Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je bilo kar boleče, seveda je bilo za izdržati.
za uspešno zapravljanje € za naše
. Jaz še nimam vsega, v prvem tednu marca se vržem v še preostali del nakupa. Potem pa lahko tudi jaz grem rodit. 
. Pa babi je domače krofe spekla in kračo skuhala mmmmmmmmmmmmm....kok smo se fajn najedl
.
in več ne morem spat
bom pa spet popoldan segrevala sedežno
JAz sem naredila ene 10 testov, ker je ratala najina pikica bolj v hecu kot zares in sva bila oba dober teden v (pozitivnem) šoku
,ponavadi sem dobila že odločbo za B v roku 3-4 dni ,sedaj je pa sestra očitno pozabila dat naprej ,pa danes kličem in vprašam pa reče ja sem jo komaj dala naprej.Mislim hallo jaz pa bila tam v torek.Upam ,da dobim pred koncem meseca ,če jo je sploh dala sedaj že naprej.Ker se mi gre da nesem bolniški list pred koncem meseca ,da lahko šef uredi plače,ker kao ne dajo bolniški list dokler ni odločbe ,zdaj mi je pa vsak mesec dala
vreme .... prav depresivno ...
janja*/ 35t