lepa posadka
|
POjte se solit... človek si sploh ne sme vzet frej dneva z RR... ga vse tole čtivo pokoplje. Drugače pa je pri ans v pol ure vse pobelilo... pada kot za stavo in to take ta lepe snežinke. Otroci so pol ure viseli na oknu in upili od veselja. Pa se mi kar fino zdi... sploh, ker imamo ta teden počitnice, pa bo še kakšna bela radost. Danes smo bili doma. Otroci so bili rpav krasni, saj sem cel dan ob njih šivala... No... cel dan... tistih par krpic šivam že 2 dni, pa vmes kuham, pa cvirnov je po celi bajti dovolj... Šivanje... Nič posebnega. Jaz sem tudi naredila tečaj v študentskih letih. Nisem pa perfekcionist, tako da drugega, kot maškar se mi ne da delat, ker krojenje mi vzame preveč časa. Sešit skupaj potem sploh ni več problem. Za maškare pa ni hudega, če se vidi kakšen šiv, pa če je kaj postrani, pa če ni lepo odrezano. Pri nas je to šivanje bolj dogodek... ko se vsi plazijo okoli mene in rpeverjajo, če je že kaj nastalo... pa 5x na dan poizkusijo. No, letos šivam samo za ta velika dva. Ta mali bo lepopardek mali... sem šivala še za Blaža... pred 7 leti?! Ta mala bo pikapolonica, ki sem jo sešila rped dvema letoma, ta velika bo metuljčica... joj, sva našli eno kičasto sliko na netu... pa je hotela prav tako krilce??!!, Ta velik pa bo Jack Sparrow - pirat iz Karibov... to mi je bilo še najbolj luštno naredit :-) Sva očetovo srajco predelala, pa par reči pošila... še škornji me dol čakajo, pa bo. Srečka...si prosila za slikice... sicer še nedokončano...evo: Ve ste danes obdelale kar zanimive teme. KM... ja, Srečka je lepo napisala. Če so to le tovrstne skrbi... pa uravnavanje hormonov... potem bo minilo. Verjetno se pa čudiš sama sebi. Tudi jaz imam trenutke, ko se sama sebi čudim... Malo se prepusti, saj solze tudi pašejo včasih. Pa privošči si več klepeta z nami... tudi to dobro dene :-) Če pa čutiš, da te vse to preveč tare... pa se le pogovori s kom. Meni je vedno pomagalo, da sem si vzela čas samo zase... Trnuljka... kaj pa tebe tare... Upam, da ste zdravi, pa da so zgolj službene skrbi... Ketrin... a veš, da sem te kar pogrešala, ker se nisi nič javila od petka... sta se v Koloseju s Kajo tako crkljali, da em se že zbala, da sta zboleli. Super, da sta fino. Big mamma... tudi ti si slišat bolje. Le pocajtaj se. Načrtovani in nenačrtovani otroci... to so teme, kjer so lahko nekateri strašansko pametni, zato se jih jaz ponavadi sploh ne lotim. Pri nas so bili vsi otroci zelo zaželjeni. Sicer ta prva dva spočeta v istem treutku, kot sva si zaželela... ta tretja je bila spočeta še isti večer, ko sva začela govorit: a ne bi bilo fino, če bi počasi že novega dojenčka naročili (mislila sva v naslednjih mesecih, hehe)... Potem sva želela kakšno leto počakat in potem še dva... da si bosta družba. Pa je Tomaž izkoristil prvo priliko. Pa tako prav je izbral :-))) Včasih se obrnem nazaj pa si rečem... kako je bilo vse ob pravem času in lepo... Sicer pa se tukaj družimo same take, kjer so otroci zaželeni, tako da komot zaključimo to debato :-))) Sinska... a ti pa že kar na pol... pa morfologija... no, pa si nas spet pripravila do skomin :-))) Ti privoščim doživet pregled... pa zdravega otročička. Glede spola pa... tudi punčka bi pasala, verjemi :-))) Nile... upam, da bo nocojšnja noč mirna... pa, da se Nik varno vrne jutri domov. Pa, da ne nakolofam še sama preveč čtiva... pa MM je prišel po celem dnevu službe domov in me veselo vabi... Lepo noč vsem.
|