JABOLKO3
|
Živijo! Na hitro sem prebrala za nazaj... ma, sploh ne sledim več zadnje čase, pol pa ne znese kaj 'pametnega' napisat, ha ha... Pri nas nič posebnega, le Jure je prekrokal noč (in seveda jaz z njim)... ga opravičujem, da mu spodaj dvojke rastejo... pa upam, da mu ne preide v navado... Srednji je na novo zaljubljen in kar naprej riše srčke in rožice in me hodi spraševat, kaj menim, če bo stvar punci všeč... je imel sinoči risbice in srčke kar pod povštrom, jao, in to pri petih letih... starejši je kar dobro, roka ga ne boli več, pa v šolo mu ni treba, pa meni ves dan sitnari z raznimi družabnimi igricami - sem mu morala danes prav razložiti, da moram tudi pospravljat, pa kuhat, pa cunje zlagat, pa še Jure je tu... da je dal malo mir... ta starega danes ne bom komentirala, boste tako izvedele, ko ga bo spet kaj polomil, ha ha... Posadka, tudi jaz šivam za maškare, sem nameravala že med vikendom, pa je padlo v vodo, oz. bolje - na ledu... pa še za starejšega sem morala spremeniti plane, ker je najprej hotel biti dvorni norček, kar pa z gipsom ne gre, tako da sedaj šivam ogrinjalo in klobuk za čarovnika... pa srednjemu Nodija... za Jurčka pa še ne vem - od večjih dveh imam škratka in telebajska, no, morda mu pa naredim kaj novega, če bo zneslo s časom... Joan - bom čimprej izbrala copatke in ti pošljem na ZS, hvala za trud... Pa upam, da s telefonom čimbolje rešiš... verjamem, da te je razjezilo, jaz bi se ob takih stvareh najraje živo požrla... Big mamma - ne vem, kaj ti naj sploh napišem... da se spočij, je brez veze, da bo enkrat bolje, sama veš... glede zdravnice se pa probaj ne sekirat - očitno ni vedela, kaj bi, nekaj je pa morala rečt... Iza - sem že rekla, da ko Srečka piše o Izi, jaz kar dol odrolam... kaj bi si človek sam sebi zadajal bolečino, ha ha... K&M - če gre za to, kar so ti že punce napisale... ta korak bomo kmalu vse napravile in ko bo za nami, sploh ne bo tako hudo, kot je videti sedaj... če pa čutiš, da je stvar resnejša in da ji sama ne boš kos, pa vsekakor poišči strokovno pomoč kakšnega psihologa, ki se ukvarja s temi težavami. Srečanje pri Katki - naju žal ne bo, sva do nadaljnega občepela doma. NiLe, poznam to minljivo jezo... ko bi ga kar pustila, naj se dere, kolikor se hoče, pa ravno do konca stopnic pridem, ko si premislim in grem nazaj tolažit. No, pa še ena od naših nadebudnežev - sta ugotovila, da smo pri nas kot pri Smrkcih... toliko fantov pa le ena punca... Toliko zaenkrat... tudi pri nas štedilnik še sameva, kar ni dobro... bo kmalu pet lačnih želodčkov na kupu...
|