Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 9:43:25
|
|
|
|
lepa posadka
|
Tudi mi smo se zbudili v čudovito jutro. Še vedno ne morem verjet, da je včeraj v eni uri vse pobelilo. Pa mraz j zunaj, tako da upam,d a bo ta teden še v znamenju snega. Meni pa recimo še zeoooo paše... pa mraz. Ne pa plojdra. Tako čakamo, da Tomažek odspi prvo rundo in gremo potem vsi ven. Ja, saj se nočem hvalit, ker ste že mnoge ugotovile, da potem se hitro kaj sfiži... toda, odkar se s Tomažem zvečer več ne dojiva... tudi drugega mleka ne mara, le večerni obrok je nekaj mlečnega na žlico... no, sedaj so noči čedalje lepše. Nocoj sva imela prvo dojenje ob 5h... pa potem sva potegnila še do 7h. Jaz sem šivala do polnoči... potem pa sem si kar obkladke dala, ker me je že vse bolelo... No, od 4-5h sploh nisem mogla več spat, ker me je vse bolelo. Ampak bom že z obkladki vse rešila, samo da bodo noči čudovite. Morda pa bom res lahko šla drug teden v Bruselj... gremo z zborom pet v Evropski parlament :-) Pa pred koncem porodniške lahko še terapijo za refluks naredimo... Tasyo... a grem nazaj v LJ... al samo do svoje dr? Srečka... naj ti na CSD-ju sporočijo same lepe novice. Pa Iza naj se hitro sčisti. Kar ven pojdita. Pri nas je mraz in bo vse sčistil :-)) Kekec in Mojca... vidiš kako mame rade obrnemo, da smo tečne... otroci pa utrujeni. Pa reci si, da si ti utrujena in otroka tečna, hehe. No, naj dan ne bo rpeveč naporen... po taki noči res ne bo čist lahko, pa naj vas sonček razvedri... popoldan pa spretno šivaj. Pa fino te je bolj pogosto brat. O, akcija po hiši... so začeli nabijati nogomet??? Grem preverit. Vsem želim en čudovit dan.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 9:56:11
|
|
|
|
sinskaT
|
D Jutro! Prekrasno je vzunaj, sonce in sneg...bom spet Hano sankala hahaha...in spanje - pazite to - celo noč! Jup, tudi pri nas se je zgodilo ; ) (Upam, da se še kdaj ponovi.. ker tako paše...) IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ooooo Sinska, se že jaz veselim za tvojo morfo in iaq bo vse OK ej, zakaj pa midve nikol skup ne vozičkava, če sva že tko bliz skupi doma Mogoče zato ne, ker skoraj nikoli ne vozičkam v našem okraju ...grem raje okrog in k mamici kjer me potlej čaka še kakšna urica brezdelja + varstva in še kosilo (razvajenka sem, priznam). Drugač se pa komot kdaj zmenive, če ne prej pri najinih Jurčkih, ki bosta itak vedno spala, ko bova mi2 kofetkale hehe.... Srečka - menda ja bomo imeli geschwister, če ne drugega pa sister al pa twister ..pustmo se presenetit. Joan -sem šele zdaj prebrala, da je večina za Rujisa -a še enkrat pogledam in ti sporočim katere bi, da ti ne povečujem obsega dela. Že tko si ful pridna, ker to delaš v našem imenu...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 10:01:24
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he...hurrrrraaaaaaaaaaaaaaa.... mi bomo še malo skupaj doma he he....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 10:06:37
|
|
|
|
Isabellabina
|
resnično srečna-- jaz imam tudi podaljšano do 26.6----no pa itak sem že doma sam porodniško bom pa le kar še nekaj časa dobivala
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 10:09:20
|
|
|
|
Jo@n
|
Ja punce, tole so pa same dobre novice!!!!!!!!!!! Čestitke!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 10:28:07
|
|
|
|
katka28
|
cestitke za vse nas :)))) tudi jaz bos se nekaj casa doma potem pa upam se na podaljsanje....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 10:29:46
|
|
|
|
trnuljčica
|
Čestitke to so pa res lepe novice.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 10:38:43
|
|
|
|
sinskaT
|
O super Srečka, sem ful vesela zate in za Izo (pa Dašo in Aita in Nerota ; )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 11:53:51
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Super, sem vesela z vami!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 12:09:54
|
|
|
|
miny
|
Tudi jaz se veselim z vami . Mi smo že s sprehoda, čmrla spi, jaz pa kosilo finiširam. Danes bo riž z zelenjavo, pa govedina v omaki. Za Lano isto. Se slišimo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 12:22:07
|
|
|
|
miny
|
Evo par naših novih slikic, sem jih lih kar uredila: LANA LEPOTIČKA LANA AVION LANA ŠOFER LANA KNJIGA
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 13:12:41
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny LANA KNJIGA ha ha Iza tud tkole velikokrat spi...ma ne vem od kje ji fora...a strečing v spanju dela al kaj?
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 14:14:02
|
|
|
|
Ketrin
|
Joj, čvekulje male.... Srečka, Katka in Bigmamma super za podaljšanje Posadka, fenomenalne fotke...itak, kot vedno... Scorpio, ne nisi ti zmešana... una vaša bivša je Sinska...srečno jutri na morfi... in že cel teden se ti pozabim zahvaliti za mlekca...HVALA! In še to... res si lepa in žariš... in avtar je tudi cukrast No, mi imamo do konca tedna očka na dopustu, ker ima še lanskega ful za porabit... Tko da smo bili že ob 10 zunaj na sprehodu...Kaja na zraku odspala eno rundo, mi2 pa sva hvatala mal bravn boje...ja poletje bo kmalu tu, je treba skrbet in se na sonce navadit Kosilo smo spekli in pojedli... Pečen krompirček in zelenjava, pa juhica in solata... Zdaj pa oba moja zaspanca spita...jaz grem pa mal pospravt in noge v luft dat (če bo za to še kej časa ostalo)... Lep dan
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 14:14:41
|
|
|
|
Ketrin
|
Pa še tole... Kdaj smo jutri zmenjene? Kje se dobimo? Ura? Kdo ima zemljevid?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 14:35:22
|
|
|
|
Krista28
|
Ojla, Samo na hitro,...jutri k Katki naju ne bo....ne znese...ne časovno, ne finančno,....tako da....napišem več, ko bo čas....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 14:48:21
|
|
|
|
Tanja555
|
Srečka, najprej ČESTITAM za podaljšanje . Supeeer, to je pa res zelo veseeeela novica!!! . Si kar ne upam upat, da bi tud men podaljšali... čakam še zadnji izvid iz RA, potem pa čakam... KM, me veseli, da si bolje Posadka, tudi moja tamala je včeraj prvič zvečer zaspala brez dojenja , se je kr stran obrnila in zaspala, potem sem jo pa prestavila v svojo posteljico Srečanje jutri tudi jaz ne vem kdaj kje, zemljevid... na kateri strani že to najdem???:) Lep pozdrav vsem skupaj .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 14:59:00
|
|
|
|
tasyo
|
Pozdravček še od nas! Mi smo opravili en sprehod, kosilo je že v želodčkih, zdej pa čakam, če se bo mala odločila še kej zaspat... No, nisem prevelik optimist. Posadka, super lepe maškare! Kar se pa refluksa tiče, pa sam do svoje zdravnice, ni treba nazaj hodit. PA upam, da ti bo uspelo tut v Bruselj skočit! No, me prav zares veseli, da se jutri spet vidimo - hmmm, samo moram zemljevid snet dol, da ne bo kakšne zadrege. K&M, me veseli, da si danes malce boljše volje! Trnuljčica, ceste so ok, tko da, če potrebuješ mal terapije in odklopa od vsakodnevnika, pa le prikroži do Katke, je zmeraj fajn na takih čvekih. Katka, upam da ti je jasno, da se ne znamo po hitrem postošku spokat domov... Kaj še- mah, ne vem. Moram it še malce pospravit pa pogledat ikeino stran, da naredim mal šoping načrta... BM in Srečka - super za dobre novičke!!!!! Jah nič, letim. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 16:16:26
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Pa še tole... Kdaj smo jutri zmenjene? Kje se dobimo? Ura? Kdo ima zemljevid? Dejmo dorečt uro ... samo plizzz ne preveč zgodaj ... jaz moram še starejša dva skipat v šolo in vrtec. Pri nas je danes peeestrooo ... že cel dan na speedu, tako da kaj več od mene v večernih urah ... takrat bo pa zihr zatišje
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 17:50:52
|
|
|
|
NiLe
|
Hej Katka, ravnokar sem ti poslala ZS
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 19:08:00
|
|
|
|
sky77
|
Čer Pa je dan za nami. No skoraj, je treba še Roka dat spat Trbovlje in alergološka - ja danes smo se pa načakali. Je imela dr nekaj urgentnega v porodnišnici in smo čakali in čakali. Današnji testi (zelenjava in mačja dlaka) so bili vsi negativni. Tudi soja, pa sem bla skoraj 100% da ji ne odgovarja. So pa krvni testi od zadnjič pokazali da je na jajce ful alergična. Lahko rečem, da ga samo vidi in je že pikasta. Zraven pa je alergična še na lešnike in arašide. 8.4. testiramo dalje srečka in BM za podaljšanje. Jaz moram pa našo P v petek vprašat kako je s temi našimi izvidi. So zadosti za podaljšanje ali ne. Sej poskusit ni greh pravijo. Izgubit tako nimam kej
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 19:58:08
|
|
|
|
Ketrin
|
Čer... No, men zdej ni nič jasno... a se jutr gre h Katki? Kdo sploh pride... Če nas bo sam par ne vem če ima smisel.... Ura? Dajmo dorečt zadeve, če resno mislimo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 20:01:47
|
|
|
|
novopecena
|
ojla čvekice jah dan je minil super expresno. smo bili malo na rudniku v šopingu, mal smo sončke izkoristli, mal smo jedli in spali pa je dan naokoli. po novem spimo samo 1x na dan po 2-3 urce tko da mi okoli 21h samo dol pade-v svoji posteljici jutri se po vsej verjetnosti tud midva nariševa pri katki. ljubljanske čveke: a ste se že kaj menile da bi šle skupaj alpa da se dobimo nekje pa ena za drugu furamo? se mi zdi da bi blo fino da se ne izgubljamo vsaka posebej. nič tečkasti smo že pa gremo večerno rutino izvajat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 20:15:43
|
|
|
|
Tanja555
|
Ej, medve sva za, pa da se v CE npr. na parkirplacu (npr. pred Planet Tušem) dobimo in furamo ena za drugo. Kdaj?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 20:32:24
|
|
|
|
resnično srečna
|
Katka...najbolje,danapišeš uro... drugače za ju3 velja....Ljubljančanke zbor pred E Leclercom...ura????...jah do celja je 35 minutk recimo...tko da...a rečemo 8.15????...pa potem se napokamo v avtke...ajde dejmo predloge...vreme itaq bo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 III. del 18.2.2009 20:34:09
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin No, men zdej ni nič jasno... a se jutr gre h Katki? Kdo sploh pride... Če nas bo sam par ne vem če ima smisel.... Ura? Dajmo dorečt zadeve, če resno mislimo... Ja valda da se gre! Ne vem, kdaj bi se dobile, predlagam okol 8, lahko pa kasneje, da se nakapljamo pred Leklera, napokamo v zadostno število avtov in krenemo proti Laškemu. V Ce pa se nam prilimajo še Celjanke. Komentarji?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kako dolgo ste imele boleče bradavice?endrinasploh nisem imela bolečih bradavic (
30%)

en teden (
15%)

dva tedna (
18%)

tri tedne (
7%)

en mesec (
13%)

več kot en mesec (
17%)
Število vseh glasov: 325Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!