Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, jaz ji skušam doma ne dat, samo mi tudi ne ratuje, kakšen čokoladni piškot si izprosi, bombonov k sreči ne mara, tistih želejastih sploh ne, rada ima kakšen košček čokolade in ga tudi dobi, sploh ko smo kje na obisku se zelo baše. Ma sej prav zaprav niti ni tako sladkosneda, tisti košček čokolade ali kašen piškot ji pa damo. Rada ima lajbnicove s čokoldo
. Mislim da nam gre kar dobor, še vedno je rozine, siuhe marelice, pa tu in tam še kakšen piškot in ščokolado, zgleda sem tudi jaz preveč zategnjena al pa ne
in to poje, ostalo pa pusti. Dostikrat naredim doma kakšne kremšnite, ki jih zelo malo sladkam in to obe naravnost obožujeta. se mi zdi, da ni v njih nič slabega.
) Se mi pa zdi, da je še vedno v mejah normale...(kakšen košček čokolade ali piškot pa kaj na obiskih...sicer pa sadnih jogurtov pa takih stvari ne štejem oz. so tko pol-pol...)