*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: onina ...tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. joj, kaj nas še vse čaka............. .............pa saj bo minilo, tako pri vas kot pri nas ostalih, ki bomo še šli skozi to............ ni nujno, da je tako.... kar pogumno. Jaz bubike verjetno sploh ne bom mogla uvajat, ker septembra pri nas ni možno dobit dopusta. Bom pa zato zadnje dneve avgusta izkoristila in bo šla zraven, ko bo bubi šel v vrtec. Bova malo skočili v jasli pogledat, da vsaj kako vzgojiteljico vidi in igralnico, preden jo pustim tam. Pri bubiju je šlo zelo hitro... 1. dan sem bila z njim med zajtrkom in ga potem pustila, po kosilu pa šla iskat 2. dan sem ga takoj pustila in šla iskat po kosilu (je pritekel ven in vpil: ne krompirja, ne krompirja ) 3. dan je že spal, bil 7,5 ur tam aja, je pa bil že eno leto prej pri privat varuški na njenem domu, se je prvi dan v avtu jokal, ko ga je prišla iskat, potem pa nič več Star pa je bil 9,5m.