Bety11
|
MalaMravljica...Predvidevam, da si urgentni pregled imela zaradi kakšnega izcedka.... Tudi jaz sem pri sebi opazila že v 5t, da bi mi se nekaj moglo pojaviti...ni bil ravno izcedek, temveč se mi je zdelo, da bel tok ni čist bel...Malo rjavkast, rozast....In nisem šla na pregled, temveč sem ležala doma in vzela Prometrij....in vse je bilo OK, če sem počivala in bolj počasi delala.....Če sem pa doma začela kaj pucati, pospravljati..pa me je nekaj vleklo dol v trebuhu in sem takoj šla v vodoravno pozo....In spet se mi je zdelo, da vložek ni ravno čisto bel... In tako...evo...Zdaj ni ne duha ne sluha od kakšnih izcedkov...Še vedno rabim Prometrij in to kar velike količine (za vsak slučaj, ni mi žal denarja, samo da je vse OK). Ali nosečnost napreduje, pa sem nekako laično kontrolirala s nosečniškimi palčkami....Delala sem enkrat do dvakrat na teden FS test pod enakimi pogoji. In opazovala, kako se testna črtica barva. No, zdaj sem prišla do sklepa, da se več kot se pobarva(testna postane čisto teeemna) v treh stotinkah sekunde in to par sekund še preden sploh doseže kontrolno črto, ne more več....In vedno so rezultati enaki, torej testiranje je naprej nesmiselno... In nekako to povežem s slabostmi pa rečem, da nekaj se je razvijalo, kako in koliko pa bomo videli v sredo. Imela sem nekaj ss-ov pred tem in vsakič sem hitela v bolnico na UZ, vse je bilo Ok, potem pa po UZ ni bilo v redu. In sem se tokrat odločila, mirno počakati doma. Pa še nekje je ena napisala, da zgodnji UZ-ji motijo srčni ritem teh naših fižolčkov. No.....Itak od nas ni nič odvisno, ali pa večina ne. Srečno!
|