|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kosila pri mami/tašči
27.3.2009 18:07:54   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva***

Vedno se sprašujem kako imate rešeno tisti, ki vam kuhajo mame/tašče.

Pridete, vsedete, pojeste, rečete hvala in adijo? Ali pomijete posodo?

Jim plačate kaj za kuhanje, napolnite hladilnik?!

Vam kuhajo vsak dan? Je to od predjedi do sladice? ...

Meni kosilo dostavijo - iz gostilne. Plačam kosilo + dostavo.


Jaz kuham sama. Si pa nekako tako predstavljam, da če bi že kuhala tašča, ali moja mama, bi konec tedna sigurno kuhala jaz. Če pa ne, bi pa prispevali za hrano dogovorjeni znesek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kosila pri mami/tašči
30.3.2009 8:25:47   
_katja_
S taščo smo v skupni hiši, ločeno gospodinjstvo. 90 % kuhamo ločeno, za vikende, če smo doma ali pa med tednom kdaj pa včasih ona skuha za vse, včasih pa jaz. Se malo menjamo. Se mi ribic res ne splača pečt samo za dva ali pa kakšne pice. Ni pravila kdaj kje. Mogoče smo malo večkrat dol pri tašči user posted image Ko sem pa iz porodnišnice prišla, smo bili pa dol na all inclusive user posted image

K mamici grem pa kdaj med tednom na kosilo, če sem v Lj. Pa ponavadi dobim še kaj za sabo. Mami in ati redko prideta k nam na kosilo (cca 1krat mesečno), ker mami pravi da ne bom zdej še zanjo kuhala. Če prosim mami, da mi skuha govejo juho ali pa golaž al pa kej takega, ji prinesem meso pa še kakšno sestavino. Drugače pa noče nič vzet (sem pa jaz še študentka).

Velikokrat pa mami in tašči prinesem kakšno rožico ali kaj spečem. Pa vsakič se jima lepo zahvalim za kosilo ali pa če še kaj dobimo za sabo. Sta obe ful uredu in sem vesela, da ju imam.

lp

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?