|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:03:50   
timnala
In bom se jst mal nalagala, ker sm sama sebi smesna, da nisem prej postudirala dolocenih stvari..
Aja, pozabla omenit.. kdo je vceraj takoj letel user posted image  dudo popravit, ko je zajokal? Moj user posted image ..in to ne enkrat user posted image  No, tolk o tem, da bi ga pustila dret user posted image user posted image user posted image

Drugace sem se pa se z eno kolegico menila, ki je tudi dojila 5 mesecev in mi je dala nasvet, ki ji ga je dala njena mama, namrec da je po vsakem podoju nekaj pojedla..ali kruh in mleko, menda je pa mlecni gres zakon!

In pol midva zacneva razmisljat..ja halo, sej ne morm met gostega mleka, ce pa jem zjutraj ob 9h, pol kosilo okol 3h al pa 4h in se vecerjo okol 9h zvecer. Vmes sem pa 12h brez hrane pa med zajtrkom in kosilom 6h.. Podojim ga pa 10x na dan.. Namrec jst sm bolj gledala na to, da sm pila vodo po podoju, ampak problem pri meni je to, da ne smem nic kar vsebuje mleko in jajca, kar seveda jedilnik precej skrci in mi ostane krompir, riz, kruh, meso in zelenjava..mam vse rada, razen mesa ne prevec, ceprav ga zdej bolj jem.. ampak zjutraj in zvecer jem npr. marmelado na kruhu..da se ti ze zrola user posted image user posted image user posted image  Res pa je, da nisem lacna vmes oz. se sploh ne spomnim.. in sm vceri nardila takole - jedla sem, preden sem sla podojit tamalga za ponoci..in je spal od pol 10h do 1h. Potem sem ponoci popila tak redek gres (sem si nardila z ovsenim mlekom in dala zraven zmiksane lesnike..njam)..tamal je spat od 1h - 6h user posted image user posted image user posted image  Ok, vmes se je ob 3h in 5h zbudil pa sm ga pocartala in dala nazaj spat.. Potem sem spet spila gres in je spal se do 9h..juhuhu..
Sam sm pa ena butara, ni kaj user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:10:29   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala



Cebricek..jst ga imam in sem zelo zadovoljna, sploh zdej, ko ze sami glavco drzijo gor je super. Vodo nalijes do - en tak rob je oznacen v cebricku..ce po notranji strani gres s prstom, ga bos zacutila, ceprav jst dam malce vec, da je mali bolj v vodi. Sej pol dobis obcutek. Notr ga pa das tako, da mu prekrizas nogice in da das sedet na ritko. Upam, da sm povedala na razumljiv nacin.


Tako lepo si razložila kot takrat meni user posted image
Zdaj ko je pikica mal večja, je meni čebričke boljši kot banjicauser posted image  imam oboje, oboje uporabljala, tako da iz izkušenj ...v čebričku sama sedi zdaj jaz jo pa umivam, ma tud že igračke notr in jih gleda ;) samo je smečna ker prekrižane nogice dvigne in z nogicami pleza po steni čebrička in sploh niso več prekrićane in pol z ritko čist zleze v vodo, da že z brradico doseže gladimo vode ...smeška malauser posted image user posted image

ja sej mogoče bom pa res kr notr ...bom vidla ...ne bi blo slabo en dan počivat user posted image user posted image ja poznam te pregovore, je bla včeri mami na obisku in smo pli na sprehod in sme poslušala da naj se dobr oblečem zarad prsi ;)

nč grem zdej mal počivat ko tijana panča ...



_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:19:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala


Drugace sem se pa se z eno kolegico menila, ki je tudi dojila 5 mesecev in mi je dala nasvet, ki ji ga je dala njena mama, namrec da je po vsakem podoju nekaj pojedla..ali kruh in mleko, menda je pa mlecni gres zakon!




Men pa to ni noben reku, samo sem sama ugotovila, da imma še manj mleka in morm več dodajat, kadar ne samo malo ampk tudi slabo jem (slabo mislim s tem hladno hrano, npr. če nimma tošlega kosila al pa tko ...kadarkr neki v usta na hitor mečem...)
Tko da se trudim bit redna pri hrani ...

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
10.2.2009 10:23:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:31:23   
Dream
Lep dan tudi z moje strani!

No, ni ravno ne vem koliko lep, saj pri nas piha in je tako klavrno zunaj, da te mine do vsega. Vseeno bova skušala it malo ven, da preženeva bacile stran. Včeraj sva imela atija doma, ker ni bil sposoben it v službo, saj je praktično ves čas visel na wc-ju. Midva pa sva se lepo napokala v avto, šla k babici in tam nekaj časa uživala. Potem sva se najedla, se odpeljala domov in zamenjala lupinico za voziček pa gas po mestu. Je bil tako lep sonček, da me niti vleklo ni domov. No, seveda sem morala domov zaradi Matica in zaradi atija, ker je bilo treba skuhat kosilo. Po kosilu sva se nekaj malega igrala in spet šla ven, vrnil pa sva se že po temi. Itak, da mi je ves čas spal, tako da je bilo zvečer kar malo tečkanja, ko ni hotel bit v posteljici in zaspat. Še vedno imamo bolj tekoče kakanje, pa upam, da tole čimprej mine. Sem mu dajala borovničev čaj, pa je take grimase zraven delal, kot da sem mu dala za jest nekaj hudo grenkega. Joj, se prav veselim, kaj bo, ko pričnemo z GH user posted image  Že tako mali, pa vedo, da določeni okusi očitno ne grejo dol in amen.

Posteljica/sobica Matic je že skoraj cel mesec v svoji sobici in posteljici, ker je košaro prerastel, v spalnici pa ni dovolj prostora za posteljico. Ker spi celo noč, ni problema, vseeno pa imam varuško zraven sebe, če se slučajno ponoči kaj zbudi, da nadziram od daleč. No, zadnji dve noči sva spala skupaj, da se nisem še jaz nalezla bog ve kakšnih bacilov. In zaenkrat moram potrkati, da se me ni prijelo. Uf, malce sem skrenila s teme. No, meni je všeč, da lepo spi v posteljici, ker ima mir in se vsakič nasmeji, ko vidi, kje je.

Gogabojan dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:32:46   
Lovely
Dobro jutro, dober dan.
 
Jolly, kok sem se pa nasmejala tvojem jutranjem postu… Mislim, da so si tipi kar podobni med sabo, OK so nijanse ampak podobnosti je pa veliko…
 
Pikicastonoga, dobro masiraj, res. Ko sem jaz še dojila se mi je tudi taka zatrdlina naredila in je izginilo, ker sem masirala in redno praznila dojko. Če hočeš ti posodim mojo črpalko (zdaj je več ne rabim, za drugega pa še morda). Jaz sem slišala, da je treba počivat v takh primerih, mislim, da mi je patronažna rekla. Ti prinesem k telovadbi, sam reč. Saj bo, boš videla. Katero nadaljevanko gledaš na TV3?
 
TV jaz pogledam, ko je kak House, Boston Legal ali pa če vem, da bo kak film vreden ogleda, če nimam časa za to si posnamem. Nekak rutina je postala, da je TV ob 19h na novicah, potem pa VIP magazin na TV3. Pa malo vmes poškilimo. Drugače pa rada pogledam oddaje kot so Preverjeno, Trenja, Tednik, Varuška mi je zelo OK…
 
Timnala, super, da si ugotovila, Zdaj pa bo! Samo papat je treba očitno… Meni je mami veliko kuhala, ko sem dojila. Valla, upam, da bo tudi pri tebi delovalo. Zakaj se nisem spomnila vaju vprašat kako jesta. Sem pa jaz butara.
 
Ležanik: jaz sem ga dvignila tudi na cca 40 stopinj ampak samo ko se igra… Ko zaspi pa spet spustim.
 
Selitev: jaz je še ne bom. Ko bo spala vso noč pa ja.
 
Telovadba: Inya še nima tako na uro ustaljenega ritma. Včasih mi po obroku okrog 8h zaspi do 10h in v tem primeru bi bilo super. Zadnje čase pa se zgodi, da se vmes zbudi in ne more nazaj zaspat. Kot npr. danes. In mi je zaspala pred 15 minutami in bo po moje potegnila ravno do ene 11h… V vsakem primeru jo moram tam nahranit, bi mi bilo pa bolje ob 11h.
 
 

_____________________________

Lovely

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:36:12   
Lovely
Drugače pa se nam dogajajo čudne zadeve doma. V zadnjem mesecu:

- mi skoraj pade luster na hodniku na glavo (sem pisala o tem)
- ugotoviva, da nekaj na hodniku smrdi po zažganem in električar ugotovi, da se pri varovalkah nekaj žge in je to paje najbolj pogost razlog za požar
- v kuhinji imam eno tako stekleno omaro in mi je kak mesec nazaj zgrmela ena polica dol (veliko razbitega) in se že od takrat spravljamo po nove zadeve ob straneh za nataknit (ne vem kako se reče) in nam včeraj še dve polici zgrmita dol. Pa sva veliko stvari prenesla v druge omare, da ne bi bilo pretežko...
- šipa na novem oknu počila, ta teden montaža nove...

KR NEKI. A mam duhove al kva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:42:15   
Lovely
Aja, je ena rekla, da lumpi bolj redko kaka. Sem že pisala, da Inya tudi. In sem malo googlala.

Ene ženske so ugotovile, da je Milumil v Mullerju nemški in da je baje boljši za prebavo. Jaz imam še par škatel iz Baby centra in grem po naslednje tja. In btw tudi po Pamperske. Ker imam dosti tega, da plačujem isto ceno za slabšo robo. Mi kupujemo robo za vzhod in je baje slabša kvaliteta. Bom preizkusila.  

Sem pa pri čaju tudi ugotovila nekaj. Do pred kratkim sem ji dajala en bio čaj iz Baby centra: kumina, janež, komarček in kamilica. In takrat ji je dobro del, ker je kakala vsak drugi dan bolj trdo. Zdaj, ko je začela več jesti pa ima bolj redno in redko prebavo pa ji dajem od Matika čaj trebušček (in to slučajno, ker v BC niso imeli tistega bio). Ta ima pa tudi kumino, janež in komarček brez kamilic. In se mi zdi, da je stanje boljše. Ne kaka več 4x na dan, zdaj 2x. Pa bolj kašasto, ne več tako redko.

_____________________________

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:56:31   
timnala
No, sm vesela, da bo ta ugotovitev se komu prav prisla user posted image  Sam res je pa, ne mors vsega vedet.. Aja, pa tak kot je PikicaStonoga rekla, tud jst sm to ze opazila, da ce mam popoln obrok (juhica in ostalo) mam ful vec mleka. Res pa je, da midva skor nikol tak ne kuhava..ponavadi kr glavno jed, ce je juhica pa npr. palacinke potem. Bo treba spremenit..do takrat bo pa gres zakon user posted image user posted image user posted image

Svoja sobica in posteljica..nas user posted image  bo se kr dolgo pri nama. Namrec kot prvo se se tako pogosto doji, kot drugo pa je v kao otroski zdej kabinet in pojma nimam, kam naj dam te stvari - smo v bloku (omara za hobi stvari, pisalna miza, racunalnik, v tej sobi likam...), tak da bo to njegova sobica, ko bomo dobili user posted image  no. 2 user posted image

Ojoj, Lovely...svasta..ne morm drugega rect user posted image

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 10:58:01   
Dream
Jolly123 verjamem, da si razkurjena, ampak ko sem brala tale tvoj post, sem se res morala nasmejati. pa kaj tem moškim vse ne pade na pamet, no... user posted image user posted image user posted image

TV jaz sem imela do nedavnega TV vklopljen samo zaradi tega, da ni bila čista tišina. Radio sicer imam, vendar neki antena šteka in ne lovid dobro, CD-jev se mi pa ne da menjavat. No, po novem niti TV ni več vklopljen, ker naš mali user posted image  kar glavo suče tja. Kar se tiče gledanja pa kakor kdaj. Ker ponoči bolj malo spim, si včasih ogledam kakšno dobro oddajo, pri filmih pa vedno zamudim začetek in se mi potem ne da gledat.

Lovely mi mleko že ves čas kupujemo v Mullerju, ker je povsod v prvi vrsti dražje in slabše kvalitete. No, mogoče se bo tole s kakanjem uredilo, saj sedaj čedalje bolj sumim, da ga je okužil ati - pa še ves čas sta bila skupaj čez vikend, saj sem sama šivala in dirkala po trgovinah. Čaja mu pa ne upam, dajat, ker janež, kumina in komarček menda celo malce odpirajo in ne zapirajo. Bom šla še v trgovino Zdravila Plus, da vidim, če imajo od patra Ašiča kaj, kar bi ustavilo to "vodo". 

PikicaStonoga upam, da se čim prej pozdraviš in da res ne boš staknila še kakšne vročine, raje počivaj. Sprehodov boš imela še dosti na voljo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 11:24:44   
Tejčika29
Lovely - nemške Pamperske so 100x  boljše boš videla. Kar se tiče kakanja, kamilice poženejo zato je tvoja več kakala, ker če meni ne kaka jaz spijem kamilice in potem njo požene, ker pač dojim.

Jaz tudi kupujem v Mullerju, pa tudi baby love njihove pleničke niso slabe. Pa tudi vsa hrana je ca. 1 euro cenejša od ostalih trgovin.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:05:10   
timnala
Tak..jst bom pocasi zbrisala FB pa nehala na ta forum hodit... user posted image user posted image user posted image  (NOT!) user posted image  Ampak cel dan ze visim na racunalniku in gledam vase male soncke in vase poroke..kaaaaaaaaaak lepo!!! Zdej bi pa rabla enga, da me spodi od racunalnika, da grem kej narest.. user posted image

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:10:34   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Tak..jst bom pocasi zbrisala FB pa nehala na ta forum hodit... user posted image user posted image user posted image  (NOT!) user posted image  Ampak cel dan ze visim na racunalniku in gledam vase male soncke in vase poroke..kaaaaaaaaaak lepo!!! Zdej bi pa rabla enga, da me spodi od racunalnika, da grem kej narest.. user posted image


sem ravno hotla komentirat da si pa danes dost z nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:24:43   
PikicaStonoga
Joj dekleta men zmanjkuje energije za uspavanje podnevi ...že 14 dni mi doma spi samo 3x na dan po pol ure do 45 min max. Pa da ne govorim kakšne borbe da zaspi ...vsaj pol ure uspavanja za pol ure spanjauser posted image  odložim jo vsaj 3, največkrat pa 5 ...jok in jok in kričanje ma res nimam energije, zdje sme ji dala joško je HB zaspala, pol ure miru ...sploh brezveze da sprašujem, kaj predlagate, ker že vse to delam, vse, o čemer smo se menile ...al bo minilo al kaj, v 14 dneh nobene spremembe ...user posted image

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:37:33   
Dream
Lovely da nimate vi res kakšnih duhov, če vsa steklovina nekaj štrajka...

PikicaStonoga našemu čez dan paše, da se nekam zarine z obrazkom. Na eni strani glavice ima brisačo svito v rolo (to je še iz časa odlaganja na bok), na drugi pa nič in mu sedaj kar pleničko, jki jo ima pod glavico malo privdignrm in tiščim k obrazku. V minutki zaspi ali vsaj zadrema in potem pleničko in roko odmaknem, pa spi naprej kot top. Očitno bo za kasneje potreboval neko "niniko", da bo lažje zaspal...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:40:02   
timnala
Evo me..spet sm tu user posted image user posted image user posted image

Sem z vami sem vedno dost, sam komentiram ne tak pogosto user posted image

PikicaStonoga..bolj tezko je, ce ti to zacne naenkrat delat, pr nas to traja ze od rojstva pa se clovk navadi user posted image  Nas struklj vedno spi 20 min al pa pol urce 3x na dan, edino v vozicku potegne dlje..kaj cmo, pravjo da so taki bolj pametni, ker skoz opazujejo in se ucijo..le naj bo tak user posted image

Sem pa mal bolna, zato sva pa notr pa pri nas pada dez in fuuuul piha, tak da bo sel s tamalim ven ati..jst si morm pozdravit grlo pa glavobol odstranit..

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:51:46   
Lucka1
SPANJE - TOČNO TAKO JE PRI NAS.... čez dan mu paše, da nekam zarine obrazek, tako da imam jaz eno tetra plenico kar tako ekstra v postelji in ko ga odložim, ga z njo pokrijem čez vrat oz. pod bradico in preko rokic....je tako zložena podolgem, da je kot trak....no in on si to takoj povleče čez na obraz in pred usta, obrne glavo vstran in zaspi. V 90% primerov tako zaspi takoj in sam.pikicastonoga - poskusi, mogoče bo delovalo.


(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 12:59:59   
jolly123
Midva sva pa šla sprobat novi voziček in se ful fino vozi, edino tamal se je tako začel dret notri, da prav kriza. Je res vreščal kot bi ga iz kože dajali... user posted image Samo danes je že cel dan neki zdrkan, ker je spal samo 10 ur namesto svojih običajnih 11-12. Tako da  upam, da mu bo jutri že OK v vozičku, da se ne bo zdaj skoz drl.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 13:03:35   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Drugače pa se nam dogajajo čudne zadeve doma. V zadnjem mesecu:

- mi skoraj pade luster na hodniku na glavo (sem pisala o tem)
- ugotoviva, da nekaj na hodniku smrdi po zažganem in električar ugotovi, da se pri varovalkah nekaj žge in je to paje najbolj pogost razlog za požar
- v kuhinji imam eno tako stekleno omaro in mi je kak mesec nazaj zgrmela ena polica dol (veliko razbitega) in se že od takrat spravljamo po nove zadeve ob straneh za nataknit (ne vem kako se reče) in nam včeraj še dve polici zgrmita dol. Pa sva veliko stvari prenesla v druge omare, da ne bi bilo pretežko...
- šipa na novem oknu počila, ta teden montaža nove...

KR NEKI. A mam duhove al kva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Nam so enkrat počila vrata na pečici in to je zgledalo tako, da jih je kar naenkrat razgonilo na nešteto delcev. Pa nismo pečice uporbljali takrat ene par dni, tko da adijo pamet. Smo lih komirali v dnevni, nas je skor kap zadela.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 13:14:23   
suzy124
Pozdravljene

Za nami je kr vredu noč, sma jedla ob dveh in ob petin, zdaj pa je šel naš user posted image na popoldanski počitek.user posted image user posted image user posted image

Danes ne grema nič ven ker pri nas tako fejst piha, pa še oblačno da bo menda vsak čas dež.user posted image
Včeraj pa je bil prav fajn dan in komaj čakam da se bodo začeli sami taki dnevi, da bomo lahko čim več zunaj.

timnala tudi jaz moram sedaj tri tedne jesti brez jajc in mleka pa me zanima kje kupiš ovseno mleko in kaj še ješ da dobiš dpvol kalcija? Zakaj pa ješ brez mleka in jajc, a že veš da ima alergijo?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 13:19:45   
Pšemek
Oj pupe!

Midve sva se pa danes dopoldne potelapli. Sva šle po darilo za atija za Valentinovo. Od mene bo dobil bombonjero, od Nejke pa majčko z napisom "najboljši ati na svetu". Pol sva pa še v BTC skočile. Sva imele namen sodelavke obiskat, pa ko sem tja prišla sem ugotovila, da so vse ki jih jaz poznam, ravno danes odšle na zaključevanje user posted image  Je bila samo ena nova tam. Kaj čmo, pa drugič. Je pa pol začelo deževati, pa mala je bila lačna in sva kar domov šibali. Zdej pa pridno panča, sita in previta.

Jolly123 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mislim, da si zaslužiš nagrado za najboljši post danes user posted image

TV je pri nas čez dan prižkan toliko, da nekej ropota, pa da vsake toliko slišim vremensko napoved. Poročila zvečer gledam 15 min, ker imamo potem čas za kopanje. Po 20h pa rada pogledam Trenja, Preverjeno pa ob nedeljah obvezno A s' ti tut not padu? Ampak to samo toliko časa, dokler se tamala ne naje in potem zaspi. Potem pa tudi jaz skočim pod tuš in pod rjuhe. Drgač pa že fejst pogrešam kakšen dober film pogledat. Sva pred rojstvom s user posted image  vsaj enega na teden pogledala, dol z neta potegnjenega.

Gostejše mleko - sem danes prvič slišala, da hrana gosti mleko user posted image  To, da tekočina veča količinomleka sem že slišala, da pa ga hrana gosti pa še ne. Sicer se pa jaz kar probam čim bolj držati pravilne prehrane. Zjutrej vsak dan pojem kakšen corn flakes (ali dva), pa kasneje za malico jogurt in/ali sadje, pa konkretno kosilo, popoldne spet jogurt in/ali sadje, zvečer pa spet kaj mlečnega gres, čokolino ipd., polento z mlekom...

_____________________________

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 13:41:53   
Dream
No, ko smo že pri ogledalih, bom še js napisala eno zgodbico. Nekaj let nazaj sva bila z user posted image  v toplicah. Prispela sva popoldne, uredila potrebne dokumente in se naselila v eni izmed sob v hišici. Ponoči nekak nisem mogla dobro spati - saj veste, drugo okolje, druga postelja in tako naprej. Končno mi je nekak uspelo, da sem zaspala, ko je tako počilo, da sem mislila, da me bo v šusu kap zadela. Zbudim dragega, ker si itak nisem upala it pogledat, kaj je to bilo. On pa ves zmešan, saj rabi 15 minut, da se zbudi... Mu razložim, kaj je bilo, pa pravi, da ni nič slišal, ker je spal user posted image  Gre v kopalnico in vidi, da je tam vse v razsulu. Ogledalo, kar precej veliko, se je odlepilo od ploščic in se raztreščilo po celi kopalnici!!! Jaz nikakor nisem mogla prit k sebi, zato je user posted image  v recepcijo in razložil situacijo. Aja, mimogrede, ura je bila takrat približno pol štirih zjutraj. Receptor naju je povabil tja, da se sploh dogovorimo kako in kaj. Seveda sva morala do 6h počakat, da je prišla čistilka in vse odstranila. Častili so naju z jutranjo kavico user posted image  in nama dodelili novo sobo - kar je pomenilo ponovno pakiranje in razpakiranje v drugi sobi. Kasneje so nama povedali, do so bile prej v tej sobi neke športnice iz tujine in so snele ogledalo s stene, ga postavile na stol in nesle v sobo, da so se lahko v njem opazovale. Torej je logično, da če zadevo enkrat odlepiš, ne prime več tako nazaj, kajne? In ko sva bila v tej drugi sobi, so nama prišli menjat kotliček, ker je voda puščala user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 13:49:18   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

od Nejke pa majčko z napisom "najboljši ati na svetu".



tole pa tud mene zanima, kje si kupila, kakšna je cena?user posted image

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 13:59:14   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely


 
Pikicastonoga, dobro masiraj, res. Ko sem jaz še dojila se mi je tudi taka zatrdlina naredila in je izginilo, ker sem masirala in redno praznila dojko. Če hočeš ti posodim mojo črpalko (zdaj je več ne rabim, za drugega pa še morda). Jaz sem slišala, da je treba počivat v takh primerih, mislim, da mi je patronažna rekla. Ti prinesem k telovadbi, sam reč. Saj bo, boš videla. Katero nadaljevanko gledaš na TV3? 
 
  

 
Ja sej masiram, pa mislim, da je boljše ...da bi pumpala, pa skor nima smisla, ker mi ta mala čez dan itak je na 2-3 ure in vse sproti poje, nimam več kaj vn potegnit, smiselno bi blo pumpanje ponoči, ko spi, samo takrta spim tud jazuser posted image  Pa sem se res odločla, da bom danes počivala in ne bom šla na sprehod ...čeprav priznam, da sme že tečna, šele dve je ura, pa mi manjka, da nisem bla zunaj ...kr sčabe volje ratam in vsega sem sita ...dolgčas ...turina ...ampk jutir bo že bolje ;( pride kak tam dan ...sploh med 4 stenami ...
 
Gledam pa eno nadaljevanko V vrtincu ljubezni, neka nemška mah me je kr potegnila ;) Drugače sva pa pogledala vse sezone dr. House, je zakon, pa  Monk mi je svetoven pa One tree Hill pa še kej bi se našlo ;) ;)


Telovadba: men je vseeno kdaj , ker itak nimava ritma, točne ure, kdaj kaj user posted image

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.2.2009 14:00:20   
PikicaStonoga
Dream in Lučka hvala za nasvete, bom probala, čeprav naša se tud zabije v posteljnino od košeka ki ni pritrjena ampak "valovi", ampk bom vseeno probala še s plenico ali brisačo ...

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)


Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!