|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
17.2.2009 10:54:38   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Čao punce.

Pri nas je bila ponoči prava štala user posted image . Mali je začel okoli dveh ful kašljat in sploh ni prišel do sape. Šele po ene dveh minutah je začel nazaj normalno dihat. Sva bila spet pri P - mater sej nama bojo dal free parkinguser posted image - in ima laringitis. Spet virusno, nič zdravil samo furaj dalje inhalacije, fiziološka, sesalec......

Tako da sem ful razuser posted image , ker bova spet zamudila eno fajn srečanje. Ja Katka naju ne bo, da se do konca pozdravima in da ne okužima še koga.

O, joj Misa!!! Pismu res že vsi rabimo pomlad in poletje...čist preveč je vse te zime mater!!! Bogec Mihec.... Upam, da čimprej mine user posted image user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.2.2009 11:14:05   
NiLe
Daaaaan!

Joj, sem rabila neki časa, da sem za silo preletela, prav podrobno nisem brala.

Srečanje pri Katki; mi2 se tudi pofočkava ... pa res upam, da ne bo snežilo, ker sem se javila za voznico in naš avto nima zimskih gum ... tako da : snegec, ni ti treba padat, prav??!!!!

Copatki distribucija; bom izbrala model in ti poslala na ZS, Joan. Pa hvala za trud in energijo user posted image

Depresija oz. tesnoba; mislim, da se bomo v tem obdobju, ki se na žalost končuje, vse srečale z njo, v lažji ali hujši obliki. Srečka, super si napisala ... se podpišem pod tvoje misli! Jaz bom dodala le tole; ker je to moja zadnja porodniška user posted image in pa tudi po vaši zaslugi, v njej neizmerno uživam vsak trenutek in bom sigurno malce nesrečna, ko se bo zaključila, ampak that's life ...

Vsi bolančki ... pooozdraaavite se user posted image user posted image user posted image

Sem hotela še kaj napisati, pa se nedko oglaša iz spalnice ... spala je točno 14 min. user posted image ... tale moj user posted image mi zadnje dni malce kravžlja živce s spanjem ... nočnim in dnevnim ...  kr neki ... 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.2.2009 11:55:08   
Majček28
dan,
joj kakšne teme, se pozna da zunaj sonček manjka...

Naša nočka je bla presenetljivo super, je spančkala od 20h do 7:30, vmes se je 2x zbudila, enkrat za crklanje, drugič pa samo zato da pove, da je OK user posted image ... vročine nima več, kašlja pa fulllll, se mi zdi da zlo težko diha in če mal preveč zavdihne začne kašljat...tko je tud pri hranjenju, čim odpre usta da bi pograbla žlico začne kašljat in potem se tko napenja da tud bruha...tko da spet noče papat in jo čist razumem....pišuka, pri vsem tem piskanju pa hropenju mi je prov čudn da ni na pljučkah nič slišat.....no, upam da čimprej mine

Super za vse prespane nočke...Izo sploh ne bom komentirala user posted image

Miša, o joj, upam da bo čimprej boljš...vem pa kako ti je ko poslušaš malčka kako grozno kašlja, imamo podobno situacijo doma...Kako pa ti izvajaš inhalacije?

KM...te čist razumem, ker če obstaja kakšna velika jokica potem sem to jaz...začel se je med nosečnostjo in za to so bili krivi hormončki, poleti je minilo zdaj se je pa spet pojavilo...sem spraševala že eno prijatelco, ki je sicer Majciča 2007 in se je nje dogajal isto...jaz zdej včasih jokam že zarad reklame za Kinder čokoladko user posted image ....pa mi razum govori, <haloooo, samo reklama jeuser posted image >
no, solzice pa kar lijejo...da ne govorim, ko se Brina stisne k meni in se čist umiri pa se igra z mojim nosom (da se stisne je zelo redko in verjetno zame še bolj posebno )....pa se strinjam, porodniška se končuje, delavniki so so katastrofalni in naših 24 ur bo kamlu par uric, vreme je za kozlat, sončka manjka, možeki so včasih prav smotani in namest, da bi pomagal  se ukvarjajo sami s sabo (HB, da ni to dostkrat ),....men pomaga da se na rr-ju med svojimi puncami mal spucam pa zašpecam....Sicer pa sama najbolj veš, če je to kar čutiš podobno temu kar pišemo me...če misliš, da je močnejše in da ne moreš obvladat pa bi jaz šla malo do dr. da ne bi šlo vse skupi predaleč. Težko je rečt za nekoga kaj in kaok čuti...poslušaj sebe!

Načrtovan ali nenačrtovan....meni je čist vseen samo da je v vsakem primeru zaželjen...midva sva se kar neki čas trudila, da je uspel in sav bila seveda presrečna ko se je prijel....bi pa tud reda občutla tisto presenečenje, ko zagledaš črtice čist spontano...upam, da bo tko pri Jurčku....joj, jaz že komiiii čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.2.2009 12:07:34   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Miša, o joj, upam da bo čimprej boljš...vem pa kako ti je ko poslušaš malčka kako grozno kašlja, imamo podobno situacijo doma...Kako pa ti izvajaš inhalacije?

Zaenkrat samo ko se mali kopa v banjci, pustim ful vročo vodo, da teče in rata para. Pa v vodo v banjco dam par kapljic Just kapljic Tea Tree. V sobi pa izparilnik lavfa cel dan............ Je pa kolegica kupla eno napravco v lekarni za inhalirat, sam mislim, da je kr draga..... No če bo mali večkrat bolan bo že treba kej nabavt. Upam pa da ne....

Želim vama, da se čimprej pozdravta, če pa se ti bo zdelo, da ji še vedno hropi, pa le pejta nazaj, ker tale bronhiolitis zna bit cel user posted image . Midva sva imela kontrolo na tri dni....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.2.2009 12:10:07   
Isabellabina
o kar nekaj punc se je logiralo zdej pa bo debata

Laringitis oz.inhalacije-----ta zadeva se pri nas vedno začne ,ko je otrok malo prehlajen in ponavadi je še isto noč napad laringitisa...vsi otroci so ga imeli ..no razen prve ne...zdaj ko je Jakob star že tri leta in vsem ostalim   v času prehlada vsak večer dam eno žličko Claritina in se omili Laringitis,poleg vsega pa zraven še inhalacije...pri nas to izgleda tako....če v tušu ni dovolj vroče vode ,da bi naredila paro v kopalnici ,potem vzamem lonec dam v njega vode za ene dva prsta in ene dve veliki žlici soli in potem nekaj časa stojim zraven z otrokom,potem ga pa oblečem ali zavijem v toplo odejo in grem z njim na zrak...balkon za ene 10 min,ali pa stojim zraven okna ,da se nadiha svežega zraka.Če pa se naredi ,da ni prej znakov prehlada in vseeno stakne nahitro sredi noči Laringitis,potem takoj šibam na balkon(seveda ga prej ogrnem)ker svež zrak odpira dihalne poti.če pa še vedno ne diha tako kot bi moral ,pa takoj na urgenco z njim ,ker edino tam potem lahko pomagajo.Tudi mi2 z Jernejem sva bila tri dni malo nazaj v tem stanju in vem da je hudo ,ko gledaš ali bo zadihal sam ali bo treba šibat  k zdravniku sredi noči.Se pa vedno pojavi Laringitis vedno ponoči  med 2 in 3 uro..zakaj---tudi zdravnica ne ve odgovora

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.2.2009 12:15:44   
Isabellabina
Punce...a tudi vam še vedno kaže nosečniški koledarček---meni kaže da sem v 42 tednu...kako naj to popravim ,pa imam narejen koledarček za otrokauser posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.2.2009 12:20:40   
Majček28
Punce hvala za odgovor....kolk časa pa naj bi naenkrat inhaliral? Ker Brina se hitr naveliča in potem se dere kar spet povzroč da začne kašljat.
BM, a po inhalaciji na svež zrak....a ni tko še večja nevarnost da se prehladi? OK, to da ga dobr oblečeš mi je jasno, ampak pro diha vroč zrak/pao potem pa mrzlega?....no, jaz ti verjamem, ker pri tolkih otrocij verjetno že imaš izkušnje, a ne user posted image

Men tud tikerček kaže, da že zamujam s porodom user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.2.2009 12:27:49   
Isabellabina

Punce hvala za odgovor....kolk časa pa naj bi naenkrat inhaliral? Ker Brina se hitr naveliča in potem se dere kar spet povzroč da začne kašljat.
BM, a po inhalaciji na svež zrak....a ni tko še večja nevarnost da se prehladi? OK, to da ga dobr oblečeš mi je jasno, ampak pro diha vroč zrak/pao potem pa mrzlega?....no, jaz ti verjamem, ker pri tolkih otrocij verjetno že imaš izkušnje, a ne user posted image

Men tud tikerček kaže, da že zamujam s porodom user posted image

Takšna navodila sem jaz dobila prvič ,ko sem šla na urgenco z otrokom...in to izvajam ,kakor so mi takrat naročili...ja svež zrak odpira dihalne poti in včasih ko prideš do urgence se že samo od sebe poštima ,ker je bil otrok na zraku in ni potrebne takšne hude obravnave .Ni dovolj ,če samo inhaliraš ,moraš iti na zrak.....glej ni potrebno ,da ji glavo držiš nad soparo ,jaz si pomagam z roko (tako  sem pa tja delam z roko ,da doseže para otroka)ker drugače je nad soparo prevroče in otrok tega ne zdrži.Inhalacije pa izvajam cca.10 min oz.toliko časa da skoraj voda izpari.Tisti inhalatorji pa niso še primerni za naše otroke ,ker ne bo noben držal glave nad inhalatorjem in je samo dretje zraven..drugače je če imas tistega ,ki je maska zraven pa še pri tistem se otrok dere,ker je naprava hudo glasna.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.2.2009 12:32:02   
katka28
Evo BM:

http://www.ringaraja.net/kor_o.asp?auto=true

tu je nas

Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.2.2009 12:36:32   
Isabellabina
še vedno kaže nosečniški koledarček čeprav sem že ničkolikrat popravila.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.2.2009 12:37:41   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Takšna navodila sem jaz dobila prvič ,ko sem šla na urgenco z otrokom...in to izvajam ,kakor so mi takrat naročili...ja svež zrak odpira dihalne poti in včasih ko prideš do urgence se že samo od sebe poštima ,ker je bil otrok na zraku in ni potrebne takšne hude obravnave .Ni dovolj ,če samo inhaliraš ,moraš iti na zrak.....glej ni potrebno ,da ji glavo držiš nad soparo ,jaz si pomagam z roko (tako  sem pa tja delam z roko ,da doseže para otroka)ker drugače je nad soparo prevroče in otrok tega ne zdrži.Inhalacije pa izvajam cca.10 min oz.toliko časa da skoraj voda izpari.Tisti inhalatorji pa niso še primerni za naše otroke ,ker ne bo noben držal glave nad inhalatorjem in je samo dretje zraven..drugače je če imas tistega ,ki je maska zraven pa še pri tistem se otrok dere,ker je naprava hudo glasna.

Jaz sem tud dobila taka navodila. Od kolegice mali pa je star že dve leti in je bil lani skoraj celo zimo bolan. Zato se je odločla za nakup tega inhalatorja.

Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.2.2009 12:38:12   
katka28
Cudno men se je takoj popravilo...ja kaj cmo bos pac skos noseca user posted image ...mogoce se pa se kaj skriva pod srckom pa se ne ves....

Sem pri tasci v lekarni videla ta inhalator ampak za enkrat ga se ne potrebujemo HB tako, da ga ne bomo kupovali pride pa okoli 80€ je pa v obliki pingvincka...

< Sporočilo je popravil katka28 -- 17.2.2009 12:39:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.2.2009 12:45:11   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Cudno men se je takoj popravilo...ja kaj cmo bos pac skos noseca user posted image ...mogoce se pa se kaj skriva pod srckom pa se ne ves....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pri tasci v lekarni videla ta inhalator ampak za enkrat ga se ne potrebujemo HB tako, da ga ne bomo kupovali pride pa okoli 80€ je pa v obliki pingvincka...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.2.2009 12:47:01   
scorpiogirl
vidim, da se je kar debata začela user posted image pri nas prov nesramno piha, tako da smo bili bolj malo zunaj ... mi je tale mrzel veter prov zoprn ... dobro, da je vsaj sonček, je takoj lepše user posted image jst tole tesnobo čist razumem ... že samo vreme je tako, da že vsi komaj čakamo pomlad ... pa še vse zraven, mi gre tud včasih kar za brezveze na jok ... pa mine user posted image bom pa pomoje jokala kot dež, ko bo treba v službo ... mi je že zdejle grozno, ko samo pomislim na to ... pa še faks pa zdej tale cajtng ... se ful bojim, da bom premalo časa z Nalom user posted image

ma, s tem načrtovan pa nenačrtovan je res tako, kot ste napisale ... Nal je bil sicer planiran za malo kasneje, ampak je bil kljub temu zelooooooooo zaželen ... in če ga ne bi mislila imet, bi se bolje zaščitila user posted image mi gre pa grozno na živce vse skupaj samo zato, ker ex od MM, ki je očitno grozno ljubosumna name, na Nala pa še veliko bolj, zdej MM meče pod nos, da je bil Mark načrtovan, Nal pa ne user posted image prosim???? se mi zdi prov žalostno, da se hvališ, da je bil otrok načrtovan, pa ni imel nikoli zares prave družine ... a se je s tem za hvalit? ma, sm se spet čist razuser posted image ... ne bom več user posted image

aja, če ima katera čas jutri za kavo ... jst moram spet na faks eno seminarsko nest ... bom imela Nala s sabo, ker greva potem še v Grosuplje na obisk ... pa bi vmes še mal počvekala in se poigrala s kakšnim aprilčkom in aprilko user posted image enkrat dopoldne ... okrog 11h, recimo user posted image

Jo@n, ti bom na ZS sporočila, ko se odločim user posted image user posted image user posted image

a zdej bo čvek??? MM je zadremal, Nal tud spi, tko da jst imam cajt user posted image bo treba kej koristnega delat, če ne bo družbe za čvek na RR user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.2.2009 12:47:53   
Majček28
Kaj pa gretje recimo s termoforčkom, zadaj na hrbtu ali na pljučkih? A to tud kaj pomaga, da bi se sluz čimprej izločila?
Pišuka, a ni težko ko otroček prvič nekaj stakne...kar ne veš kaj in kako pa kompliciraš 100/h...hočeš vse naenkrt pa da bi takoj deloval user posted image ....pol ti pa še kdo slabo vest nadri, da si itak ti odgovoren za to....kot da ti ni že brez tega dost težko....

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.2.2009 12:48:53   
katka28
Cvek tudi jaz cakam, ceprav bi mogla kaj drugega delat pa mi je nekdo voljo ukradel...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.2.2009 12:52:15   
katka28
Majci: samo dobro inhalirajta pa veliko tekocine ji daj za pit in stvar se bo kmalu sanirala. Ne poslusaj druge, ki ti hocejo slabo vest zbujat...vsak bo enkrat prisel na svoj racun bos videla...Ce je pa dobro pljucke segrevat kaj pa vem po moje jih jaz nebi,oz je treba potem pazit, da jih dobro pokrijes, da se ne prehladijo...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.2.2009 12:52:34   
Majček28
Katka, je bli isti tat tud pri nas...men se tud nič ne da...Brina spančka še, kosilo bo dobs simpl, bolonjez in makarončki tko da mi ni treba glih za štedilnikom viset, pospravljat se mi še ne da, bom proti koncu tedna ko dobimo ene prijatle na obisk, pa da ne bom 2x bom samo 1x pa takrat orenk (ha ha, vsak izgovor je dobr user posted image  )

Srečkaaaaaaa, zakaj se nočeš z mano pogorjat?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.2.2009 12:53:34   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

mulc naš je res naspan...je mulka spala od 17ih pa do 7ih...nepretrgoma...

Pa to je NOROOOOO! Iza ti si carica.... Pri nas je to misija nemogoče...in bo po moje tudi do nadaljnega.... Res bravo Iza no!!!

Ja tole je res noro. Srečka a menjaš za eno noč user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sky77 -- 17.2.2009 13:06:22 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.2.2009 13:02:00   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Majci: samo dobro inhalirajta pa veliko tekocine ji daj za pit in stvar se bo kmalu sanirala. Ne poslusaj druge, ki ti hocejo slabo vest zbujat...vsak bo enkrat prisel na svoj racun bos videla...Ce je pa dobro pljucke segrevat kaj pa vem po moje jih jaz nebi,oz je treba potem pazit, da jih dobro pokrijes, da se ne prehladijo...

no ti je že Katka odgovorila---tud jaz sem vprašala ,če lahko ogrevam s termoforjem pljučka pa je rekla da Boh ne daj...da bo samo slabše.ja veliko tekočine in pa ,ko bo kašljala si jo daj na kolena..tako da ona leži s trebuščkom na tvojih kolenih in jo rahlo trepljaj po hrbtu in s tem povzročiš lahko da bruhne ven sluz in ji bo bolje....ja hudirja je težko ko je otrok bolan in izvajaš stvari za katere bi drugi rekli da nisi normalen ,ampak otroku pa le pomagaš pa čeprav zbruha malo hrane ven.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.2.2009 13:05:58   
sky77
No zdej sem pa prebrala vse. Imate pa "težke" teme za tale torek. Depresija, pa načrtovan ali ne.

No naša dva sta bila načrtovana pa sta vseeno presenetila. Rok zato, ker sva + zagledala takrat ko sva že obupala in sva se že naročala na tisti pregled zakaj se ne prime. Bini se je pa lahko rečem prijela v prvo, pa potem malo zafrkavala ker sem imela po zanositvi še dve user posted image  in smo šele potem ugotovili da je +. Tako da o kakšnem datumskem načrtovanju ne moremo govorit. Sta pa zaželjena. (čeprav bi zdaj vsake toliko kakšnega poslala na luno user posted image  )

Depresija - ja vreme, pa hormončki, pa bližajoča služba, pa ... ja preveč naenkrat je vsega in je tukaj. Je pa srečka dobro napisala in se podpišem pod njen post.

srečanje - Jutri mi ne moremo, ker bomo na poti v Trbovlje k alergologu. So mi dali tako smotano uro 12,30. Sploh ne vem ali naj dam tamalimadvema kosilo jest že ob 11, ali naj vzamem s sabo in bomo jedli v avtu. Ah bomo že. Važno mi je, da Bini stestirajo in ugotovimo kaj ji spet nagaja. Je spet pikasta in zdaj sumim na sojo.

Grem Roka prepričat da je čas za spanje

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.2.2009 13:17:34   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

srečanje - Jutri mi ne moremo, ker bomo na poti v Trbovlje k alergologu. So mi dali tako smotano uro 12,30. Sploh ne vem ali naj dam tamalimadvema kosilo jest že ob 11, ali naj vzamem s sabo in bomo jedli v avtu. Ah bomo že. Važno mi je, da Bini stestirajo in ugotovimo kaj ji spet nagaja. Je spet pikasta in zdaj sumim na sojo.

Grem Roka prepričat da je čas za spanje

Srecanje je v cetrtek ne jutri...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.2.2009 13:19:50   
katka28

Katka, je bli isti tat tud pri nas...men se tud nič ne da...Brina spančka še, kosilo bo dobs simpl, bolonjez in makarončki tko da mi ni treba glih za štedilnikom viset, pospravljat se mi še ne da, bom proti koncu tedna ko dobimo ene prijatle na obisk, pa da ne bom 2x bom samo 1x pa takrat orenk (ha ha, vsak izgovor je dobr user posted image  )

Ja tudi jaz moram pospravit, ker dobim obiske male kobacajcke...user posted image ker drugace pri nas nic ne cistimo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa danes se spravim se pect da ne boste lacne...dieta pa v cetrtek odpade sem zmenjena z dietologomuser posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.2.2009 13:25:55   
resnično srečna

Srečkaaaaaaa, zakaj se nočeš z mano pogorjat?

ne upam...k ne vem kaj pomen beseda pogorjat user posted image user posted image user posted image ...me tko na eno gorje spomne, da se že tresem...k vibrator he he...ma za štedilnikom sem visela pa nisem videla he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.2.2009 13:36:48   
Majček28
ej Srečka, ne se haklat na 'napače' user posted image ....si me pa zdele spomnila z vibratorjem na jutranjo situacijo....si jaz umivam zobke z tisto rotirajočo ščetko in ta seveda trese..Brina je bls pri očkatu v naročju in prav debelo gledala, pa ji dam mal za držat in se je začela fullll smejat...pa spusti pa spet gleda, pa prime in se reži...in kaj izjav moj dragi možek: No poglej jo, že zdaj je čist navdušena nad vibrirajočimi stvarmi
...ej, jaz bi skor krtačko pogoltnila, se mi je kar zaletel....mislm, telale možek, kakšne izjave, da o oralnem obdobju sploh ne govorim...je reku, no enga ima zdaj, drug bo pa čez 15 let...pišuka, po mojem sem bla videt, kot da bi me kap zadela...hmmmm, sej mogoče me pa je user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?