Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in 40%
in mi pokazal, da ima luleka in jajčka...sedaj pa ne vem, a lahko izginejo al zakaj 60% in 40%??? Ima katera izkušnje in mi lahko pove... Pa prosim ne me obsojati, ker me pač zanima...
...sploh se ne spomne da bi me kdaj namazu ,al pa probu kok so mi joškice zrasle naprimer-no je res da sem na mirovanju in smo dali kaj več kot cartanje na stran...Mislim pa da me v 19-ih tednih še ni vprašu kako sem pa če mi je blo kdaj kej slabo...zanč k sem bla bolančkana je čez dva dni reku ,da mam pa že lepšo barvo
, edin mal ma povečan trebušček, pa me je G vprašu, če ma kdo sladkorno v familiji, pa sm rekla, da moja mama. tko da mam v torek pregled za sladkorno... upam, da bo ok. pa baje mam povečane trombocite (za strjevanje krvi). a ma kera kkšne izkušnje s tem???
(je 97%), k me je cel cajt tok firbec matru, no danes sm pa le pršla na svoj račun
. Ja, res smo si ljudje različni in včasih si želim, da bi imel moj
ni bilo kaj dosti drugače.... vedno ima neke opravke, pa služba, pa t in ono. Ah, brez veze jamrat, a ne?