barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdajle pa moram dati nekaj ven, kar me je takooo pogrelo, da kar piham Kliče tašča vsa panična mojega , da je vnukinja, ki je pri njej, zbolela in ima vročino, kaj naj ji da. No, sem ji potem jaz povedala, je pa kriza, ker ima deklica težave s srčkom in je treba biti previden. Okoliščine situacije: starša te deklice sta ločena, njena mami jo je v petek predala njenemu očku - mojemu svaku (no, dedku - mojemu tastu, ker je očka brez izpita, je tako veliko napihal) in je bilo za razumeti, da jo tako kot ponavadi v soboto zvečer vrne. No, deklica je šele kasneje povedala, da bo do konca počitnic pri njih, čeprav je bilo dogovorjeno, da bo očkova za vikend in potem od prihodnjega četrtka naprej. Tako si je on tudi uredil dopust. Njena mamica ni nikomur nič povedala in šla s starejšo hčero (sestro te deklice) za 3 dni smučat... Ko je deklica zbolela, so klicali njeno sestro (z mamico nimajo nobene komunikacije), katerega zdravnika imajo, ker niti tega niso vedeli... V glavnem cela štala: moja tašča zdaj pazi na deklico, je vsa panična, tast pa se drajsa naokoli, da prevaža svojega preko 40 let starega sinka-pijančka v službo in domov Pi.z.da, so glupi, iz LJ vsako uro vozi avtobus direktno k njim na prag! Pa še nekaj: takim zanikrnim staršem bi vzela otroke! Katastrofa. Zakaj pa punčke ne peljejo k dežurnemu, če ima težave s srčkom? Prvo bi skurc.... mamo, ker ne pove, da gre smučat, fotra bi pa z valjarjem, da ne ve katere zdravnika ima otrok. O izpitu smo pa že naredile debato. Moj sicer otrok ni dostikrat peljal, ampak ve pa kam jih je treba peljat.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 23.2.2009 16:07:37 >