kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Dan dekleta! Še jaz se javljam na raport s pregleda: dodatnih 1,5 kg, naslednji pregled 19.2., drugih novih podatkov pa nimam, ker mi G ni nič drugega kontroliral, razen poslušal srček in me poslal v laboratorij. Sva se pa zmenila, da na naslednjem pregledu stehtava otročka in se bova potem zmenila, če bo slučajno potrebno predčasno sprožiti porod - prva hčera je bila ob rojstvu težka 4040g in se G boji, da bo tudi tokrat zelo težek, zato morda ne bomo čakali do PDP. Hmmm, bo napeto čakat do naslednjega pregleda.... Čestitam! Pa si prvič vedla, da bo dete tako težko? Ah, kje pa, niti se mi ni sanjalo! V porodni sobi sta porodničar in babica stavila o porodni teži, pa nobeden ni bil niti blizu. In glede na to, da sem med manjšimi (po višini in običajno tudi po teži ), se je takrat na srečo dobro izteklo, zdaj pa G vseeno malce skrbi. Ker moja prva pupa je bila tudi čez 4 kile težka in se mi ni sanjalo, da bo tako. Je pa moj dragi zelo visok in je po njem tudi že od začetka zelo velika. Tokrat mi G nič ne omenja tega, da bi prej rodila, če bi otrok bil velik. Imam pa pogoste Uz in ji bom omenila naslednjič. Predvidevam, da se G boji, da bi lahko zaradi velikosti šlo kaj narobe, zato je mnenja, da je bolje kakšen teden prej sprožit, kot pa da se vse konča s kakšnim urgentnim CR ali vakuumom. In jaz se strinjam, raje pač še enkrat rodim z umetnimi popadki, kot pa da so kasneje kakšne težave.
|