|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
3.3.2009 16:13:42   
RAČKAPK
user posted image  še za možeka pripravit kosilo
mi smo že jedli
upam, da bom lahko zvečer kaj gor

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
3.3.2009 16:16:40   
onina
jaz tudi nobene slikice ne vidim...
sta ravno mož in starejši sin prišla domov. Je bil sin prvič pri varuški in je bil kar jok. Mož pravi, da se mu je srce trgalo in, da ne ve, če ga bo jutri tudi tja peljal. Sem mu rekla, da je na začetku povsod isto...tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
3.3.2009 16:20:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce živjo. Zdaj pa so slikce naše lane v albumu, če želite pogledati. 

Hehe, super je s tistimi supergicamiuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
3.3.2009 18:33:13   
petra1978

Zakaj pa ga jaz ne vidim?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
3.3.2009 18:43:51   
simat
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

Hoj

kako ste v tem vremenu, pr nas dezuje tko da smo kr notr sam se mi pocsi ze mesa, ne vem kaj bi počela
mam preveč cajta user posted image

Mi zdej jemo korenčka pa jabučka. Zvečer pa riževo kašico od MILUPE in lepo spimo celo noč skupaj od 9-10 ur.
Kej druzga še nismo probali. Še vedno pa se lepo dojimo.

AJA no zdej ko mam vago se tehtamo skor vedno ko zamenjamo pleničko sam počasi obupujem ker zjutraj kaže 5550 zvečer 5700 pol nasledn dan spet pade na 5500 tko da smo tukaj nekje s temi kilami. 18.3. bo stara pol leta
pa še ni na 6kg me prou zanima kaj bo v petek rekla P. A mislte da je to ful premal? drgac je pa ful dobre vole.

ojla ne tehtat otroka vsak dan, jaz sem našo tutu tehtala 3 krat na dan pa to ni dobro, mi bomo 14.3. 6 mesecev pa imamo 6.200 kg, ne morejo bit vsi pri pol leta 9 kg.

punce napište še kake dobre recepte za vaše malčke.

a je kera ze probala polento in banano skupaj dat otroku?

pozdravček od naju

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
3.3.2009 19:29:53   
simat
taja, ojla ne tehtat otroka vsak dan, jaz sem našo tutu tehtala 3 krat na dan pa to ni dobro, mi bomo 14.3. 6 mesecev pa imamo 6.200 kg, ne morejo bit vsi pri pol leta 9 kg.

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
3.3.2009 19:45:04   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz bom pa danes ln naredila zelenjavo in meso. upam, da bo jedla. teletina+krompir+bučke+korenje.

kako je sprejela?  ...teletina me zanima....

..jaz mu je še nisem dala...samo kurj e meso.... v četrtek dobim svežo mlado teletino- sem se zmenila pri mesarju v tušu...bo pikec dobil najprej samo telečjo juhico, pol pa ostalo.....

morm rečt, da je pojedla več kot ponavadi................user posted image user posted image user posted image ..............sicer sva čez kakšno uro delali flaško, nekaj pa je le pojedla.........

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
3.3.2009 19:45:06   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................lepotka............

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
3.3.2009 19:45:09   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: simat

taja, ojla ne tehtat otroka vsak dan, jaz sem našo tutu tehtala 3 krat na dan pa to ni dobro, mi bomo 14.3. 6 mesecev pa imamo 6.200 kg, ne morejo bit vsi pri pol leta 9 kg.

ko se jaz spomnem na tehtnico.............user posted image user posted image ..........2 meseca sem jo tehtala, meni se je že bledlo..........najprej zvagat, nato dojiti, nato vagati, nato narediti dodatek kar je premalo dobila..............jaz sem bila totalno depresivna, resnično...............zato ne vagaj, saj bo vse ok...............user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
3.3.2009 19:46:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: onina

jaz tudi nobene slikice ne vidim...
sta ravno mož in starejši sin prišla domov. Je bil sin prvič pri varuški in je bil kar jok. Mož pravi, da se mu je srce trgalo in, da ne ve, če ga bo jutri tudi tja peljal. Sem mu rekla, da je na začetku povsod isto...tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. user posted image

joj, kaj nas še vse čaka.............user posted image user posted image user posted image .............pa saj bo minilo, tako pri vas kot pri nas ostalih, ki bomo še šli skozi to............user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
3.3.2009 19:47:33   
ključek

mi bomo pa jutri imeli 6 mesecev...............ne morem verjeti, kako hitro je minilo.............user posted image

no, hotela sem samo vprašati, če se vam zdi  normalno, da jo je mami od moža-stara mama, prišla pogledati le 2x v tem času............res da se midve ne razumeva glih najboljše, sam vseeno...........ln je njena vnukinja...........sam čedalje bolj se mi zdi, da je sploh ne mara...........user posted image user posted image user posted image ...............ker niti pokliče ne, pa vpraša kako je..........mogoče 1x na mesec pokliče.......

.....lahko ti rečem, da je pri nas podobno...nazadnje sta bila tukaj pred več kot 2 mesecema..... pa imata 2 vnuka tukaj.....   zgleda, da nista dovolj zanimiva.....   Pa tud pokličeta ne.......   niti 1x na mesec......
Če ne bi imeli glih krsta vmes se sploh ne bi videli od lani......

evo ti ruke, stara...........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2061
3.3.2009 19:48:03   
ključek

se strinjam s tabo. mene moti predvsem to, da se z prvo vnukinjo ukvarja non stop, naša ji pa ni v interesu. ..............stran od nas živi dobrih 10 minut z avtom.

..user posted image ...tud to dvoje mi je nekam znano...

i još jednom............evo ti ruke, stara..............user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2062
3.3.2009 19:48:44   
ključek
no, pa dober večer želim...........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
3.3.2009 20:06:04   
*bubi*

Jaz nič ne vidim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
3.3.2009 20:06:06   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: onina

...tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. user posted image

joj, kaj nas še vse čaka.............user posted image user posted image user posted image .............pa saj bo minilo, tako pri vas kot pri nas ostalih, ki bomo še šli skozi to............user posted image

ni nujno, da je tako.... kar pogumno.

Jaz bubike verjetno sploh ne bom mogla uvajat, ker septembra pri nas ni možno dobit dopusta. Bom pa zato zadnje dneve avgusta izkoristila in bo šla zraven, ko bo bubi šel v vrtec. Bova malo skočili v jasli pogledat, da vsaj kako vzgojiteljico vidi in igralnico, preden jo pustim tam.

Pri bubiju je šlo zelo hitro...
1. dan sem bila z njim med zajtrkom in ga potem pustila, po kosilu pa šla iskat
2. dan sem ga takoj pustila in šla iskat po kosilu (je pritekel ven in vpil: ne krompirja, ne krompirja user posted image user posted image user posted image )
3. dan je že spal, bil 7,5 ur tam

aja, je pa bil že eno leto prej pri privat varuški na njenem domu, se je prvi dan v avtu jokal, ko ga je prišla iskat, potem pa nič več user posted image  Star pa je bil 9,5m.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
3.3.2009 20:15:21   
Marsy
Preden gre Kaja spat vas mal povprašam, pol vas pa berem user posted image .

Zvečer zdaj že 1 mesec dobiva Milumil, pa popije max 1 dl. Zdej sem pa kupila Novalac, nočno formulo, da bi jo bolj nasitilo, je pa ne mara. Sem tud sama oba probala, pa je Novalac res zanič...

Kaj naj? Naj še vztrajam z Novalacom in jo silim?
Ali mogoče lahko dam pol-pol; mal Milumila, mal Novalaca. Sej količina vode je ista, št. meric tudi. Pa bi lahko dala pol-pol. user posted image

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
3.3.2009 20:19:31   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: simat

ko se jaz spomnem na tehtnico.............user posted image user posted image ..........2 meseca sem jo tehtala, meni se je že bledlo..........najprej zvagat, nato dojiti, nato vagati, nato narediti dodatek kar je premalo dobila..............jaz sem bila totalno depresivna, resnično...............zato ne vagaj, saj bo vse ok...............user posted image

l
Pri meni je bilo čist isto!!!!!!! Groza, prav pivo sem si odprla na dan, ko sem jo dala stran user posted image !!!!!!

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.3.2009 20:21:00 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
3.3.2009 20:23:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Preden gre Kaja spat vas mal povprašam, pol vas pa berem user posted image .

Zvečer zdaj že 1 mesec dobiva Milumil, pa popije max 1 dl. Zdej sem pa kupila Novalac, nočno formulo, da bi jo bolj nasitilo, je pa ne mara. Sem tud sama oba probala, pa je Novalac res zanič...

Kaj naj? Naj še vztrajam z Novalacom in jo silim?
Ali mogoče lahko dam pol-pol; mal Milumila, mal Novalaca. Sej količina vode je ista, št. meric tudi. Pa bi lahko dala pol-pol. user posted image

ko smo bili še mi na novalacu, sem tudi kupila nočno formulo. je pljuvala ven kot ne vem kaj. zvečer ji sedaj dajem mleko hipp in malo kašice hipp. in zmaže en dva tri.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
3.3.2009 20:35:19   
petra1978
Jaz pa sem danes kupila grelec stekleničk in bom probala še ponoči Galu dat flaško, seveda zraven dojenja. Mogoče pa s tem pridema samo na eno nočno hranjenje.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
3.3.2009 20:36:31   
petra1978
Aja, pa še to: imam novo frizuro in se ful dobro počutim user posted image . Po dolgem času sem naredila nekaj za sebe in ne samo za Gala.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
3.3.2009 20:38:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aja, pa še to: imam novo frizuro in se ful dobro počutim user posted image . Po dolgem času sem naredila nekaj za sebe in ne samo za Gala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
3.3.2009 20:45:40   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Super user posted image user posted image user posted image user posted image Moraš večkrat kaj taj takega probat. Se splača user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2072
3.3.2009 20:47:00   
Lara Croft
o, da jo je mami od moža-stara mama, prišla pogledati le 2x v tem času...

Moja mat isto.... ma me sploh ne gane.... Po moje sigurno ne zato, ker je ne bi marala... sej je niti vzljubila ni... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
3.3.2009 20:52:54   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

MTY, morda je res malo čudno, da jo je samo 2x v tem času videla. A je alatudi tako bolj čudna/smotana??? Mordes so pa res leta, kot je Onina rekla. user posted image user posted image

Če bi moj sin zdej otroka imel,  tudi verjetno ne bi ne vem koliko klicarla in spraševala in vsak teden na obisk hodila.... user posted image Verjetno sem čudna in smotana.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
3.3.2009 20:53:38   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

MTY, morda je res malo čudno, da jo je samo 2x v tem času videla. A je alatudi tako bolj čudna/smotana??? Mordes so pa res leta, kot je Onina rekla. user posted image user posted image

Če bi moj sin zdej otroka imel,  tudi verjetno ne bi ne vem koliko klicarla in spraševala in vsak teden na obisk hodila.... user posted image Verjetno sem čudna in smotana.... user posted image user posted image

lara lara...............user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?