Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 10:13:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you rr nagaja?? pri meni je pa vse ok. nonstop.pa odjavi me vedno kar samo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 10:15:42
|
|
|
|
arabela*
|
mty,ne sekiraj se
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 10:17:26
|
|
|
|
arabela*
|
joj,kako imam. tečka že eno uro.... tavečja bi morala k babici,ampak ima kazen,ker je prej ipiko zganjala spet...... jaz pa sem se mislila malo učit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 10:25:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,kako imam. tečka že eno uro.... tavečja bi morala k babici,ampak ima kazen,ker je prej ipiko zganjala spet...... jaz pa sem se mislila malo učit... naša tudi kr neki tečnari. verjetno vreme...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 10:35:22
|
|
|
|
AinB
|
Živjo punce! Evo, še jaz se oglašam po dolgem času. Velik vsem pridnim malčkom in malčicam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 11:11:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Živjo punce! Evo, še jaz se oglašam po dolgem času. Velik vsem pridnim malčkom in malčicam živjo. te pa res dolgo ni bilo............ ste pridni, zdravi??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 11:12:17
|
|
|
|
ključek
|
jaz bom pa danes ln naredila zelenjavo in meso. upam, da bo jedla. teletina+krompir+bučke+korenje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 11:31:18
|
|
|
|
AinB
|
živjo. te pa res dolgo ni bilo............ ste pridni, zdravi?? [/quote] Ja, smo zdravi. Pridno raste in se redi naš mali fantek. Tudi mi smo imeli virozo, ki jo je naš ati prinesel iz službe (za Božička ), pa kaj čmo, tudi to je treba dat skozi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 11:35:54
|
|
|
|
AinB
|
OOO, a vi pa že meska jeste? Mi še nismo tako daleč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 11:52:50
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,kako imam. tečka že eno uro.... tavečja bi morala k babici,ampak ima kazen,ker je prej ipiko zganjala spet...... jaz pa sem se mislila malo učit... naša tudi kr neki tečnari. verjetno vreme........... Naš je bil včeraj tak. Danes je ok. Moram potrkat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 11:57:41
|
|
|
|
Čarli08
|
Mi pa smo zdaj kot takrat, ko smo bili nekaj dni stari. Se tehtamo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 13:07:27
|
|
|
|
taja1235
|
Hoj kako ste v tem vremenu, pr nas dezuje tko da smo kr notr sam se mi pocsi ze mesa, ne vem kaj bi počela mam preveč cajta Mi zdej jemo korenčka pa jabučka. Zvečer pa riževo kašico od MILUPE in lepo spimo celo noč skupaj od 9-10 ur. Kej druzga še nismo probali. Še vedno pa se lepo dojimo. AJA no zdej ko mam vago se tehtamo skor vedno ko zamenjamo pleničko sam počasi obupujem ker zjutraj kaže 5550 zvečer 5700 pol nasledn dan spet pade na 5500 tko da smo tukaj nekje s temi kilami. 18.3. bo stara pol leta pa še ni na 6kg me prou zanima kaj bo v petek rekla P. A mislte da je to ful premal? drgac je pa ful dobre vole. punce napište še kake dobre recepte za vaše malčke. a je kera ze probala polento in banano skupaj dat otroku? pozdravček od naju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 14:52:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you glih tuhtam kakšno naročiti za našo princesko............ati pravi da jo more imeti za pol leta........ pri nas je navada, da je za pol leta pol torte (torej okrogel biskvit, prerežeš na pol, krema in je to to)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 14:53:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 a je kera ze probala polento in banano skupaj dat otroku? mi še nismo tako daleč...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 14:59:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Olivija - danes verjetno ne grem na aerobiko... Tudi jaz nisem šla..me je zmanjkalo še prej kot ... Danes pa smo bili v atlantisu (s popustom od aerobike!). je prvič bila na bazenu in je fuuuul uživala. sploh se ni spomnila pokazat, da je zmatrana, čeprav je bila njena ura za spanje. koliko časa pa so sploh lahko takšni dojenčki v vodi? naša je bila 2x po ene 15-20minut. zdaj pa doma spi že skoraj tri ure.... še to: ena je spraševala, če je dovolj toplo. temperatura vode je bila v termalnem delu znotraj 33st, zunaj 32st, temperatura zraka pa tudi 33 st. nič je ni zeblo niti, ko je bila v vodi in je imela rame zunaj (fredov obroč).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 15:33:34
|
|
|
|
onina
|
No, sem imela kar slabo vest, ker nisem šla na aerobiko...bova šle pa v sredo. A v Atlantis si šla sama ali kot vodena telovadba? Ob kateri uri si šla. Ja, drugače je tam res ful toplo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 15:43:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi bomo pa jutri imeli 6 mesecev...............ne morem verjeti, kako hitro je minilo............. no, hotela sem samo vprašati, če se vam zdi normalno, da jo je mami od moža-stara mama, prišla pogledati le 2x v tem času............res da se midve ne razumeva glih najboljše, sam vseeno...........ln je njena vnukinja...........sam čedalje bolj se mi zdi, da je sploh ne mara........... ...............ker niti pokliče ne, pa vpraša kako je..........mogoče 1x na mesec pokliče....... .....lahko ti rečem, da je pri nas podobno...nazadnje sta bila tukaj pred več kot 2 mesecema..... pa imata 2 vnuka tukaj..... zgleda, da nista dovolj zanimiva..... Pa tud pokličeta ne....... niti 1x na mesec...... Če ne bi imeli glih krsta vmes se sploh ne bi videli od lani......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 15:48:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se strinjam s tabo. mene moti predvsem to, da se z prvo vnukinjo ukvarja non stop, naša ji pa ni v interesu. ..............stran od nas živi dobrih 10 minut z avtom. .. ...tud to dvoje mi je nekam znano...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 15:54:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz bom pa danes ln naredila zelenjavo in meso. upam, da bo jedla. teletina+krompir+bučke+korenje. kako je sprejela? ...teletina me zanima.... ..jaz mu je še nisem dala...samo kurj e meso.... v četrtek dobim svežo mlado teletino- sem se zmenila pri mesarju v tušu...bo pikec dobil najprej samo telečjo juhico, pol pa ostalo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 15:55:07
|
|
|
|
pf
|
Punce živjo. Zdaj pa so slikce naše lane v albumu, če želite pogledati.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 16:00:37
|
|
|
|
pf
|
Kak se mi nič ne da. Tako utrujajoče vreme je. Sva bile zunaj na sprehodu, pa v laboratoriju, pa kapico sva kupile, zdaj pa Lani aja, meni pa tudi ne fali dosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 16:09:43
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši - kaj so rekli v šoli za plakat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 16:10:02
|
|
|
|
pf
|
Nič grem malo počivat, če ni nobene čvekice.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 16:10:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak se mi nič ne da. Tako utrujajoče vreme je. Sva bile zunaj na sprehodu, pa v laboratoriju, pa kapico sva kupile, zdaj pa Lani aja, meni pa tudi ne fali dosti. tut men se nč ne da
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 3.3.2009 16:10:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce živjo. Zdaj pa so slikce naše lane v albumu, če želite pogledati. jst jih ne vidm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
bonbondojenček223koliko sladkarij lahko pojejo vaši otroki?zelo veliko (
9%)

srednje (
29%)

malo (
46%)

ob praznikih (
4%)

nikoli (
5%)

ne vem (
7%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!