|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
17.2.2009 19:34:34   
Jo@n
Punce, hvala za (že) posredovane linke za copatke. Ostale pa do ponedeljka..  Kot kaže ste se (skoraj) vse odločile za Rujisa. Bom povprašala, če poštnino še kaj spusti?

Glede velikosti: 6-12 so dolžine 12,7 cm, 12-18 pa 13,9. Naš ima trenutno 6-12 pa so mu ravno prav. Tako da naj vsaka pomeri čevlje njenega škrata, če bo problem pri izbiri. Večji copatki bodo že počakali na pravo nogico, premajhni pa na kakšnega bratca/sestrico, ali pa jih nerabljene prodate naprej.

Vse, ki ste mi še naročile skodelice, in vas ne bo h Katki pa jih rabite/želite, mi sporočite naslov, da vam jih pošljem.

Večerja!!!!!!!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.2.2009 19:35:19   
Isabellabina
Zdajle se grem malo razmigat--šibam na aerobiko

Vas berem še malo zvečer ,če mi bodo ostali dopuščaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.2.2009 19:35:26   
miny
Čer!

Evo sem vse prebrala, bomo videli koliko sem si zapomnila za komentirat user posted image .

Danes sva z Lano imeli šoping dan, sva nabavli fasungo, pa darilo za nečaka za RD, pa avto nov kupujemo in smo šli enega gledat in sproti kupili marelo za Lano. Sem se odločila kar za Maclaren.
Lana je bila pridna in danes cel dan spala 45 minut, posledično je že ob pol sedmih mrknala. Naše noči so še kar user posted image .

Joan- sem ti poslala ZS za copatke. Pa še enkrat hvala!

Načrtovani oz. nenačrtovani otroci - glavno, da so zaželjeni, kakorkoli narejeni user posted image .

Pri nas piha k pr norcih, rolete mi bo odneslo, grem jih dvignit, se še javim...

Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.2.2009 19:38:26   
trnuljčica
BM a ti povem nekaj hecnega... user posted image Tudi meni že nekajjj časa kaže, da sem v 42 tednu in da ne bom več dolgouser posted image user posted image user posted image . Pa sem si takoj po rojstvu user posted image naštimala koledar dojenčka... Nisem pa nič hotela tu gor vprašati zastran tega... Se mi je dozdevalo, da me boste zafrkavale, če smo kaj naredili...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.2.2009 20:23:18   
tasyo
No, tole je pa malce prehudo zame... Mal pohajam čez dan, pa mi toooliko naklofate. Sem sicer le bežno preletela - ta hude teme ste že čist obdelale, tko da ne bom komentirala, ostalo je pobegnilo. Pri nas sneži kot zmešano, da o vetru ne izgubljam besed. Jao, pa tko sem se že veselila, da bo konec zime. Ah ja.

Kaj smo mi danes počeli - očka je bil doma, ker je bolan, pa smo dopoldan vseeno na hitro mrknili v trgovino, samo po par malenkosti, pa v lekarno... In ko sem nameravala zavit še po blago za Lanin kostum, je MM zagledal čebelico, v katero se je zaljubil in smo ga kar kupili. Doma je sledila modna revija - tamala je ful uživala, predvsem sta ji bila všeč rumena cofka, ki predstavljata tipalki. Sem jo slikala, jutri prilimam slikice, danes se mi ne da s fotoaparata vlečt. Potem pa sem Lano, ki je že tečkala, ker je bila utrujena, spat pa ne (hmmm, a sem to že danes nekje brala????) pustila doma, sama pa šla na obisk k babici, ki so jo izdale noge in ne more hodit. Mal sva počvekali, mal sem ji pomagala pospravit, skuhala in je bilo takoj bolje. Mah, hudič je, ko starost pokaže zobe... Aha, in naša čmrlika, ki sicer zadnje čase spi le 1x dnevno, je skoraj vso mojo odsotnost lepo prespala. In potem bo MM spet pameten, kako z njo ni nobenega dela in kok mam js časa.user posted image

Četrtek - še midve se javljava, da prideva pomagat razmetat!!!

Joan, pošljem zs za copatke, porcelan pa v četrtek, a prav?

Toliko zaenkrat. Mogoče se še kej javim, MM je itak bolan. Aja, pa upam da se vsi bolančki hitro pozdravijo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.2.2009 20:26:30   
Ketrin
Ja, pišuka polde...dons ste si pa zadale maraton... Halooooo! A res nimate kej druzga za delat? user posted image user posted image Šala....

No, mi2 sva bili skoraj 2 urci zunaj, je pihalo ampak je bil tudi dobr zrak... Pa pojedli kosilo, dobili nonico in nonota na obisk, se okopali, pojedli in zdaj Kaja spi... Mama je pospravila cel stanovanje in pomila po tleh....no, zdele je bla že prva intervencija... zdej grem pa na kavč, se mi prov nč druzga ne da...

Sam še šivanje komentiram: meni je mami ko sem uspešno končala srednjo šolo plačala šiviljski tečaj in mi je blo fuuuul dobr.... ampak potem do lanskega leta nisem imela svoje mašine in itak da sem vse pozabila...no, lani sem si jo kupila v Hoferju in si je zadnjič tašča vzela čas in sva mal pogledali tole čudo in celo sem naredila par šivovuser posted image No, zdej bi se morala pa spravt in čas vzet pa počasi šivat... Pismu, najbolj me tele maškare dajejo...celo življenje ko smo se vsako leto oblačili v maske sem si želala da bi znala šivat... No....letos bom kr anglček imam še od predlani... blond sem pa še vednouser posted image

Nič...dost pričanja...grem...forenzike sem že na pol zamudila, tko da itak ne bom dojela...grem pa vsaj rit spočit...

Lahko noč in lepe sanje... upam da imate čas za sanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.2.2009 20:48:48   
katka28
Cer!

Ma ste pa res pridne, ceprav me je ze skrbelo, da me kaj vec caka.

Srecanje:
madonca upam, da ne bo spet sneg, ker to pa ze ni res in bomo res mi morali priti v lj, da se bomo videli. Jutri vam sporocim stanje na cesti resnicno pa upam, da bo tako kot mora biti.

Zdaj se pa jaz tudi poslavljam za danes, sem ravno iz fitnesa pa ozeta kot cunja samo se pod tus in spat...forenzike pa tako ze vse na pamet znam tolkrat sem jih pregledala tako, da ce katera kaj zamudi mam vse na dvd jih user posted image je pra res brez podnapisov...

Lahko noc

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.2.2009 21:12:30   
NiLe
Čer!

Vidim, da vas je ogromno prijavljenih ... show time user posted image user posted image user posted image

Dekleti spita ... sem mislila, da bom imela s Tio s5 borbe, pa smo punce prebrale Mačka murija, se malo pocartala in podojila, sem jo položila v posteljco, vmes skočila čekirat Leo in obnovit dan, ko sem prišla nazaj je pa že sladko pančkala user posted image user posted image . MM je šel s frendi na biljard, stanovanje pospravljeno - popoldne me je nekaj napadlo in sem bila stalno v muvingu in pospravljanju, tako da sem prav vesela, da je vse tipi topi. Pred spanjem zaženem še sušilca in pomivalca in to je to za danes user posted image .

Joj, jaz resnično upam, da nam tole vreme spet ne pokvari srečanja ... sem pa prej s sestro govorila, ko se je vozila iz MB, da kaj takega še ni doživela, da bi tako medlo ... brez veze!!!

A je katera gledala DRUŽINSKI DVOBOJ danes? Ful izica v finalu ... joj, punce, ko bi nam ratalo priborit nekaj evrčkov ... bi bilo res super?
No, danes smo obdelali kar nekaj tem, pa dajem v razmislek oz. dejmo zbrati ideje ali bi imele enake majčke oblečene in kaj naj bi na njih pisalo?

... trenutno nimam nič v glavi, da bi mogla kaj komentirat, zato tole pošljem in pritisnem F5

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.2.2009 21:13:41   
NiLe
Sej sem vedela ... medtem, ko sem tole klofala, se vas je večina odklopila, tako da očitno ne bo nič s čvekom user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.2.2009 21:20:09   
Majček28
čer čveke.....kaj berem....sneg user posted image ...pa ne že spet....nikakor nam ni usojena selitev v Laško user posted image

Brinček spančka in upam, da bo mirna nočka, jaz grem še neki poglodat potem pa kar v posteljo.Grem zjutraj na aerobiko, potem še nekaj prevzamem (a ne, Srečka ), pa v Kranj na čvek s sodelavko (grem solo user posted image  ) in bo dan naokrog.

Dons me že cel dan fulll glava boli tko da se tud poslavljam za dons.

pa pa, nočko

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.2.2009 21:22:01   
lepa posadka
POjte se solit... človek si sploh ne sme vzet frej dneva z RR... ga vse tole čtivo pokoplje.

Drugače pa je pri ans v pol ure vse pobelilo... pada kot za stavo in to take ta lepe snežinke. Otroci so pol ure viseli na oknu in upili od veselja. Pa se mi kar fino zdi... sploh, ker imamo ta teden počitnice, pa bo še kakšna bela radost.

Danes smo bili doma. Otroci so bili rpav krasni, saj sem cel dan ob njih šivala... No... cel dan... tistih par krpic šivam že 2 dni, pa vmes kuham, pa cvirnov je po celi bajti dovolj... Šivanje... Nič posebnega. Jaz sem tudi naredila tečaj v študentskih letih. Nisem pa perfekcionist, tako da drugega, kot maškar se mi ne da delat, ker krojenje mi vzame preveč časa. Sešit skupaj potem sploh ni več problem. Za maškare pa ni hudega, če se vidi kakšen šiv, pa če je kaj postrani, pa če ni lepo odrezano. Pri nas je to šivanje bolj dogodek... ko se vsi plazijo okoli mene in rpeverjajo, če je že kaj nastalo... pa 5x na dan poizkusijo. No, letos šivam samo za ta velika dva. Ta mali bo lepopardek mali... sem šivala še za Blaža... pred 7 leti?! Ta mala bo pikapolonica, ki sem jo sešila rped dvema letoma, ta velika bo metuljčica... joj, sva našli eno kičasto sliko na netu... pa je hotela prav tako krilce??!!, Ta velik pa bo Jack Sparrow - pirat iz Karibov... to mi je bilo še najbolj luštno naredit :-) Sva očetovo srajco predelala, pa par reči pošila... še škornji me dol čakajo, pa bo.

Srečka...si prosila za slikice... sicer še nedokončano...evo:
user posted image
user posted image

Ve ste danes obdelale kar zanimive teme.

KM... ja, Srečka je lepo napisala. Če so to le tovrstne skrbi... pa uravnavanje hormonov... potem bo minilo. Verjetno se pa čudiš sama sebi. Tudi jaz imam trenutke, ko se sama sebi čudim... Malo se prepusti, saj solze tudi pašejo včasih. Pa privošči si več klepeta z nami... tudi to dobro dene :-)
Če pa čutiš, da te vse to preveč tare... pa se le pogovori s kom. Meni je vedno pomagalo, da sem si vzela čas samo zase...

Trnuljka... kaj pa tebe tare... Upam, da ste zdravi, pa da so zgolj službene skrbi...

Ketrin... a veš, da sem te kar pogrešala, ker se nisi nič javila od petka... sta se v Koloseju s Kajo tako crkljali, da em se že zbala, da sta zboleli. Super, da sta fino.

Big mamma... tudi ti si slišat bolje. Le pocajtaj se.

Načrtovani in nenačrtovani otroci... to so teme, kjer so lahko nekateri strašansko pametni, zato se jih jaz ponavadi sploh ne lotim. Pri nas so bili vsi otroci zelo zaželjeni. Sicer ta prva dva spočeta v istem treutku, kot sva si zaželela... ta tretja je bila spočeta še isti večer, ko sva začela govorit: a ne bi bilo fino, če bi počasi že novega dojenčka naročili (mislila sva v naslednjih mesecih, hehe)... Potem sva želela kakšno leto počakat in potem še dva... da si bosta družba. Pa je Tomaž izkoristil prvo priliko. Pa tako prav je izbral :-))) Včasih se obrnem nazaj pa si rečem... kako je bilo vse ob pravem času in lepo... Sicer pa se tukaj družimo same take, kjer so otroci zaželeni, tako da komot zaključimo to debato :-)))

Sinska... a ti pa že kar na pol... pa morfologija... no, pa si nas spet pripravila do skomin :-))) Ti privoščim doživet pregled... pa zdravega otročička. Glede spola pa... tudi punčka bi pasala, verjemi :-)))

Nile... upam, da bo nocojšnja noč mirna... pa, da se Nik varno vrne jutri domov.

Pa, da ne nakolofam še sama preveč čtiva... pa MM je prišel po celem dnevu službe domov in me veselo vabi...

Lepo noč vsem.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.2.2009 21:22:15   
scorpiogirl
Čerrrrrrrrr, se še mal javim ... tale del Housa sem že na hrvaški gledala, tko da samo mal škilim user posted image
ker ni kakšnega interesa za kavico v Lj, sem se kar za Grosuplje odločila user posted image tko da ... Simvir, a je kul okrog 11h v Mečkatorju??? pa seveda ostale tud vabljene, da se pridružite, da slabo vreme prepodimo user posted image Joan, če se boš slučajno odločila, da se odpraviš od doma, pa Grosuplje tud ni tolk stran od Ljubljane, da bi te to odvrnilo, a neeeeee? user posted image

to bo to za dons ... upam, da ne boste preveč čvekale, ker imam še delo user posted image

lepo nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.2.2009 21:23:12   
lepa posadka
Majček... k vidim, da si ravno gor... Upam, da se zadnjič po telefonu nisva narobe zastopili. Jaz lahko zadeve poslikam tudi po vaše... ni problema. samo za tisto ne morem ravno računat :-)))

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.2.2009 21:33:24   
Isabellabina
evo jaz sem bek...razmigana in prijetno utrujena..šibam še pod tuš.

Jo@n---hvala bom poizkusila sej več kot vse narobe nardit ne moremuser posted image

Pri nas pada sneg ko zmešan!!!user posted image Ajaj.......sem se komaj prebila skozi snežinke...in si čisto zmešan ko voziš ponoči ,zraven pa pada sneg...vse te bele pikeeee!!!!!!!

nič grem pod tuš ,pol pa še otroke spedenat ,so vsi še na spidu...ja mamico čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.2.2009 21:41:54   
NiLe
Posadka user posted image user posted image user posted image za kostuma ... krilce je pa čudovito! Luštni maškarci, ni kaj!!!
Pri nas bodo maškarce: Lea bo vila, Tia medvedek, Nik pa pravi, da noče biti nič, ker mu nič ni všeč user posted image ... kr neki!

Sem hotela dodati še svoje mišljenje na temo načrtovan oz. načrtovan otrok, pa je bilo že vse povedano. Bistvo je, da otroku nudiš osnovne stvari in ljubezen ter toplino, ne glede na to, a je bilo vse po planu. Pri nas so se vsi 3je prijeli takoj, ko sva začela naglas razmišljati o naslednjem članu user posted image
Joj, a vsepovsod sneži al kaj??? Sem šla prov čekirat k oknu in reeees, tudi tu pada ... jao, jao user posted image a ga ni bilo dovolj za to zimo??

Majček; odženi glavobol proč, en lekadol, pa v posteljo in boš zjutraj kot nova!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.2.2009 22:51:54   
simvir
Scorpio no potem je zmenjeno, sicer imamo mi ravno takrat ponavadi na redu spanje, ampak bomo že nekako. Bom pa z obema. Lahko mi na ZS še pošlješ tel, za vsak slučaj.
N. NE SMEM k tašči peljat (me je klicala), ker je druga vnukinja zbolela (bruhanje, visoka vročina) in njena starša očitno ne nameravata vzeti bolniškeuser posted image user posted image user posted image . Mater sem jezna, pa ne zato da ga ne bi mogla imeti doma, ampak jaz sem bolnega otroka imela doma, da se ja še ona ne bi nalezla, pa čeprav je bila mamica taktrat še na porodniški. Pa bolan otrok itak najbolj mamico potrebuje, vsaj pri nas je bilo tako. No pri njih se mi pa zdi da se včasih pokaže, da njihova ni bila načrtovana. Ali pa res tako drugače razmišljajo kot večina. Npr mala se je od 6.m vsak dan dopoldne čuvala pri tašči, ker se je mamica morala učit za izpite že 4 mesece pred roki. Da do sedaj še ni nobenega opravila, pa sploh ne bom razlagala grrrrr.
Mal sem se mogla spihat.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.2.2009 22:52:43   
simvir
Ej Posadka, res krasne fotkeuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.2.2009 23:50:49   
scorpiogirl
Simvir, imaš ZS.
Posadka, super fotke user posted image ti si tud multitalent user posted image user posted image user posted image

pa bravo vsem, ki ste pridne pri telovadbi ... jst se sicer ful z veseljem zaženem v kej takega, potem pa nujno rabim nekoga, ki me spodbuja oziroma vlači s sabo na vadbo ... kaj čem, mi vedno manjka motivacija ...user posted image

maškare ... jst vidim nek čar v tem šemljenju ... sem pa že par let zapovrstjo hudiček user posted image ja, vem, ful izvirno user posted image user posted image samo letos nekak ne bo prava barva las ... si bo treba omislit lasuljo. Nal bo rožica user posted image sva dobila "kostumček", pa se mi zdi brezveze kupovat kaj drugega ... no, če bi dobila kostum za dovolj majhnega hudička, bi se mogoče še premislila user posted image majo tisti, ki pravijo, da sem ubrisana, že prov user posted image user posted image user posted image

tko ... zdej pa nazaj v word se poglobit ... mal dela še čaka user posted image

lahko noč ... še enkrat user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.2.2009 6:49:45   
sasy20
Dobro jutro!

No po dolgem času spet ena kavica.....

Mi smo nadvse izkoristili sonček in lepo vreme tako da časa za RR res ni bilo.....naklofale ste pa cele romane....jao sploh ne vem če bom uspela prebrat.....Sem sam zadnjo stran zdele preletela....

No mi smo v soboto harali na morju in se naužili sončka...mali je itak da bil ful priden...sam da je na zraku je čist druga pesem kot skos doma....v nedeljo smo šli na vikend na Rakitno, kjer je malo pihalo a vseeno bilo super....Nik je z navdušenjem gledu Pana ( naš kuža - no zdej od babi pa od dedija ) nečakinja pa je veselo spuščala zmaja.....

Super smo se imeli in seveda minilo kot bi mignil...danes pa spet sneg....ja sej sem ga bila vesela...ampak naj se potem saj malo obdrži ne pa da nsledni dan pade dež in naredi sranje....

Kaj dosti ne bom komentirala, šibam kavico skuhat....zdej pa gledam čez okno in se mi dozdeva da bo lep dan, saj full jasno se vidi user posted image .

No uživajte pa upam da se kaj prej uspem javiti.....papa

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.2.2009 7:12:44   
katka28
Dobro jutro!

Samo na hitro, sneziti je ne halo ze ponovi, ceste so normalno prevozne z zimsko opremo (zimske gume ali letne, ce so dobro ohranjene), snega ne bo, se pa ze pri nas kaze, da bomo meli nekaj soncka....Sem ze pravi vremenar user posted image

Otroka po standardu pridna cez noc za cez dan mi je pa vseeno saj se cez vecer naspim...Glede nato, da si roke non stop v usta tiscita sumim, da bo prisel kaksen zobek na plano ampak pustimo se presenetiti.

Kaj bomo danes jedli
...verjetno kr spinaco in krompir pa jajcko

Kaj bomo delali: vse kar smo vceraj prespricali....spet pranje to je vsak dan na sporedu, pa peka slascic (je se nekaj treba narediti, da ni kuhinja prevec pospravljena), sesanje, pomivanje...ah spolh ne bom razmisljala...bo treba mamico na obisk poklicat, da okne scisti

Maskare: posadke zelo dobro ti gre tole od rok in nog...a se vidva tudi maskirata...oziroma bejbe a se mislite ve tudi semit??

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.2.2009 7:48:06   
kekec in mojca
 Dobro jutro!

Pa smo se (po naporni noči) zbudili v lepo belo jutro. Zunaj je prava zimska idila, samo še božič manjka... user posted image

Trnuljčica, meni je prav pasal včerajšnji pogovor. Seveda me skrbi zate, tvojega šefa bi pa najraje za uhe. Pa tudi sama sem bila deležna ustrezne terapije user posted image , povedala si vse, kar sem želela slišat (enako tudi ostale na RR).

Naš tastarejši je zvečer bruhal. Pismo, zdaj pa ne vem, ali je kriv frutek ali pa je kaj drugega. Danes je ostal doma, jutri pa bomo videli. Sta pa me oba razveseljevala - starejši ponoči, ko se je s krikom zbudil in rekel, da se mu je sanjalo, da sem imela prometno nesrečo, ker sem vjugala po cesti user posted image (uh, je to dober občutek, ja! user posted image ), tamali pa je nonstop cvilil v spanju - glih toliko, da sem zadremala, potem pa spet gor...

Zjutraj, ob pol šestih se je tavečji zbudil, ker se je polulal v posteljo (baje je revček spet nekaj hudega sanjal - mater, te grozne sanje me prav skrbijo!) in tako zdajle vegetiram zraven otrok že od takrat naprej...

Joj, že vidim, da bo danes pestro - tečna mama zraven dveh utrujenih otrok.

Še dobro, da imam popoldne tečaj šivanja.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.2.2009 8:15:53   
resnično srečna
Jutro...

no mi smo kot po navadi...spali...sam zbudili smos epa čist smrkljano zlimani tko da je že fiziološka šibala pa sesalec tudi...

danes imamo maškare...pa ne otroci ali jaz...sta se odločili, da bo Nero princeska...in ima eno čipkasto podvezico okrog vratu...pa na glavi kronico...ma zgleda bolj kot kaka nakičena strežnica v hotelu s 3 zvezdicami...in potem ga božata in ljubčkata...on pa ves srečen...jah takle mamo...se igrajo vsi trije...jaz imam pa mir...

no na CSDju nihče še ne dvigne telefona...jaz pa že od 2 zjutraj pokonci...ja to je babji firbec ja...

vreme je pa čarobno...Triglav se beli v daljavi...nebo sinje modro...sonček je prav topel...za oknom seveda he he...mače bo lepo bomo kljub mrazu kaj ven ušli...samo ne vem še kdaj...

danes naj bi kao moja mama prišla malo pogledat vnukinjo...je letos še ni videla...pa Majček uleti ob 11ih na eno avdienco he he...Dašo moramo ob 10.30 dostavit v vrtec...prej ne ker so otroci na telovadbi...ona zaradi prehlada kao ne telovadi...oh ja...jaz sem trenirala s smrkljem do popka pa mi danes nič ne manjka...no ja mi...konček materničnega vratu ha ha...sam mislim da to nima veze a ne he he...

v glavnem...danes upam, da bo en lep dan...pa da mi sporočijo lepo novico in bom z našo miško lahko v miru še 5 mesecev...he he...pa še malo no...če bom pokurila še letošnji dopust...

ufff kaj bomo jedli še ne vem...jaz nekaj z mesom...Iza bo pa imela tud špinačo...je je še dobre pol kile za skuhat...

no se beremo...če ne boste preveč sončile svojih obrazkov...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.2.2009 8:59:49   
Isabellabina
Dobro jutro še z najine strani

Spali smo tako-tako

Danes zjutraj me je Jakob tako milo prosil ,če lahko ostane pri nama doma...no in sedaj tukaj riše rožice za mamico....hm le zakaj je tako pridenuser posted image user posted image user posted image

Srečka---upam,da slišiš same dobre novice iz csd-ja

zunaj je res krasen dan se naredil,,,a tud mrzel-6 stopinj je bilo zjutraj ob 8.00

grem je najmlajši tečćen k ......

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.2.2009 9:21:14   
bela vrtnica
Hoj!

Me par dni ni blo gor pa vidim, da ste ble kar pridne. Kaj je bil razlog? Moj glavobol. Sem bla par dni čist fuč, pa sem pol kr šla na akupunkturo in sem zdaj bolje. Sem se odločla bom spet parkrat šla, ker še mal pa v službo in s tem glavobolom res ne morem delat. Nisem vse brala samo za srečanje bi se prijavla. Če bo vse ok medve z Zaro prideva.

Tolk za zdej. Me otroc kličejo. Mam nečakinjo in nečaka na počitnicah in je kr pestro.

Čauči.

Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.2.2009 9:24:00   
scorpiogirl
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... najprej čarunalo zaj******* user posted image , bo ta škatla pomoje kmalu konec vzela ... no, zdej pa še RR user posted image ... Simvir, sploh ne morem odpret ZS user posted image mi napiše, da server nekej nagaja ... no, sej ti imaš mojo tel, pa se že slišimo.

aja, dobro jutro user posted image s tamalim sva imela sredi noči prevzgojo, drugače je bila pa noč še kar ... če odmislim, da je bila prekratka user posted image

glede načrtovanih/nenačrtovanih otrok ste vse tako dobro napisale user posted image sem že mislila, da sem jaz zmešana user posted image

Srečka, upam, da ti na CSD povejo kaj super fajnega user posted image

sneg ... uf, ja ... zdej mi gre pa že pošteno na živce ... tud sicer nisem lih ljubitelj te mrzle beline ... ampak, naj bo ... pozimi ... zdej se pa že pomlad kaže, ga pa ne maram sploh! sej nič ne rečem, je čist lepo, ko je belo, pa sonček ... bi pa zdejle veliko raje ptičke pa sonček pa da počasi začne zelenet ... no, pomlad bi prav prišla zdejle user posted image

no, pa pojdimo user posted image moram še v pikopoko skočit, bom kar na Rudnik pa šibam po tisti strani v Grosuplje user posted image

imejte se krasno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!