Dito na koncu ne vloži podaljšanja za bolniško in bodi na dopustu. Samo prej se z delodajalcem zmeni, da te ne bo zašil pa ti ne bo dopusta potrdil...

Hanaja... trebuh otrdi takrat , ko se veliko giblješ ali kaj delaš. Pri meni je ponavadi zvečer veliko bolj trd kot zjutraj. Ko ti utrdi se malo uleži in počivaj in more kat hitro popustit. Bo pa tega vedno več, bolj kot bo šla nosečnost proti koncu.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.2.2009 11:34:41   
maja1488
Meni je trebuh parkrat otrdel in ni popustil cel dan, kljub počivanju. Ko sem povedala G, mi je rekel, da naslednjič, če se ne umiri, takoj v porodnišnico, da me priklopijo na CTG. Če otrdi in kmalu uplakne in se ne pojavlja v enakih intervalih ni nič nevarnega. Če pa drži cel čas ali se pojavlja v enakih časovnih intervalih gre za prezgodnji porod. Jaz sedaj mal več počivam, pijem magnesol in jem ful banan (baje pomagajo) in mi otrdi mogoče 5x na dan.

Petrazg, kje imaš 3D? V Postojni?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.2.2009 11:44:48   
dito
petrazg- glede dopusta mi delodajalec verjetno ne bo kompliciral, ker mi je sama v rač. to predlagala. Vendar glede bolniške ne vem. Podaljšano imam do 15.3. potem pa ne vem če lahko dobim samo za 14 dni. Ker v aprilu bi že koristila dopust.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.2.2009 11:45:23   
petrazg
Maja 1488 - 3D imam v Domžalah pri Strahovi. Ti ap očitno v Postojni, a ne? Škoda... Si bova pa slikce od user posted image pokazale, a ne? user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.2.2009 11:46:49   
maja1488
V postojni imam ja. Slikce pa itak damo gor :)
Zjutraj imam najprej za diabetes, potem šibam domov, pokupim tamalo in mojga in šibamo nazaj v postojno. Pestro bo :)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.2.2009 11:50:04   
pokica_
Punce, a mislite male bebice tudi kaj v plisaste pajacke oblacit na zaceku? Nevem, ce naj kakega nabavim ali ne. Saj bi tudi bilo dobro, ce oblecem npr. zabice ali zokencke, body z dolgimi rokavi, hlace, majcko in se kako jopicko gor, ko gremo iz P?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.2.2009 11:51:53   
ledenka
pregled je bil ok user posted image  mulček rase, na žalost se preveč redim user posted image  pa bo že. naslednji pregled imam 6.3., menda je takrat kontrola rasti, pa napotnico za P dobim - gre hitro, zdaj pa je že čas, da grem voziček naročit user posted image  

ceste so pa res obup, HB imamo avto s štirikolesnim pogonom, drugače bi morala pregled prestavit - taksi je bilo namreč nemogoče priklicat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.2.2009 11:57:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, a mislite male bebice tudi kaj v plisaste pajacke oblacit na zaceku? Nevem, ce naj kakega nabavim ali ne. Saj bi tudi bilo dobro, ce oblecem npr. zabice ali zokencke, body z dolgimi rokavi, hlace, majcko in se kako jopicko gor, ko gremo iz P?

par plišastih pajacev sem dobila v izposojo od svakinje - za vsak slučaj, če bo maja pač kaj zahladilo, nikoli ne veš. sicer pa mislim, da če jih nimaš, jih posebej tudi ni treba kupovat - pač malega oblečeš v tri plasti namesto dveh in dobro zadekaš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.2.2009 12:03:05   
Dudica1
ja jaz imam plišaste pajacke še od prvega tako da jih še več ne bom kupovala bom počakala na poletne kolekcije pa kupila še kakšnega tanjšega...za iz porodnišnice bomo pa pr nas pomoje mel plišastega ker bo to lahko že april pa tud če ne se zna zgodit da bo še gladno...sploh v postojni k piha burja skozuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.2.2009 12:19:59   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 17.02., PO user posted image
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 12.02.;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 16.02., 22 let  user posted image

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.02, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 13.02.; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 05.02.,  25 let LJ  user posted image

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?, 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.02., 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 09.02., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 06.03., 29 let CE user posted image
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 5.02. UZ,
25 let KRANJ user posted image
* k.tja (? user posted image ; ? user posted image ); pregled ?, user posted image

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 05.02. 4D, 09.02.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.02.,
28 let
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.02., 26 let  CE
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 06.03., 34 let PO ali MB user posted image
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.02.,
28 let
MS user posted image
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 03.02., 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.02.,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; ? user posted image ); pregled ? ; user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 02.03. ; 25 let
PO
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.02., 33 let , user posted image
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 03.02. 3D; 26 let PTUJ ALI MB user posted image
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.02., 17.02. 3D, 28 let , user posted image

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 10.02., 
34 let LJ user posted image

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 11.02., 37 let MB user posted image
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 05.02.,  27 let user posted image
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 03.02.;  31 let LJ user posted image
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 02.02., 28.01.3D; 26 let IZOLA user posted image
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 09.02., 27 let CE user posted image
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.02., 22 let MB user posted image

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 04.02., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 04.02., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.02., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 04.02.; 24 let LJ  user posted image

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.02., 24 let  MB user posted image

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.02. 3D, 13.02.; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 18.02.; 30 let MB user posted image

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.02., 27 let LJ user posted image
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.02., 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 13.02. 4D 26 let MS  user posted image
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 27.02. CE user posted image
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled 05.02., 16.02. 3D, 27 let Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 18.02.,  22 let  PO user posted image

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image ) user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 02.03., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.02,  26 let LJ user posted image
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 6.03., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled 06.03. LJ user posted image
31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 09.02., 31 let LJ  user posted image

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 104
pričakujemo : 108

user posted image              14

user posted image             17

user posted image             20

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete poudarjeno oz. barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.2.2009 13:20:43   
Anonimen
živjo punce

no pa sem doma, končnouser posted image

sva se z možekom kar 2,5 ure vozila v LJ. katastrofa na cesti! sva šla kar po stari cesti, ker je bila na avtocesti še večja kolonauser posted image
na pregledu je blo vse vredu, imam do nadaljnjega bolniško in seveda moram tud počivat!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.2.2009 13:22:18   
Hanaja
Hvala za mnenja, ampak jaz magnesol že 4 tedne pijem 3 x na dan, več kot počivam, pa tudi ne bi mogla (sem včeraj pisala). Kljub temu mi občasno otrdi in je res trd, kot kamen, občasno, ko vstanem, pa je le zelo napet. No, da ne bom diplomirala iz tegauser posted image , res že dolgo ležim in trebuh raste, ampak, če ga ne nosiš s seboj(ne hodiš okrog, nisi aktiven), se ta občutek, kaj je prava trdota, kar izgubi.user posted image Upam, da sem razumljivo napisala. Glede na komplikacije, ki sem jih imela, pa sem še malo bolj občutljva in pozorna na vsako spremembo. Bom videla, če ne bo boljše, se bom šla pa spet malo pokazat...škodit ne moreuser posted image

Dito, sicer nimam izkušenj, ampak, a misliš, da se ne da bolniške prekinit in imet dopust pred nastopom porodniške? Tudi meni so tako v službi rekli in celo osebna zdr. mi je tako svetovala.user posted image

petrazgverjetno imaš prav glede regresa. Jaz sem te informacije dobila od naše kadrovske, za katero misliš, da ima to v malem prstu. Ampak ne bi bilo prvič, da se je zmotla. Dopust pa ostane potem do konca junija naslednje leto, a ne?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.2.2009 13:49:42   
Anonimen
za seznam: 3.3. pregled, 13.2. UZ

(odgovor članu Hanaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.2.2009 13:57:11   
Dudica1
HANAJA men tud otrdeva in baje to ni nič narobe,pijem tud jaz magnesol...da se boš bolje počutila se pejt pa pokazat ali pa počakat do pregledauser posted image
Čestitke vsem za opravljene pregledeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.2.2009 14:09:37   
maja1488
Poplava je sicer rešena, sem pa jaz najbrž fasala zastrupitev z ogljikovim monoksidom. Gasilci so meni nič, tebi nič črpalko zaprli noter v pisarno in meni je kar naenkrat ratalo ful slabo, se mi vrtet, glavo mi je hotlo raznest... Sem se odpravla v ZD, kjer so me dobesedno razrešetali. V laboratoriju mi je iz obeh rok kri ven vlekla, pa špiknila ene 8x, da me roki tako bolijo, da ju tut stegnit ne morem. Zdaj pa čakam, da me dohtar pokliče in pove izvide. Počutim se sedaj dosti boljše, sam še na bruhanje mi gre. Če bodo izvidi slabi, grem še na UZ. Pa kot zanalašč, otrok noče nič pomigat. Ko bi se vsaj premaknil, bi vedla, da je vse OK. No, saj sem optimistična. Vam javim kako bo naprej. Mi je pa dohtar rekel, da načeloma ni tok nevarno za večjega otročka. Bolj bi blo nevarno, če bi bila na začetku nosečnosti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.2.2009 14:12:47   
AKP
Za dopust mislim, da je tako, da če si skoz v bolniški in ga ne moraš koristit pred porodniško ti ga ostane samo pol za naslednjo leto. Je pa se dobro prej pozanimat če ti ga delodajalec sploh dovoli koristit. Mi je že marsikatera rekla, da ni smela prekinit bolniško, ker ji niso v službi dovolili. Da se pa na smrt skregaš z šefom zaradi tega pa tudi ni dobro. Jaz bom na istem. Bom najprej vprašala v službi če mi ga sploh dovolijo prej koristit če ne pa mi bo žal polovica propadla user posted image .
Pokica seveda lahko tako oblečeš user posted image , ko greš domov. Tudi moja miška bo tako oblečena.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?