|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 9:58:41   
Dream
Dan!

Midva sva ravnokar s cepljenja. Naš škrat je bil kar priden, edino zaspan ko user posted image  tko da je na momente kr fejst potečku. Gužva pa taka, da je bilo joj!!! No, k sreči mi je v avtu zaspal še preden sem ga privezala, doma samo slekla, dala v posteljico in spi naprej. Se kr zelo pozna to, da sem ga eno uro prej zbudila.

Janja 27 danes smo imeli 7.450 g in 67 cm, naslednji pregled pa 6.4.2009.

Gogabojan ja, poliva in to precej, pa ni važno al poje 30 al pa 150 ml. In to zgleda tako, da "rigne" kot odrasel, pol pa še dost mleka zraven priteče. Da raje ne govorim o tem, da ga je treba met vsaj pol ure po oborku še v dokaj pokončnem položaju, sicer je več mleka na oblačilih kot v njem. Drugače pa dodajamo Am, ker mojega mleka enostavno ni dosti. Ne glede, kaj vse sem poskušala, da se vzpostavi večja količina, ni in ni šlo. Je pa vseeno toliko, da je zjutraj pri meni za 1/3 obroka, čez pač manj. Vsaj nekaj dobi pri meni, pa še grozno rad se "priklopi". Sem mislila, da bova kar hitro zaključila z dojenjem, ker dobiva tudi flaško, pa ni bilo tako. Toćno ve, kdaj dobi samo flaško - zadnji obrok zvečer (ker takrat pri meni res ni čisto nič) in kdaj greva jest v posteljo. Se mi prav cool zdi, ker mi je drugače dojenje tko lep občutek, ko se user posted image  stisne k tebi. No, glede na to, koliko pa poliva, je pa verjetno tudi bolje, da mojega mleka ni več, sicer bi bilo samo še slabše - že tako uporabljamo mleko proti polivanju... Drugače pa bodi srečna, da samo dojiš in da ti ne poliva.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 9:59:33   
Dream
user posted image user posted image user posted image  mi je spet uspelo začeti novo stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 10:04:19   
Lucka1
Oj oktobeeeerke  user posted image user posted image user posted image ….da povzamem našo noč….spat je šel ob 19h, kot vsako noč, potem se je prebudil ob 1.30 za jest in potem ob 5h od zvijanja, ker je kakal….IN POTEM NI VEČ ZASPAL!!! user posted image user posted image user posted image Saj če berem, se sliši (oz. bere user posted image ) ok, samo kaj ko sem šla spat ob pol noči, bila potem ob 1.30 čist v šoku, ko se je prebudil, zaspali smo nazaj okoli 2.30, potem pa ob 5h budnica – IN TO JE TO ZA DANES…groza. Zame absolutno premalo. user posted image Da ne govorim o sivini zunaj in depresivnem vzdušju, ki ga širi. Pa hitro skuham za vas....kar izberite, kavo strejt, kavo s smetano, kapučin, belo kavo al kakav. In seveda čaj - PO IZBIRI user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej grem pa še mal nazaj prebrat, če se mi user posted image še ne prebudi - zdaj ves zmatran dremlje v ležalniku...saj ni čudno, če je že od 5h pokonci!!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 10:18:27   
Tejčika29
Lučka1- vedno manj spanca bodo rabili tile naši lumpeki,probaj ga dat spat malo kasneje saj bodo zdaj bolj dolgi dnevi, sploh večeri poleti, sicer boš morala že ob 7-ih noter bit.

Tudi Alina manj spi, čez dan skrajšuje popoldanski spanček, danes tudi dopoldanskega, ponoči je spala od 9-ih do 6.30, s tem da je jedla ob 2.30 in prva budnica ob 5-ih ampak sem jo potučkala da je spala do 6.30. Dopldan spi ca. 1 uro, popoldan, 3 urice, odvisno od tega kakšna je bila noč.

Se pa pogovarja kot velika, da jo kar gledamo in krega se tudi na glas. Ne joka več ampak se krega, prav hecno no.

Sedaj se igra na podlogi in uživa.

Mi imamo P v sredo me je kar groza cepljenja, nisem pristaš tega zato me je kar groza. Upam, da bo vsaj P dobre volje ne tako kot zadnjič vsa bolana delala preglede.

Polivamo mi ne, glasno podre kupčka včasih tudi ne.

Bolj nas matra kakanje, to je 1x na dva dni nekje, je pa tekoče in prave barve, pred tem pa veliko punkanja, res veliko. Rada bi, da bi imela boljšo prebavo pa kaj čemo.

Razmišljam o GH po 5 mesecu kar bo čez 2 tedna. Počasi, malo prebiram članke... Me zanima kakšen bo odziv na saje in zelenjavo. Kupljenega ne bom dala še nič!

Lep začetek turobnega tedna želim vsem vam in vašim lumpijem.

Pa hvala za kavo bo prav prišla.

M.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 10:21:21   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Mi smo že od petih pokonci bi ziher še kaj spali, če ne bi Taja driska zbudila, mislim koliko časa pa trajajo tele driske pri otrocih? No ob šestih je pa še mene prijelo, da sem samo laufala na wc user posted image

Je pa ponoči spil 130 mleka, pa zdaj ko se je zbudil 100 ml, tko da če bo tako naprej bo kar priden. user posted image


Tebi lažje pomagamo, kaj jej, da se znebiš driske - borovničev čaj, zeleni čaj, črni čaj (ruski čaj), jedilna čokolada, riž s korenčkom, prepečenec - najbolj pa pomaga aktivno oglje (tablete se dobijo v lekarni).

In user posted image user posted image user posted image  Tajkotu, ker je toliko pojedel!!! Upam, da se bo začel pobirat nazaj! Pa čisto logično je, da noče jesti, če mu kaj manjka, ne? Bo treba te naše moške res malo razsvetlit...

Uvajanje GH no, ista P, ki mi je zadnjič rekla, da pred 6. mesecem nič, je danes kar določila, da GH mu pa itak že dajem naj kar nadaljujem. Kr neki, no!!!

Kožica pri fantkih danes sem P vprašala, kolk jo lahko povlečem dol med kopanjem. Pa mu je narahlo sama potegnila dol, sicer veliiiiiiko bolj kot jaz in mu je šla čisto dol user posted image user posted image user posted image  Ampak me je skor kap, ko sem to videla, ker js niti pod razno nisem upala toliko. Je blo pa pod kožico vse tko user posted image  za videt, pa je očitno opazila in me potolažila, da so to samo odmrle celice in naj mu pač doma sčistim.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 10:33:57   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Razmišljam o GH po 5 mesecu kar bo čez 2 tedna. Počasi, malo prebiram članke... Me zanima kakšen bo odziv na saje in zelenjavo. Kupljenega ne bom dala še nič!



Se strinjam s tabo. Sama sem odraščala ob domaečm sadju in zelenjavi brz kakršnihkoli konzervansov in tudi za Matica ne mislim ne vem kaj kupovat, razen mogoče za na morje, ko bomo v hotelu, pa da mu neki dam. Kr če imam doma čas skuhat zapleteno kosilo, bom tut zanj vedno imela čas nekaj skuhat in pretlačit. Včasih so tudi preživeli, ne? Danes pa taka promocija za te kupljene kašice, da je joj.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 10:57:39   
jolly123
Men je pa mikser crknu, sploh nič več ne morem zmiksat, pa ravno ko je našega GH začela zanimat user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:02:07   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Men je pa mikser crknu, sploh nič več ne morem zmiksat, pa ravno ko je našega GH začela zanimat user posted image


Ne priporočam glih uporabe mikserja, ker se v harni ustvarjajo zračni mehurčki, ki otroka še dodatno napenjajo. Jaz na tvojem mestu tega ne bi delala. Sem mu vedno na roke, z vilicami pretlačila. No, je pa tvoja stvar, kako ti pripravljaš hrano Taju, da ne boš slučajno mislila, da ti hočem pamet solit.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:05:13   
jolly123
Sam pol se mi ne zdi dovolj spasirano če mu samo z vilicami user posted image Sem mislila, da mora bit res v nulo spasirano tko kot so frutki user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:09:47   
Lovely
Jolly, user posted image  za Taia k danes papa. Kar tako naprej. Hitr mikser kupit.

Valla, res neverjetno kako se je spanje pri vas poštimalo. Super, sem vesela za vas user posted image

Inya je potem včeraj zvečer pojedla 170ml (HB je prišla vsaj na 630ml, kjer slab dan ej), ponoči 120ml, zjutraj spet 120ml in zdaj aja, ko je spet čas za papanje. Ko se zbudi bo riževa kašica pa pol malo čajčka komarčka.

Zunaj je pa res bedna sivina, dežuje. Ampak medve bova vseeno šli s kengurujčkom in dežnikom ven en krog, se mi zdi, da je zrak prijeten, mi je bilo fajn ko sem šla zjutraj s psom na sprehod.
Popoldne grem pa v HM shopping, ker je Inya v glavnem vse prerasla... Sem bila ena tistih mamic, ki je nakupila mnogo preveč do 4. meseca. Zdaj pa vsaj vem kaj najbolj gre in bom kupila bolj racionalno... No, saj sem vedela da bo tako, ker je prvi otroček... Na cunje od svakinjine male pa itak več ne morem računat he he he...

Lep dan z lumpiji vam želim. Meni se prav vidi, da sem šla včeraj bolj zgodaj spat - sem mnogo boljše volje.




_____________________________

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:11:02   
Lovely
Dream, Jolly. Tole glede miksanja sem jaz sicer tudi že slišala... pa še ne vem kako bom, z ostalo GH bom začela šele čez en mesec... mam še čas za odločitev...

_____________________________

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:43:38   
Pšemek
talcy, res, tvoj sobotni post je 1 A. Najboljše pa je, ker običajno vejic ne uporabljaš, tokrat ti je pa uspelo eno pripopat tam vmes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Je nil naslednji dan velik mucek, ane!

Skiljenje - tudi naša ne škili več, sem pa nekje brala, da je kar dolgo časa, do kdaj se mora to uštimat, sam se ne spomnim točno, koliko.

Jolly - nič nenevadnega ni, Tajko ne je toliko, kot običajno. Tudi nam, odraslim ne paše toliko, ko smo bolani, kajne!? Pa user posted image  za prvo poglavje diplomske. Grem tudi jaz po tvojih stopinjah - počasi.

laknerš - res, samo solata za kosilo pa pol palačinke? Jaz bi tudi tako, jot jolly pravi. Kosilo, pol pa na palačinke na Zbilje.

Tejčika29 - Nejka ima tudi zadnje čase prave arije, kok je glasna

gogabojan, tebe pa res hudo razganja! Glede nenehnega dojenja je pa verjetno res to, da se tvoj user posted image  večinoma samo crklja pri tebi. user posted image  user posted image  user posted image  Kakršna mami, tak sinek. Sej bi se ti tut Nnon-stop crkljala user posted image  user posted image  user posted image . "Grize" me pa tudi moja med dojenjem. Ponavadi takrat, ko se že naje.

Lovely - sicer ne vem, kaj je bilo s tvojo svakinjo, vendar ti dam čist prav, da si ji napisala, kar ji gre. S tem si to poglavje zaključila, zdaj pa brez nje naprej. Pa user posted image  za tvojega user posted image , ker te 100% podpira.

mbd0411 - Werner, ne hvala! user posted image  user posted image  user posted image

Tko, mal sem nadoknadila zamujeno, mal paše kasneje. Zdej moram pa mal za kosilo pripravit.

Sem pa zdele doživela We are sorry, pa HB, da sem prej dala copy-paste user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:48:41   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Men je pa mikser crknu, sploh nič več ne morem zmiksat, pa ravno ko je našega GH začela zanimat user posted image


Ne priporočam glih uporabe mikserja, ker se v harni ustvarjajo zračni mehurčki, ki otroka še dodatno napenjajo. Jaz na tvojem mestu tega ne bi delala. Sem mu vedno na roke, z vilicami pretlačila. No, je pa tvoja stvar, kako ti pripravljaš hrano Taju, da ne boš slučajno mislila, da ti hočem pamet solit.


A to vse enako velja tud za palične mešalnike? Jaz še nič nisem uvajala, bom pa poskusila čez ene 3 tedne. Ko bo polnih 5 mes ima cepljenje, potem gremo zapar dni na morje in ko pridemo nazaj sem mislila začet.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:51:00   
*talcy*
PŠEMEK ....  a tud vejica je vmes ?? moram prav pogledat user posted image  ja jaz pišem in pišem brez kakršnega koli ločila kar dam je pika, (evo vejicouser posted image ) vprašaj in klicaj  to pa ste že pogruntale user posted image user posted image user posted image  .....

škiljenje...moj je škilil ko je bil še mičken mičken  zdaj pa ne več user posted image

jolly...hitro po mikser da bi moj jedu GH ma nemara NIČ razen čokolade user posted image user posted image user posted image  jo bi pojedu kolikor jo vidi sam bo kar pozabil na to

_____________________________

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 11:57:38   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Lučka1- vedno manj spanca bodo rabili tile naši lumpeki,probaj ga dat spat malo kasneje saj bodo zdaj bolj dolgi dnevi, sploh večeri poleti, sicer boš morala že ob 7-ih noter bit.



Jaz malo računam na to, da bomo zdaj itak uro prestavli in bo ob 7h že 8 zvečer, ne? ob 8h se mi pa zdi čist ok, če se
navadi spat hodit. Pozneje si ne bi želela - tud jaz ko sem bila mala, sem hodila spat ko so si zajčki umili zobe user posted image user posted image user posted image ...se še spomnite tega pred poročili?

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 12:09:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*



jolly...hitro po mikser da bi moj jedu GH ma nemara NIČ razen čokolade user posted image user posted image user posted image  jo bi pojedu kolikor jo vidi sam bo kar pozabil na to


A ti svojemu čokolado daješ user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 12:12:38   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Sam pol se mi ne zdi dovolj spasirano če mu samo z vilicami user posted image Sem mislila, da mora bit res v nulo spasirano tko kot so frutki user posted image


Seveda se da, samo malo dlje traja kot z mikserjem user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 12:43:05   
Dream
Lucka1 Ne vem, če velja tudi za palične mešalnike. Meni osebno se ne splača zaradi dveh žličk mazat celega stroja ali pripomočka.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 12:56:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 4869
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 13:00:28   
gogabojan
DAN DAN.

VALLA & JANJA27
vse najboljše za 5. mesec.

user posted image
Da se malo posladkamouser posted image user posted image user posted image

&
user posted image
da se malo dojenčki posladkajo
(pač notranjo vsebino je treba še dodati) namen pa šteje kajne


(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 13:02:53   
gogabojan
tako.

zdaj pa počasi ven na sprehodkaaaaaaaaaaaa. Prej se je nekaj malo kazal sonček, sedaj pa ne. Bom pa vseeno defenitivno izkoristila, za en sprehod. Je treba iti nabaviti kaj v trgovino, kajti, nimam pojma kaj naj skuham.

Kaki predlogi????

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 13:07:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gogabojan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4872
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 13:07:53   
janja 27
helo, helo

ravno kuham krompir in korenje za metko - pretlačit pa mislim z vilicami jaz pri manci nisem ničesar miksala no bom poročala kako bo jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

smo pa spali od 21 do 5 h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se pozna da se napoka zvečer riževe kašice in potem še mlekcauser posted image user posted image user posted image

še čisto mičkeno kašljamo...tko da verjetno jutri dobi pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

mamo pa danes 5 mesecev...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama pa god - na kolendarju je janjauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da .100noga bi te povlekla za uhce danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ti uživaš na rogli...
tko da z metko častiva

user posted image

jolly a si se šla kaj vagat ??...ne obupaj nad otroci boš videla da te bo prijelo k bo taj večji..pa drugi bo bolj priden..ponavadi je tkouser posted image user posted image user posted image





_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 13:10:24   
suzy124
Dober dan

Za nami je tud ena vredu noč, smo šli spat ob 21.30 in spali do 2.30, potem smo jedli in nato spali do 6.30 spet jedli in še spali do 8.00.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa je šel na popoldanski pčitekuser posted image user posted image user posted image .


iraira
moj user posted image je imel tud mozolčke in rdeče kjer je bila plenica in sma prvo uporabljala navadne pampers, potem sma zamenjala za vijolčne in je bilo malo boljše, potem pa mi  je P svetovala ekološke plenice,ki so brez klora in nekaterih kemikalij in je zdaj vse okuser posted image user posted image .Te se pa imenujejo Moltex

Drugače sma pa vredu in tudi očka je že veliko boljša tak da počasi menda bo.

Jolly123 user posted image user posted image user posted image za Taja da je začel več jest.

Zdaj pa grem likat, se že dva dni spravljam da bi pa še nisem uspela zdaj pa morem, ker mi bo drugače zmanjkalo plenic.user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
   RE: oktoberski lumpiji 08
2.3.2009 13:10:38   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

oo, gogabojan, hvala za čestitke! Tilen pa Metki pošilja lupčka user posted image  


metka pravi hvala in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lupča nazaj....valla se spomniš k sve rodile in niso vedle kdo ma tilena kdo metko k je bla mal zbrka s smsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?