Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

vem, da je plod še premajhen, baje hormoni to povzročajo..čeprav ne štekam zakaj potem zjutraj ni enak..
Tako, da sem se odločila, da grem k svojmu zdravniku, ki je imel še mene ko dojenček, če ne drugega se vsaj pogovorim z njim, da bom mirna, da me ne bo skrbelo če mehur vpliva kaj na plod.
Hvalabogu, je zaenkrat vse ok. Sicer pa hvala za odgovor
. Pa ni bla - se nisem sekirala, ker mi je G povedal, da po prenehanju jemanja KT ne bo redna... Pa je minil teden, pa nič. Pa kupin 3.2. Clear Blue in absolutno močna
V ponedeljek sem dala še kri, naslednji UZ pa imam 5.3. (9.teden). Tako da... veselo pričakujemo in držimo pesti da bo vse v najlepšem redu...
. Jemljem Elevit, jem pa lahko vse. Do sedaj še nisem začutla tistih nosečniških (kisle kumarce pačejo, riba smrdi ipd.)... Sem samo napihnjena, pa prsi so mi zrasle, tako da sem se včeraj iz MB v CE vozila po modrček, ker moje košarice v MB nimajo...
že v 1. se mi je čudno zdelo, ko sem šla v dežurno in mi reče da imam kri... pa gledam, pravim, ne to je rjavo... ona pravi, za nas je to krvavo
Ti pa res držim pesti, da se ti bo izcedek umiril...
to lahko škodilo? Se še kera od mojih so