Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ja kaj pa nisi prej povedla da prideš!! Ti ti!!
sicer pa ko bo tak daleč dam kako fotko v album... Si mi pa take lušte naredla s tvojimi dobrotami...njami njami.
potem se pa selim domov... bom pogrešala ta Maribor...sem skoraj 10 let preživela tu. No, mogoče pa nekoč... Sicer pa sem tu pri parku in torej skoraj v središču mesta. Uh, bom pogrešala ta Maribor
a ne bi bilo to lepo...

,... 32 teden - pridobila 6 dodatnih kil (počutim se pa kot bi jih imela 20 več).... na kakih 5, 6 še računam do konca nosečnosti,.... mi zadnje dni bolj paše jesti, pa se bo ziher poznalo
je pa že dva taki divjak, da ne morem verjet ... imam občutek, da me bo razneslo ....kaj mi dela
Fizike seveda zadnjič nisem naredila, 12.2. pa imam tehniško mehaniko. Upam na najboljše, čeprav grem na izpit z namenom, da se bom šlepala z nekaj nepredelanimi snovmi...