Poli_H
|
Anonimna.f - to je super! Če bo datum držal, se boma skupaj drle Ti pa res držim pesti, da se ti bo izcedek umiril... Sem pa uspela sedaj prebrati vseh 26 strani in sem opazila, da se o nečem niste pogovarjali, mene pa muči... 1.Kadim že 10 let, nazadnje cca. škatlo in četrt na dan (25). Takoj ko sem izvedela za , sem zmanjšala na 12, ta teden se držim 10 na dan. Ali je katera kadila pred nosečnostjo? Je že odnehala? Kako ji je uspelo? Poleg vsega imam ful stresno službo, pa še moj kadi doma v stanovanju... 2. Preljube strije... ker mi je trebuh eksplodiral, so se mi takoj pojavile strije. In sem kupila Tigrovo travo - mazilo. Menite da je pametno že med nosečnostjo se mazat s tem? Kajti vem da pokaže vse absorbira... ali bi to lahko škodilo? Se še kera od mojih so maže s čim? 3. Naši preljubi moški - čeprav jih veliko šimfamo, mislim da si zaslužijo eno veliiiiiko priznanje za skrb, ko smo me noseče. Prenašajo naša jamranja kako boli, kak sem se zredila, kek trebuh imam, kako mi je slabo,... Kaj se mene tiče, sem "psihično nestabilna" če bi temu rekla. Del dneva kipim od veselja, se smejim, me nekaj zgrabi, postanem tečna, gnjavim, pol se spet smejim... A imate ve tudi takšen rollercoast čustev? Moški, vsaj moj, pa me tolaži, se mi smeji, me spravlja v dobro voljo in skrbi za mene kot da sem iz porcelana - iz moje strani - ČESTITKE VSEM MOŠKIM, KI NAM STOJITE OB STRANI
|