Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Najprej cigaret, 10 let kajenja, zmanjšujem kolikor se da.. ampak da bi čist nehala pa ne morem.. vidm da vas je nekaj na istem
Napihnjeost trebuha, se počutim kot da bi balon pojedla, zaprtost... pa skoz lačna, jem kot volk
..prsi nabrekle, bolijo... mislim noro.. samo slabosti ni pa nobene.. no zaenkrat, prvi pregled imam 25. 2.. upam da se bo že kaj videlo . A mislite da se bo? Drug teden bom v 6. tednu.. po mojih izračunih naj bi bil rok poroda 23.10...
cel teden pred pričakovano M...In zato predvidevam, da je tudi PDP par dni prej....Če kdaj z vami poklepetam, ne zamerite.....
.
nisem šla,me zanima informativno.
vemo od 4.2.. V petek sem bila na prvem pregledu in imam PDP 18.10.2009. To je moja prva nosečnost in sem kar malo v skrbeh če bo vse OK. Počutim se super, slabo mi ni, sem edino utrujena in prsi me bolijo. Bodo zdaj vsaj malo zrastle
zunaj gre dež in ne mormo na sprehod se mal zluftat
za kosilo bom mojga prosila da mi pomaga ker mi res danes vse smrdi...
na UZ...