petra *k
|
tak zaj pa mam tudi jaz prek kolariča za povedat: mi je ena kolegica, ki dela v mb kot medicinska sestra, zrihtala dermatologinjo, jaz bi si pa mogla zrihtat samo napotnico pri kolariču. pa sem ga danes klicala, ker so tudi prišli tiini izvidi, in sem mu kao rekla, da dela ena sorodnica v mb v bolnici ki je pokazala sliko od tie tej dermatologinji- še ime sem mu povedala, in da zahtevajo samo napotnico, pa me je tak nadrl,češ kaj meni sorodnice zaj rihtajo,al mi bo on. sem rekla,da sem ga prosla za napotnico, pa da mi je ni htel dati, pa da se za mojega otroka gre, pa mi je rekel, da jo bo on prvo pregledal, tak kak jo je že 5 krat, pa ni nič ukrepal, te pa bo on poveda kak pa kaj naprej. pa mi je telefon dol vrga. nesnaga grda, grema gnes z alešem dol, ko pride iz službe, pa ga bom tak nadrla, saj pa to ni res. kak dolgo moreš čakati na dermatologe, a meni so jo zaj zrihtali, zaj pa me toti pes ne pusti!!! tak sem jezna, da bi se najrajši zjokala. bogo revico pa vse tak srbi, po celem telesu ma rdečo, še po hrbtu je včere dobla. kak sem jezna
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|