Majček28
|
dan, joj kakšne teme, se pozna da zunaj sonček manjka... Naša nočka je bla presenetljivo super, je spančkala od 20h do 7:30, vmes se je 2x zbudila, enkrat za crklanje, drugič pa samo zato da pove, da je OK ... vročine nima več, kašlja pa fulllll, se mi zdi da zlo težko diha in če mal preveč zavdihne začne kašljat...tko je tud pri hranjenju, čim odpre usta da bi pograbla žlico začne kašljat in potem se tko napenja da tud bruha...tko da spet noče papat in jo čist razumem....pišuka, pri vsem tem piskanju pa hropenju mi je prov čudn da ni na pljučkah nič slišat.....no, upam da čimprej mine Super za vse prespane nočke...Izo sploh ne bom komentirala Miša, o joj, upam da bo čimprej boljš...vem pa kako ti je ko poslušaš malčka kako grozno kašlja, imamo podobno situacijo doma...Kako pa ti izvajaš inhalacije? KM...te čist razumem, ker če obstaja kakšna velika jokica potem sem to jaz...začel se je med nosečnostjo in za to so bili krivi hormončki, poleti je minilo zdaj se je pa spet pojavilo...sem spraševala že eno prijatelco, ki je sicer Majciča 2007 in se je nje dogajal isto...jaz zdej včasih jokam že zarad reklame za Kinder čokoladko ....pa mi razum govori, <haloooo, samo reklama je > no, solzice pa kar lijejo...da ne govorim, ko se Brina stisne k meni in se čist umiri pa se igra z mojim nosom (da se stisne je zelo redko in verjetno zame še bolj posebno )....pa se strinjam, porodniška se končuje, delavniki so so katastrofalni in naših 24 ur bo kamlu par uric, vreme je za kozlat, sončka manjka, možeki so včasih prav smotani in namest, da bi pomagal se ukvarjajo sami s sabo (HB, da ni to dostkrat ),....men pomaga da se na rr-ju med svojimi puncami mal spucam pa zašpecam....Sicer pa sama najbolj veš, če je to kar čutiš podobno temu kar pišemo me...če misliš, da je močnejše in da ne moreš obvladat pa bi jaz šla malo do dr. da ne bi šlo vse skupi predaleč. Težko je rečt za nekoga kaj in kaok čuti...poslušaj sebe! Načrtovan ali nenačrtovan....meni je čist vseen samo da je v vsakem primeru zaželjen...midva sva se kar neki čas trudila, da je uspel in sav bila seveda presrečna ko se je prijel....bi pa tud reda občutla tisto presenečenje, ko zagledaš črtice čist spontano...upam, da bo tko pri Jurčku....joj, jaz že komiiii čakam