|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
17.2.2009 13:39:16   
sinskaT
Hojla,

pri nas piha k pr norcih, tko da sva z malo raje notri, še nisem najbolj zdrava pa raje ne izzivam...sploh pa zdaj, ko se mirkam za tri . Noč je bila idilična, se pa ful čudim, da ponoči tanajmljaši ne brca, no vsaj čutim ne- mogoče bo pa res Iza number2 hechec

Srečka kako znaš ti napisat....da sem mela zdajle suzice na učkih, no.....se strinjam..čeprav še ne grem v službo, se zavedam da so spremembe na vratih. Kar pa ni nujno slabo, prej nasprotno. Zato K&M, glavo pokonci... in moja mami pravi: Jej veliko pomaranč v teh zimskih dneh in pomlad bo tik-tak tukaj. In z njo boljša volja...

Srečanje - sem že najavila, da mamo morfo..., ve pa le uživajte - sam da ne bo za vikend dež!... Držte pesti, da je dete zdravo.

Scorpio - glede ne/načrtovanosti so pa tud že dobr napisale. Tale naš buši, recimo, ni bil načrtovan TaKo hitro, je pa zaželjen od prve minute, ko sem izvedela...in sem prepričana, da ne bo nikakršne razlike od t.i. načrtovane Hane.... Mi obračamo, bog obrne.

Copatki...ju3 pošljem na zs...je Hana neki tečkasta in me že vleče od čarunalnika

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
17.2.2009 13:47:58   
Majček28
ooooo Sinska, se že jaz veselim za tvojo morfo user posted image user posted image user posted image  in iaq bo vse OK
ej, zakaj pa midve nikol skup ne vozičkava, če sva že tko bliz skupi doma user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
17.2.2009 13:55:30   
katka28
Sinska: seveda bo vse v najlepsem redu...Glede brcik pa jaz nasa dva nisem skoraj nikoli cutila baje ker sem imela ogromno plodovnice
Skoda, ker te ne bo bi te bilo res lepo videt tebe, Hano in detece pod srckom....joj sama skomine mi delas jaz bi tudiii....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
17.2.2009 14:17:07   
kekec in mojca
Ojla, punce,

najprej hvala, res hvala vsem za odgovore, se kar bolje počutim, ko vidim, da nas je veliko v istem zosu... No, pa sem spet jokica, moj mož se mi že smeje in sprašuje, če je spet kdo zmagal na volitvah... user posted image (Ja, to je bila ena anekdota, med nosečnostjo sem po TV gledala enega zmagovalca na volitvah in ko sem videla, kako je srečen, sem se začela jokat kot dež - nič me ni moglo ustavit...user posted image )

Ja, mi je hudo, ko bom morala svojega malčka oddat v jaslice... pa bo že... big mamma, točno to, kar si govorila, poslušam tudi jaz... Meni se pa zdi, da je velika družina ful ful lepa, sploh ko vidim kakšno mamico s četico postrojeno na sprehodu... v bistvu ti živiš življenje, ki si ga sama želim - biti doma in skrbeti za svoje otroke... Ravno zadnjič sem mojemu možu rekla, da če bi bilo tako, da bi on ostal brez službe (kar dejansko čez tri leta tudi bo) in bi se dalo z najinim šefom zmenit, bi mu raje sama odstopla svojo službo (zaposlena sva v isti "firmi"), jaz bi pa ostala doma.

Zaželjen ali nezaželjen otroček - res vseeno, nima pomena. Marsikateri nezaželjen otrok živi lepše življenje kot tisti, ki je zaželjen. Pa verjamem, da se lahko otrok zgodi - kljub uporabi kontracepcije. Tudi nama se lahko, sploh zdaj, ko uporabljava kondome, ki jih občasno ni user posted image user posted image user posted image . Še vedno pa k nam ni prišla teta s Krvavca...

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
17.2.2009 14:17:53   
kekec in mojca
SinskaT, fajn opravi na morfi!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
17.2.2009 14:33:15   
resnično srečna
he he SinskaT...sem imela morfo ravno na Miklavža...ma smo takrat tud 3D filmček in likice naredili...in veš kako luštkana je bila takrat Iza...ista kot sedaj...pa že takrat je bila lumpika...se nam je skrivala za rokicami in si je Strahova vzela čas in snemala dokler ni pokukala izza rokic...

no ista je sedaj...nagajiva zaspankica...kadar je pa zbujena pa na spidu...

in valda da bo vse ok na morfi...pa upam, da se bo lulčka videlo he he...bi ti tko pasal sedaj zraven en cort fantiček...tvoj "pipi"...sej"melhijad" bo pa tretji al kako?...majo nemci eno tko dobro besedo, ki je v slovenščini ne poznamo...geschwister...so to bratje in sestre v eni besedi...he he...tko da upam, da boš imela enga fantička...saj ne da pupa tud nebi bila ok...sam paše imet parček...pa da vidiš razlike he he...

drugače pa je bila v trebuščku Iza precej bolj brcajoče razgrajajoča kot njen bratec...so fantiči že v bauhu lenobe očitno he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
17.2.2009 14:41:36   
NiLe
user posted image a ni dovolj, da me tamala heca, me hoče še mašina ... grrr ... pa dejmo še 1x

Porkaduš, tale naša Tia ga danes biksa na kubik user posted image ... od jutra do sedaj je spala celih 14 minut, pa je fuuuul zaspana, ampak NEEE, ona ne bo spala user posted image ... briga me ... kar naj tuli v posteljci ... imam toliko stvari za opravit, da se res ne bom dajala z njo. Ufff, pa sem se spihala user posted image ... je takoj boljš ... tale RR terapija je res zakon user posted image

Zunaj pa tko piha, da sem se prej kar zasekirala, ko sem MM poslala s Tio na en điro ... pa zgleda, da od znotraj huje zgleda kot dejansko je. No, saj prav dolgo ga nista svirala zunaj, malo zraka se je pa le naužila ...

Kosilo je tudi v želodčkih - rezanci z morskimi sadeži, Tia pa je dobila zelenjavno polivko čez testenine.

Sinska; itak da bo vse OK na morfologiji user posted image

Sky; dobro opravite pri alergologu. Mi2 z Leo greva jutri pokazat do naše P, ker tele pikice po njenem teleščku so tudi znaki, da ji nekaj ne paše ... da ugotovimo, ali gre za koprivnico ali kakšno alergijo.

Nič ... tole huronsko dretje me nervira ... grem narest mir

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3332
17.2.2009 14:45:48   
resnično srečna
he he NiLe...baje če si zmenjena...pa se pelješ v Tivoli...pol Tia prespi cel meeting...partybrejkerca...ma nič ne verjamem, da ne spi...kadar jo vidim ona skoraj spi...no al pa igra vrtnega palčka...mapoze ima fenomenalne...za crknit od smeha...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
17.2.2009 15:00:21   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

he he NiLe...baje če si zmenjena...pa se pelješ v Tivoli...pol Tia prespi cel meeting...partybrejkerca...ma nič ne verjamem, da ne spi...kadar jo vidim ona skoraj spi...no al pa igra vrtnega palčka...mapoze ima fenomenalne...za crknit od smeha...

kar verjemi ... partybrejkerca je v akciji non stop ... tud ponoč se ji zadnje čase dogaja ... no, končno je omagala,  upam, da odspi vsaj eno urco, da bomo lažje dočakali večer ... smo punce same doma ... MM v službi, sine pa na 3dnevnem taboru s šolo ... samo upam, da jih ne zamede, da ju3 pride domov ... je kar prazno brez njega

ja, poze so pa prav posrečene ... tale vrtni palček je zdaj napredoval, se iz njega lepo usede user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 3334
17.2.2009 15:04:58   
JABOLKO3
Živijo!

Na hitro sem prebrala za nazaj... ma, sploh ne sledim več zadnje čase, pol pa ne znese kaj 'pametnega' napisat, ha ha...

Pri nas nič posebnega, le Jure je prekrokal noč (in seveda jaz z njim)... ga opravičujem, da mu spodaj dvojke rastejo... pa upam, da mu ne preide v navado... Srednji je na novo zaljubljen in kar naprej riše srčke in rožice in me hodi spraševat, kaj menim, če bo stvar punci všeč... je imel sinoči risbice in srčke kar pod povštrom, jao, in to pri petih letih... starejši je kar dobro, roka ga ne boli več, pa v šolo mu ni treba, pa meni ves dan sitnari z raznimi družabnimi igricami - sem mu morala danes prav razložiti, da moram tudi pospravljat, pa kuhat, pa cunje zlagat, pa še Jure je tu... da je dal malo mir... ta starega danes ne bom komentirala, boste tako izvedele, ko ga bo spet kaj polomil, ha ha...

Posadka, tudi jaz šivam za maškare, sem nameravala že med vikendom, pa je padlo v vodo, oz. bolje - na ledu... pa še za starejšega sem morala spremeniti plane, ker je najprej hotel biti dvorni norček, kar pa z gipsom ne gre, tako da sedaj šivam ogrinjalo in klobuk za čarovnika... pa srednjemu Nodija... za Jurčka pa še ne vem - od večjih dveh imam škratka in telebajska, no, morda mu pa naredim kaj novega, če bo zneslo s časom...

Joan - bom čimprej izbrala copatke in ti pošljem na ZS, hvala za trud... Pa upam, da s telefonom čimbolje rešiš... verjamem, da te je razjezilo, jaz bi se ob takih stvareh najraje živo požrla...

Big mamma - ne vem, kaj ti naj sploh napišem... da se spočij, je brez veze, da bo enkrat bolje, sama veš... glede zdravnice se pa probaj ne sekirat - očitno ni vedela, kaj bi, nekaj je pa morala rečt...

Iza - sem že rekla, da ko Srečka piše o Izi, jaz kar dol odrolam... kaj bi si človek sam sebi zadajal bolečino, ha ha...

K&M - če gre za to, kar so ti že punce napisale... ta korak bomo kmalu vse napravile in ko bo za nami, sploh ne bo tako hudo, kot je videti sedaj... če pa čutiš, da je stvar resnejša in da ji sama ne boš kos, pa vsekakor poišči strokovno pomoč kakšnega psihologa, ki se ukvarja s temi težavami.

Srečanje pri Katki - naju žal ne bo, sva do nadaljnega občepela doma.

NiLe, poznam to minljivo jezo... ko bi ga kar pustila, naj se dere, kolikor se hoče, pa ravno do konca stopnic pridem, ko si premislim in grem nazaj tolažit.

No, pa še ena od naših nadebudnežev - sta ugotovila, da smo pri nas kot pri Smrkcih... toliko fantov pa le ena punca...

Toliko zaenkrat... tudi pri nas štedilnik še sameva, kar ni dobro... bo kmalu pet lačnih želodčkov na kupu...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
17.2.2009 15:08:26   
Jo@n
Pišuka, nardiva s tamalim en orto giro, pa pojeva njegovo južno in ve naklofate 3 straniuser posted image . Pa saj niste normalne, a nimate nbenga bolj pametnga dela????user posted image  user posted image  user posted image

Ja, jaz tudi čakam, kdaj se bo samo pospravlo, pa kakšno okno morm umit, ker mi dež tolče gor in zgleda kot svinjak.. da o prstnih odtisin od znotraj ne govorim. 

Upam, da bo mali princ nekako začel drugo današnjo kitico, ker je že v tisti fazi, ko nič ni dobro, pa če jaz ga morm pri tem zelo od blizu gledatuser posted image .

he he NiLe...baje če si zmenjena...pa se pelješ v Tivoli...pol Tia prespi cel meeting...partybrejkerca...ma nič ne verjamem, da ne spi...kadar jo vidim ona skoraj spi...

user posted image
Zgleda da se g. Hinko in g. Ponočnjak selijo med našimi domovi. Hm, še od Srečke naslov mu morm dat...

Scorpio, nekaj imam zate, ampak ne vem če ju3 pridem v Lj. Bom še razmislila, drgač pa po pošti, prav?

Neposredna povezava do sporočila: 3336
17.2.2009 15:20:13   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Ja, jaz tudi čakam, kdaj se bo samo pospravlo, pa kakšno okno morm umit, ker mi dež tolče gor in zgleda kot svinjak.. da o prstnih odtisin od znotraj ne govorim. 

o ja, to pa tudi mene čaka ... pa naj še malo počaka user posted image user posted image user posted image

he he NiLe...baje če si zmenjena...pa se pelješ v Tivoli...pol Tia prespi cel meeting...partybrejkerca...ma nič ne verjamem, da ne spi...kadar jo vidim ona skoraj spi...

user posted image
Zgleda da se g. Hinko in g. Ponočnjak selijo med našimi domovi. Hm, še od Srečke naslov mu morm dat...

Bo že držalo ... ej, tale smajli je pa faca ... očitno, da se ta dva gospoda ne sprehajata po Polju  in se ga izogibata, ko Iza tolče take maratonske ture user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
17.2.2009 15:23:43   
NiLe
Samo še tole, potem pa grem dol z računalnika ... me je čist preveč tule gor!

Posadka in Jabček; carici sta, ko tako vestno šivata kostume za vajine otročke. Jaz imam dve levi roki za to, tako da sem vama kar malo fouš user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
17.2.2009 15:28:34   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Posadka in Jabček; carici sta, ko tako vestno šivata kostume za vajine otročke. Jaz imam dve levi roki za to, tako da sem vama kar malo fouš user posted image user posted image

Eh, jaz sem bolj taka 'nedeljska' šivilja, pa gre bolj počasi, pa več blaga ponucam, ker moram veliko popravljat... vseeno pa v tem tudi uživam in običajno na koncu še kar dobro izpade...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
17.2.2009 15:39:54   
katka28

Se podpisem pod to. Tudi jaz in sivalni stroj nebi bila prijatelja..no mogoce me pa kdaj premami in si ga kupim ter poizkusim...ce se bo pa dalo bomo pri nas maskare kar preskakovali saj sama nisem nikoli bila neka fenica tega...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
17.2.2009 17:02:11   
resnično srečna
joj babe so me s CSDja klicali pa nisem slišala telefona...bemtisch...moram ju3 poklicat, da vidim kaj mi imajo za povedat...

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
17.2.2009 17:13:50   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Scorpio, nekaj imam zate, ampak ne vem če ju3 pridem v Lj. Bom še razmislila, drgač pa po pošti, prav?

oooooooooooo, kolk fajn user posted image jst sem pa mislila, da mogoč sploh nisi dobila ZS-ja user posted image user posted image user posted image pa povej, koliko € moram vzet s sabo user posted image no, upam, da se vama bo dalo odkotaliti do Lj, da dobim kondicijo za popoldanski čvek

IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Se podpisem pod to. Tudi jaz in sivalni stroj nebi bila prijatelja..no mogoce me pa kdaj premami in si ga kupim ter poizkusim...ce se bo pa dalo bomo pri nas maskare kar preskakovali saj sama nisem nikoli bila neka fenica tega...

Katka, skoraj ne verjamem, da ti bo to uspelo user posted image se mi bolj zdi, da te bo potegnilo, pa ti bo ratalo všeč user posted image jst imam sicer tud dve levi roki za to ... je pa veselje toliko večje user posted image user posted image user posted image se pripravljam na podvig kupovanja šivalnega stroja, potem bo pa tudi kakšno moje skorpucalo spet ugledalo svet ... ko sem živela še doma, sem večkrat kaj skup sešila ... samo ne odgovarjam za estetiko user posted image user posted image user posted image

tole je bilo "treba", ostalo pa po malici, že kličemo user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
17.2.2009 17:34:01   
simvir
Hej punce, komaj dohajam user posted image .

Danes je pri nas bolj čuden dan, mali je šele zdajle zaspal drugo rundo, tavečji spet ni spaluser posted image , mene pa že kar malo glava boli.

Ja veliko tem ste danes začele, tudi take malo resnejše. V bistvu nimam kaj dosti za dodat, ste že lepo pokomentirale.
Ne/načrtovani otroci so vsekakor zaželjeni, vsaj jaz ne poznam takih, ki ne bi bili.
Depresija pa daje ene bolj, druge manj. Se pa sigurno pozna tale zimski čas, pa tudi naše bližajoče se službe. Mene zmeraj bolj zvija, da bo treba spet vsak dan na šiht, otroci pa v varstvo.

Šivanje kostumov - jaz sem bila pripravljena, da letos tavečjemu kaj zašijem, pa vstrajno ponavlja da ne bo nič...in ga nočem silit. za tamalega je malo težje kaj delat, pa itak on ne bo imel nič od tega. Sem pa mami naročila naj iz vrtca prinese kapice kakšne živali, ki jih je babi pred nekaj leti naštrikala, pa bomo verjetno kar tisto ponucali.
Drugače pa res čestitke Posadki in Jabčku, pa BM sigurno tudi kaj šiva. Komaj čakam da vidim kakšne slikice.

Srečanje v Laškem - kdaj smo pa zmenjene, je ura že dogovorjna?
Jaz samo upam da se nam kašelj ne poslabša, danes je občasno malo zahropel. No jaz upam na najboljše.
Pa Katka ne delaj si preveč dela z nami, ok. Sploh pa ne s pospravljanjemuser posted image , bo potem več dela ko bomo odšleuser posted image .

Scorpio če se ne boste dobile s kakšno v Lj, se lahko pa kar za Grosuplje zmeniva (ali pa če še kakšna pride). Je bilo zadnjič prav lušton.

Zdaj grem pa še malo za copatke pogledat.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
17.2.2009 18:06:07   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Katka, jaz na tvojem mestu ne bi dala roke v ogenj za to izjavo! Do zadnjega božička sem bila sama enakega mišljenja, potem pa sem dobila za darilo (oz. sem si kupla) šivalni stroj pri Elni in se zraven vpisala v šivalni tečaj.

No, moj mali Kekec bo letos za pusta... Kekec! Je zadnjič izjavil: "Mami, tak se zmeniva, jaz bom Kekec, ti pa boš Mojca!" user posted image user posted image user posted image Pa še res.

Zdaj mu še samo palico ovijem v toaletni papir in jo potem prebarvam, pa bo... Na glavo pa planinski klobuk...

Nič, grema zdaj s tamalim izdelovat, kar mu že cel teden obljubljam.

Trnuljčica... javi se kaj!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
17.2.2009 18:11:57   
kekec in mojca
Joj, samo to še vam povem, pol pa res grem.

V soboto sva bila s Kekcem na delavnici za poslikavanje obraza za pustne maske. Mali si je zaželel bit Miki Mišek (da ne bi kdo mislil, da bi bil slučajno Miki Miška, ker on je FANT!user posted image ) in tista gospa si je res vzela eno uro časa, da ga je ful lepo poslikala. Ko pa sva prišla domov in ga je naš najmlajši zagledal, pa je zagnal taki vik in krik, da smo morali masko v trenutku umit z obraza... Ko je bil obrnjen vstran od malega, je bilo vse ok, ga je klical tako, kot ga kliče, ko se je pa Kekec obrnil, pa spet jok in stok.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3345
17.2.2009 19:04:02   
Isabellabina
Zdravo

No popoldan je za nekaj časa nehal pihati veter in smo jo mi3--najmlajša 2 in naša Nely mahnili na enourni sprehod.

Ravno berem da v mariboru in tam ob meji sneži kot da se jim je utrgal tam gor....le kako je pri Katki?????

A katera ve kako se briše VIRUS z računalnika!!!!!!!sem šla že na NOD 32 antivirus in sem uspešno brisala ,a mi še vedno odpre kar 4× ikono za virususer posted image posledično mi MSN šteka in noče odpirat oseb,pa tako bi rada spet govorila s sestrico ,ki je v Španiji.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.2.2009 19:07:40   
Jo@n
BM, kateri virus ti pa javlja?
Si ga dala v karanteno, zbrisala, zablokirala? Kaj pa kakšen online antivirus, da ga zalaufaš čez komp?

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
17.2.2009 19:14:47   
Isabellabina
dala v karanteno in vse kar paše zraven pa še vedno se mi kaže...počakaj grem še enkrat odpret pa si zapišem kaj napiše ko se odpre okenček

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
17.2.2009 19:32:42   
trnuljčica
Berem in berem, pa sem že obupala, da pridem do konca...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica... javi se kaj!

Se javljam na raportuser posted image . A te skrbi zame?
Sem ravno hotela napisati, da sem ti danes ponudila bolj bogo terapijo  na user posted image . Namesto, da bi jaz tebe tolažila si ti mene... user posted image Sem hotela napisati, da se jutri ne bom jaz cmerila, ampak se lahko ti... user posted image
Potem pa  grem ven z user posted image , ker je mali že zdavnaj zaspal, pa me kap. 5 cm snega je bilo, ko sem bila zunaj pred eno uro! Sneži kot zmešano. Sem prišla čisto snežna domov. Moj beli kuža je pa itak zgledal kot snežak...user posted image Tko, da razen, če mi jutri zjutraj  po čudežu sčistijo dovoz bi jaz jutrišnji user posted image prestavila na petek. Če ti bo hudo pa ordiniram po telefonu.user posted image

Katka sem ti hotela napisati, da nisem sigurna za četrtek, ker sem res psihično user posted image (lahko K&M izda RR psihološko potrdilouser posted image ), da ne garantiram za varno vožnjo. Pa sedaj tako sneži, da si itak ne bom upala v tem snegu na pot. Upam, da ne zameriš.user posted image

Scorpio  ljudje marsikaj govorijo... Eni tudi ne razmišljajo kaj povedo... Ps: a je njej/njim kaj pomagalo, da je bil Mark "načrtovan"? Ne. Torej naj ženska razpravlja s kom drugim, vas pa pusti pri miru...

Neposredna povezava do sporočila: 3349
17.2.2009 19:32:50   
Isabellabina

Evo napiše mi takole

http/fwt.txdml.com/6-40/a/l/alfakurc/i.jpg
Win 32/Adware.Virtumonde application

in še

Documents and Settings/USER7Local Settings/Temporary Internet Files/conte(1)jpg
Spodaj enako kot zgoraj

in še

C:/li.exe
in tudi tu je enako kot zgoraj

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Varčevanje za otroka
jenkica

Ali imate odprt varčevalni račun za otroka?

da (49%)

ne, vendar ga nameravamo odpreti (22%)

ne (29%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!