Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 0:01:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 0:58:43
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... jaz sem imela včeraj pregled ... z našo pikico je vse ok, pridno vadi dihanje .... drugače je še vsega dovolj - plodovnice in še nič ne kaže, da sebo kaj začelo dogajat .... Naslednji pregled imam 2. 3. , pa bomo vidli kaj se bo takrat kaj dogajalo, zdaj pa naj še kar pridno raste.... moj trebušček meri 99cm, pa PDP imam 14. 3. ne 15. 3. kot piše na seznamu. Danes sem bila na izpitu pa je bil težek kot ... no pa mogoče ne tolk težek ko jaz sem vse pomešala in imam ful slab občutek .... bo treba it še enkrat No ampak zdaj se bom za nekaj časa posvečala samo še naši pikici, ki jo že nestrpno čakava ... nič več šole in skrbi ... Bodite lepo, pa se javim še kaj ...
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 18.2.2009 1:05:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 6:51:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Spala sem do 04h ure kot , od takrat naprej (beri po odhodu na WC) pa nič več !!! Sedaj sem torej totalno prebujena in pripravljena na današnji pregled... Komaj čakam, da slišim novičke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 7:05:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobrodošla Miška2006! vsem za včerajšnje preglede!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 7:08:55
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro, jaz že samevam, Taja je v vrtcu, moj dela cel dan...danes smo bili bolj zgodnji. kokica - fajn opravi na pregledu andreja - za , zdaj pa kar pohajaj, da malo pospešiš zadeve trinity - za pregled miška2006 - dobrodošla med marčevke, več nas je boljš je IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dejte mi povedat; a zase za v P imate vse pripravljeno? Pa za prinest iz P? Kaj pa od reči, ki jih rabimo za oziroma za po porodu? Zase še vedno nimam pripravljeno, bo pa v kratkem, za nam je včeraj končno ratalo pripravit torbo, voziček je pripravljen, lupinica oprana, cunjice tudi. Zdaj čakamo,da nam pošljejo še eno previjalno komodo, da zložim notri cunjice, da bom imela vse bolj pri roki. Iz lekarne imam vse, tudi za po porodu (čaj za dojenje, vložke,...). Manjka nam samo še posteljnina, ki mi jo mama šiva in ena previjalna deska za na posteljico, jo je moj sam naredil,pa jo je treba še prebarvat. Lahko rečem,da smo pripravljeni.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 7:34:07
|
|
|
|
pocka
|
kot kaže, še vse spite...grem kaj koristnega naredit po bajti...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 7:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kot kaže, še vse spite... No mi tudi ne več... Me je Jure že pred 7 uro vrgel iz postelje. Jst bi pa še toooooolk spala. Ojej. Imam še eno vpr. za Lj porodnišnico - a brisače rabimo od doma jemat ali jih dobimo tam? Sem v teh dveh letih že pozabila... No, se grem še jst zrihtat...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 7:53:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz sem že tudi dala golaž kuhati, da se potem za kosilo samo zagreje pa je...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 7:54:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kot kaže, še vse spite...grem kaj koristnega naredit po bajti... res je, da so pa vse nekam zategnile...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:02:21
|
|
|
|
novo
|
dobro jutro! no, me je zbudil poštar, drugače bi še tak ležala. Pa nisem nič jezna, ker mi je prinesel dobre novice. Bolniško imam podaljšano do marca, papirje sem dobila iz CSD: porodniška mi pa začne tečti naslednji teden. Vse se pokriva, tak da imam eno skrb manj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:02:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka kot kaže, še vse spite...grem kaj koristnega naredit po bajti... res je, da so pa vse nekam zategnile... kuhat, pospravljat, spat,...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:03:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla ... jaz sem imela včeraj pregled ... z našo pikico je vse ok, pridno vadi dihanje .... drugače je še vsega dovolj - plodovnice in še nič ne kaže, da sebo kaj začelo dogajat .... Naslednji pregled imam 2. 3. , pa bomo vidli kaj se bo takrat kaj dogajalo, zdaj pa naj še kar pridno raste.... moj trebušček meri 99cm, pa PDP imam 14. 3. ne 15. 3. kot piše na seznamu. Danes sem bila na izpitu pa je bil težek kot ... no pa mogoče ne tolk težek ko jaz sem vse pomešala in imam ful slab občutek .... bo treba it še enkrat No ampak zdaj se bom za nekaj časa posvečala samo še naši pikici, ki jo že nestrpno čakava ... nič več šole in skrbi ... Bodite lepo, pa se javim še kaj ... za pregled, šola pa bo že počakala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:21:42
|
|
|
|
novo
|
dans pa praznujem! Dopolnila sem 35. tednov.!
< Sporočilo je popravil novo -- 18.2.2009 8:22:04 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:23:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Spala sem do 04h ure kot , od takrat naprej (beri po odhodu na WC) pa nič več !!! Sedaj sem torej totalno prebujena in pripravljena na današnji pregled... Komaj čakam, da slišim novičke. fajn opravi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:25:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kot kaže, še vse spite...grem kaj koristnega naredit po bajti... pa ne vsega naredit! Pusti si še malo za jutri!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:27:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: pocka kot kaže, še vse spite... No mi tudi ne več... Me je Jure že pred 7 uro vrgel iz postelje. Jst bi pa še toooooolk spala. Ojej. Imam še eno vpr. za Lj porodnišnico - a brisače rabimo od doma jemat ali jih dobimo tam? Sem v teh dveh letih že pozabila... No, se grem še jst zrihtat... navadi se! Jasna, ti še imaš pa res čisto malo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:28:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!! Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z ,bodo meli razlog ,da danes nosijo ,ko je tako lepo sonce. Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:30:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
novo - za 35-i teden,ja ša malo ,pa bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:30:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!! Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z ,bodo meli razlog ,da danes nosijo ,ko je tako lepo sonce. Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee. joj, kak fajn! vsi trije na kupu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:31:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA novo - za 35-i teden,ja ša malo ,pa bo. Se mi zdi, da sem pravkar zanosila! pa ti, kako se drugače počutiš? kdaj boste lahko šli domov?
< Sporočilo je popravil novo -- 18.2.2009 8:33:06 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:34:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dans pa praznujem! Dopolnila sem 35. tednov.! Čestitke! še 5 tednov!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:35:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvala kar vredu glede na to ,da se ena polovica zbuja in je lačna na dve ure . Bolj ga hočem navadit na tri ure bolj mi kontra seka.Že zdaj te veš kaj me čaka .Ta drugi ,pa je navajen na tri še študiram kako uskladit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:35:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO V LEPO JUTRO !!! Midva s tomažem ,pa čakama brateca mama obljubljeno da danes pride k nama.Joj bo huda ,če ne pride bodo vsi na pediatriji hodili z ,bodo meli razlog ,da danes nosijo ,ko je tako lepo sonce. Gremo babike moje vstat bo treba zunaj je ssssooooooooonnnnnncccccceeee. Vauuuu! Kak lepo..Ti želim, da ga čimprej dočakata! Potem pa poročaj, kako in kaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:37:08
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dobro jutro! no, me je zbudil poštar, drugače bi še tak ležala. Pa nisem nič jezna, ker mi je prinesel dobre novice. Bolniško imam podaljšano do marca, papirje sem dobila iz CSD: porodniška mi pa začne tečti naslednji teden. Vse se pokriva, tak da imam eno skrb manj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 18.2.2009 8:37:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Hvala kar vredu glede na to ,da se ena polovica zbuja in je lačna na dve ure . Bolj ga hočem navadit na tri ure bolj mi kontra seka.Že zdaj te veš kaj me čaka .Ta drugi ,pa je navajen na tri še študiram kako uskladit. saj se bo uredilo, boš videla. Ko boste doma, bo vse zlavfalo, tak kot more! Sej ste sami borci!
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?