NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo. nobady za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava. tudi tebi za dopolnjenih 38.tednov... še 2... no upam da manj (še 1 teden in smo 1.marca ) ja niti ne bi bilo slabo da bi imele cifre, da ne bom v P. pol kiro čudn gledala, ko ne bom vedla al si ti al ne ... se bomo zmenle za ZS otroški kotički... jah, tud jaz imam polno stvari in brez sobe... ker sva trenutno še pri meni, imava samo spalnico in dnevno sobo... to so 2sobe v kateri moram met vse spravljen in pripravljen... je kr mal gužve, ampak bo že... Ok!!! Jaz sem rekla danes tašči malo za hec malo zares, da naslednji teden me pa ni na kosilu, ker sem v P. Ta teden še počakam, potem pa upam, da preneha to špikanje, ker mi bo tam dol vse raznesel. veš kaj, tebe vsaj kej špika .. men se pa zdi da se tko dobr počutm da bom še doooolg čakala, pa tko nebi rada... no sej mi ful noge zatekajopa bolijo ko , pa cela zatekam, pa trebuh me boli če si ga ne podložim ko ležim na boku... mam probleme, ampak nč v spodnjem delu, da bi mi kej prtiskal dol, da bi bolj pogost na vodo hodla - nič .. sam strah me je da bom mogla čakat po roku... k tist pa res ubija... ma, sej nočm velik preveč jamrat k tk pravim da bom vse potrpela, sam da bo z vse uredu