Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:24:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force noooo, cer Blaza če že moram ne? kam, ne sem pobarvana pa ne štekam.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:25:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force "Kam pa ti tako hitiš?" "Domov, ženi moram skuhati kosilo." "Kaj pa je? Je kaj bolana?" "Ne, lačna je." Ja to je pa tipičen stipetov primer.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:25:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force noooo, cer Blaza če že moram ne? kam, ne sem pobarvana pa ne štekam. sej on je tudi joke stari
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:25:42
|
|
|
|
jencili
|
Stipe ne pretiravi s svojimi obsežnimi posti
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:25:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force "Kam pa ti tako hitiš?" "Domov, ženi moram skuhati kosilo." "Kaj pa je? Je kaj bolana?" "Ne, lačna je." Ja to je pa tipičen stipetov primer.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:26:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:26:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Stipe ne pretiravi s svojimi obsežnimi posti O čer!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:27:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti a te je dala na dieto? Midva s PInotom pa žuliva vsak svojo skeldo kokic. Gledava pa ne nič pametnega. PIno gleda ene 6 kanalov hkrati
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:28:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pina, a ca mi radi Pino... Jel te slusa ili samo cuje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:28:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti dej slinc gor, pa pogej še enkrat mojo tortico. Da vsaj učke nahraniš
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:29:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti a te je dala na dieto? Midva s PInotom pa žuliva vsak svojo skeldo kokic. Gledava pa ne nič pametnega. PIno gleda ene 6 kanalov hkrati a pol pa gleda isti kanal kot moj.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:29:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti dej slinc gor, pa pogej še enkrat mojo tortico. Da vsaj učke nahraniš To sem ze dons naredu, zdej mi pa Carica ne da vec svojga slincka... bom mogu vzet svojga...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:29:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, a ca mi radi Pino... Jel te slusa ili samo cuje... ma da sluša.. zaje***
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:30:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti a te je dala na dieto? Midva s PInotom pa žuliva vsak svojo skeldo kokic. Gledava pa ne nič pametnega. PIno gleda ene 6 kanalov hkrati a pol pa gleda isti kanal kot moj. kako mu to rata e vem. jaz sem vsa živčna kadar zraven njega gledam tv, ker itak nič ne gledam
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:31:03
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Stipe ne pretiravi s svojimi obsežnimi posti O čer! hellllooooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:31:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force cer Pina , cer mlavla , cer jencili .... o stipčina čer. šta ima novoga u vas? Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti dej slinc gor, pa pogej še enkrat mojo tortico. Da vsaj učke nahraniš To sem ze dons naredu, zdej mi pa Carica ne da vec svojga slincka... bom mogu vzet svojga... če prideš, ti enga zašijem. Sej zdej bo itak pust.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:31:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, a ca mi radi Pino... Jel te slusa ili samo cuje... ma da sluša.. zaje*** Ej, pa tvoj Pino je vunderkind, ce gleda 6 kanalov istocasno.... a se zavedas s kakim genijom zvis vsa ta leta...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:32:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Stipe ne pretiravi s svojimi obsežnimi posti O čer! hellllooooooo kaj delaš še zraven, ki nisi aktivna ? Bolj se nam moraš posvetit.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:32:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Stipe ne pretiravi s svojimi obsežnimi posti O čer! hellllooooooo hojlaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:32:57
|
|
|
|
blaža
|
Evo skaldija sem zakurblala, še malo pa grem v mižo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:33:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, a ca mi radi Pino... Jel te slusa ili samo cuje... ma da sluša.. zaje*** Ej, pa tvoj Pino je vunderkind, ce gleda 6 kanalov istocasno.... a se zavedas s kakim genijom zvis vsa ta leta... seveda vem, sej zato ga pa ne spustim z rok... sam vseeno ne vem kaj gleda aja ti maha tam iz njegove pozicije št. 1
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:33:49
|
|
|
|
mlavla
|
stipe hvala za vice...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:33:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo skaldija sem zakurblala, še malo pa grem v mižo. kam se ti mudi saj se ni peeetaaaak
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:34:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pina, a ca mi radi Pino... Jel te slusa ili samo cuje... ma da sluša.. zaje*** Ej, pa tvoj Pino je vunderkind, ce gleda 6 kanalov istocasno.... a se zavedas s kakim genijom zvis vsa ta leta... seveda vem, sej zato ga pa ne spustim z rok... sam vseeno ne vem kaj gleda aja ti maha tam iz njegove pozicije št. 1 pozdrav vunderkindu od Stipeta....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 3.2.2009 21:36:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla stipe hvala za vice... mam enga bolj masnega, ma se ne upam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Zadnje s foruma
Imehoney_beeIzbrala bi... :)Nuša (
26%)

Neža (
38%)

Maša (
36%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!