total
|
Pozdravček vsem,kako smo? Nekatere veselo napredujejo z pripravami,ene bolj pešamo... ,moj september je še daleč.Danes sma bla v 3 zlatarnah v okolici in morem povedat čisti polom,nič nimajo.Tak da juter šibamo v Karat pogledat,ker tam pa res imajo izbiro prstanov...,drug teden še v cvetličarno se zmenit,da mi da predračun za vse skupaj. Čaka me še izbira za obleko,upam da grem drug teden v MA in da kaj najdem..upam da bo obleka zame v SLO... Sej bo,vse počas,jaz imam vse v glavi,sam imam še dovolj časa,pa še dopusti bojo vmes,se bom na morju sončla in študirala.. Glede daril jaz vem,da bom dobila vse denarno,sestra mi bo priča,in se kr malo bojim da ne bo pretiravala denarno,ker vem da me bo ful presenetla in starši od obeh tudi,ne pričakujem nič veliko od nje,sam vem da ne bo tako...je že napovedano. Frizerko že mam,vizažistko grem še sprobat,vam pol povem kako sem se odločila,upam da kmalu.Za lase še študiram,če si bom dala podaljške....bom vidla kuk bojo lase zrasli do jeseni. Mojca345 a bomo vidli tvoje slike? Martina kako je z očetom,dej se kaj javi,plis.... Pa ostale,pište kaj,jaz mam dopust in uživam doma . Bay