mama_milchy
|
Miška2006, dobrodošla med nami, pa vesel čvek; uuuu, ti pa si res pohitela z rojstvom prvega, važno da je vse OK, sedaj pa le zdrži do konca in ne misli na grde reči _andreja_, za pregled in za jajčka trinity22, za pregled , za šolo pa ne skrbi, boš kasneje vse izpite nardila, ko bo pikica večja; jaz sem z Žigcem diplomo napisala in pri njegovem enem letu diplomirala tako da brez skrbi... pocka; jaz imam tudi za vse oprano, zlikano le še cunjice za iz P moram prištimat ampak bo šel moj takrat kaj v primerni barvi kupit, ko vidimo kaj ima ta otroček med nogami, no sej tiste benkice, plenice in bundica pa je itak pripravljenea; zase imam tudi potovalko že zrihtano le še copate moram dat noter; edino, kar še moram, je it do lekarne in nabavit to drobnarijo od kremic, morda grem zdaj, ko greva z Žigcem s kolesom en giro; pol pa grem lahko mirne duše v P novo, pri vas pa je poštar kr zgoden, naš če se primaja do 15-ih je kr OK in še takrat ne nardi svojga dela kot bi moral Persida; lepo se cartajte zdajle ko boste končno vsi3 skupaj , Anže pa je pravi cukerček sej je tudi Tomažek mali bonbonček Nina00: super za pregled no, sem rekla, da potraja preden se Žiga zrihta za ven; ga grem poštimat do konca in greva na sprehod dokler je še sonček, se beremo več ksno........ današnje kosilo: špageti z eno od omak uncle-najbrž bo tista sladko kisla, ki je tako njami, njami
|