|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
24.2.2009 23:12:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

2 dni sploh nisva iz sobe prišla user posted image

user posted image user posted image user posted image ......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.2.2009 23:12:49   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

... sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala,

......  točno tako......

Torej mislite, da enem more, drugače ne gre?

OK.

sej mogoče sem se jest mal narobe izrazla. hotla sem to povedat, da so dons otroci zelo brihtni in znajo s svojimi starši manipulirat. pa sploh ni treba da se tega naučijo od staršev.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.2.2009 23:14:02   
Lara Croft

.. sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala.

Ne, ker ji ne bom dovolila.

no in kaj bi ti nardila v s. primeru.....user posted image

Bi se pozanimala, kako lahko duda škodi.... in bi ji to razložila, pokazala kake fotke.... bi ji omejila dudo samo za zvečer za začetek.... če duda ne škodi njenemu zdravju, bi ji jo pustila.... Če bi pa dudo kdaj kje zgubila, ji ne bi kupila nove... otroci veliko bolj razumejo, kot odrasli mislimo... Jim delamo krivico, ko jih tako podcenjujemo in jim neke zgodbice napletamo....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
24.2.2009 23:14:07   
pf
Gold fish to je iz smeri mesta Novalja v smeri mesta Pag. V bistvu iz plaže Zrče greš ob morju proti plaži Sv. duh in po cca pol ure slabe je ta poc al karkoli že. Na levi ja. user posted image

Me kar jezijo ti kg. Nekje deset, dvanajst do idealne telesne teže me loči. Valjda smo lačne, če ne delamo druga kot kuhamo, peremo, pucamo, se igramo in hodimo na sprehode. Pa ne pozabimo še, da hranimo vmes. user posted image Ne pogrešam službe, samo da bi pa mogla biti skozi doma, bi se mi pa sigurno user posted image . Mi je moj že parkat zdaj predlagal, da ne bi šla več v službo. Malo morgen, ali malo sutra, ali kakorkoli se že reče. Iz te moke ne bo kruha.

Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.2.2009 23:14:08   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.2.2009 23:15:27   
gold fish
user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 24.2.2009 23:16:15 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.2.2009 23:16:19   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čarli samo je pa dober tale hotel, pa cena je ok. Samo poleti jaz ne bi šla z Lano v hotel. Če celo leto kuham, bom še poleti na dopustu in to v apartmaju. user posted image

Se strinjam. Jaz rada kuham z malim otročkom pa niti  slučajno v hotel. Zame ga čez apartma ni.

Hehe... kaj pa, če bi mož samo v hotel šel pa nič drugega? Bi bla doma? Bi šla v hotel? user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.2.2009 23:16:31   
arabela*

.. sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala.

Ne, ker ji ne bom dovolila.

no in kaj bi ti nardila v s. primeru.....user posted image

Bi se pozanimala, kako lahko duda škodi.... in bi ji to razložila, pokazala kake fotke.... bi ji omejila dudo samo za zvečer za začetek.... če duda ne škodi njenemu zdravju, bi ji jo pustila.... Če bi pa dudo kdaj kje zgubila, ji ne bi kupila nove... otroci veliko bolj razumejo, kot odrasli mislimo... Jim delamo krivico, ko jih tako podcenjujemo in jim neke zgodbice napletamo....

skratka,jaz se več ne bom z njeno dudo ukvarjala,ker enostasvno nima smislauser posted image
je pri bajti drenje,jok in stok.
Jaz upam,da ko bo šla v vrtec,jo bo opustila,saj jo ima v bistvu samo doma....je pa fora,da jo je začela naša draga A imet komaj po enem letu.....saj bo..........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.2.2009 23:18:14   
pf
Punce razmislite o moji čokoladni glazuri. Rabim do jutri, če ne grem hitro spat bom rabila že danes. user posted image  user posted image  user posted image Nočka in lepe sanje. Tudi jaz sem v nizkem štartu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.2.2009 23:18:23   
gold fish

Ne pogrešam službe, samo da bi pa mogla biti skozi doma, bi se mi pa sigurno user posted image .

meni tudiuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.2.2009 23:19:17   
arabela*

Ne pogrešam službe, samo da bi pa mogla biti skozi doma, bi se mi pa sigurno user posted image .

jaz pa bi dala vse na svetu,da bi lahko bila doma,meni tak lepo,pa še zdaj nič ne sfolgam....

meni tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.2.2009 23:19:56   
gold fish

Punce razmislite o moji čokoladni glazuri. Rabim do jutri, če ne grem hitro spat bom rabila že danes. user posted image  user posted image  user posted image Nočka in lepe sanje. Tudi jaz sem v nizkem štartu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz uporabim jedilno čokolado, pa margarino.....baje naj bi bilo razmerje 1.1

drugače pa....

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6845

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.2.2009 23:20:15   
arabela*
ma kaj brklam s citiranjemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.2.2009 23:20:51   
Lara Croft

Pijem, pijem. Vizualno je kar precej videti, kg pa počasi kopnijo. user posted image

To je normalno pri HL...... zgubljaš špeh, pridobivaš na mišični masi... ne skrbi... važno, da je obseg manjši.. user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.2.2009 23:33:16 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.2.2009 23:22:07   
arabela*

user posted image . Mi je moj že parkat zdaj predlagal, da ne bi šla več v službo. Malo morgen, ali malo sutra, ali kakorkoli se že reče. Iz te moke ne bo kruha.

da bi meni to moj reko.......poljubim ga u.........user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.2.2009 23:22:27   
pf
Lara najprej bi mu rekla, da naj razmisli, da bo user posted image bolje v apartmaju. Če pa ne bi bilo haska bi pa jaz poiskala hotel in bi poiskala takega, ki glih ne bi imel recimo 300 sob, ampak kakega manjšega in kje na obrobju mesta. To zdaj nekaj pametujem mogoče, ker je pač pri nas tak da imam proste roke glede odločanja o dopustu. Kam sem rekla, tja smo šli. Do sedaj, če bo pa v bodoče kdaj drugače pa pičimo po zgornjem sistemu. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
24.2.2009 23:22:35   
Lara Croft

vzhajam ko krof....

a nam je kdo kvas nastaviluser posted image

Jst ne vem no.... do decembra sem prišla na težo pred nosečnostjo.... zdej gre pa samo še navzgor.... samo, če po pravici povem.... jem ko prašič... že 20 let se nisem tako prehranjevala... katastrofa...

Neposredna povezava do sporočila: 1067
24.2.2009 23:22:45   
gold fish
..pa je 1 obrok dovoljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
24.2.2009 23:24:39   
gold fish
..pa včasih so rekli, da mora bit toplo, da kvas lepo vzhaja...samo zdaj je mrzlo kot user posted image ...kako bo šele ko se malo otopliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
24.2.2009 23:24:40   
Lara Croft
Ma jst sem pa takoooo rada v kampu, da sem pripravljena iti tudi sama. user posted image user posted image user posted image
Mojemu pa je kamp taka muka in se mi ne zdi poštemo, da ga vlečem, če mu ne sede... pa še da bi ga tam gledala vsega naveličanega... ne, ne.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
24.2.2009 23:25:00   
pf
Gold fish hvala za link. Bo prav prišel jutri. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
24.2.2009 23:25:41   
gold fish

Ma jst sem pa takoooo rada v kampu, da sem pripravljena iti tudi sama. user posted image user posted image user posted image
Mojemu pa je kamp taka muka in se mi ne zdi poštemo, da ga vlečem, če mu ne sede... pa še da bi ga tam gledala vsega naveličanega... ne, ne.... user posted image

jaz mam tud  rada kamp, pa moj user posted image  tud, pa ta veliki pikec tud...... ta mali....druga mu ne preostaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
24.2.2009 23:26:05   
arabela*

dobra si.....jaz nebi šla samauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
24.2.2009 23:26:47   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobra si.....jaz nebi šla samauser posted image

saj ona tud ne gre...lani je bla s kolegico...., letos bo z larikouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
24.2.2009 23:26:57   
Lara Croft
skratka,jaz se več ne bom z njeno dudo ukvarjala,ker enostasvno nima smislauser posted image
je pri bajti drenje,jok in stok.
Jaz upam,da ko bo šla v vrtec,jo bo opustila,saj

Ma itak dej.... bolj jo boš pustila pri miru, prej bo pozabla nanjo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?