Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
. 
In kar ne neha bolet... Sem kot invalid, brez heca.. Hodim kot da bi imela najhujs musklfibr v celem spodnjem delu telesa.. Sem opustila zeljo po pesacenju do csd
Ampak soncek je, IIINNNN
je prisel po posti..
za RD.
V casu najine "odprodaje"
so ceno znizali se za 50 funtov, tko da jupiiii... Je tko leeeeppp
V bistvu nocem, da me bolecina omejuje, po drugi strani pa me mal stiska, da bi se kaj prehitro sprozilo. Pri hceri je bilo tko, da sem zadnje tedne ful pocivala zaradi pritiska dol,... na koncu pa smo porod sprozili, ker ni hotla ven. Pa nocem, da zbubim par tednov na kavcu kot takrat, ce lahko kaj pametnega naredim, pa se pase mi delat
.
Na koncu je ostala samo kombinacija bez osnova, temnorjav canvas - no ta je meni v najlepsa
Sva imela diskusije - jaz sem kaj z rdeco hotla kombinirat, moj z roza ... tko da... sva se na koncu odlocila za klasiko in rekla, da ce bi bila pa nuja, pa dokupiva se en cavas
Pa tu kar po žepu te udari