|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 23:19:29   
novo
nič, grem še js mal težit mojemu preden zaspi! user posted image

lahko noč! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
3.3.2009 23:20:45   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen user posted image user posted image user posted image  a mam zdej dovoljenje za v P?

user posted image user posted image user posted image  give me fiveuser posted image user posted image user posted image  zdaj smeš v P!!!user posted image

haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje user posted image user posted image user posted image

pa ne šeeeeee.... pol moramo spet določiti novo zbiralko telefonskih user posted image user posted image user posted image

sej je še Pupa?

aja točno - pozabla.

ja pa vseeno še felix ne more it. tak. ker sem jaz tak rekla user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.3.2009 23:20:58   
novo

Kaj pa moraš nalepit? user posted image

ja v to knjigico "to sem jaz" - dojenčkov dnevnik moreš lepit slikice. prva je že taka na kateri morema bit midva ko še otroka ni bilo. in zdaj ko jo enkrat razvijem (kdaj že pač bo to), jo pol morem še nalepiti....

user posted image user posted image

ja pa kaj je zdaj smešno. ne kapiram user posted image

zato, ker ko sm vidla, sem si pa res šla napisat lepilo, da ga kupim!

nič osebnega! user posted image

aja, to si mislila.

no, saj jaz sem že navajena, da sem bolj med počasnimi - sploh zdaj v nosečnosti... tak da mi niti ni blo neke panike da pač nisem ujela rdeče niti, ker se kar praktično nonstop to dogaja user posted image user posted image user posted image

sej se vsem!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.3.2009 23:21:29   
novo

no, moj cilj petih zvezdic je izpolnjen user posted image user posted image user posted image  a mam zdej dovoljenje za v P?

user posted image user posted image user posted image  give me fiveuser posted image user posted image user posted image  zdaj smeš v P!!!user posted image

haha, ste vidle punce, imam uradno dovoljenje user posted image user posted image user posted image

pa ne šeeeeee.... pol moramo spet določiti novo zbiralko telefonskih user posted image user posted image user posted image

sej je še Pupa?

aja točno - pozabla.

ja pa vseeno še felix ne more it. tak. ker sem jaz tak rekla user posted image

sej sem rekla, da še nima overjenega dovoljenja! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.3.2009 23:21:30   
Tulipan12

nič, grem še js mal težit mojemu preden zaspi! user posted image

lahko noč! user posted image

lahko noč!

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
3.3.2009 23:22:12   
novo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
3.3.2009 23:23:40   
MalaČebelica
jaz grem tudi zdaj počasi spat. ker se moj noče spakirat v postlo pa še komaj gleda pa celi bolan je in zgodaj se more vstat in ga ne morem več takega gledat. grem ga zdaj odvlečt spat user posted image

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1832
3.3.2009 23:23:54   
felix7
jaz grem tudi pogledat, če je dragi že segrel posteljo user posted image

nočko user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1833
3.3.2009 23:39:38   
jadrnica
helouuuu: pestro dogajanje tle gor:

PUPa - če imaš 3 krtačke pol pa najbolš da kar baby frizeraj odpreš, jih boš vsaj ponucalauser posted image

FELIX - ti pa tvoje zvezdice, preden jih bom jaz naštepala 5 bo pa mogla glih še kakšna nosečnost past, vsaj pr men, ker jaz bolj berem kot pišem, če bi vse pisale bi bla pa prou guzva tle gor user posted image user posted image - jaz sem že prejšnji teden šla po tisto vrečo za popkovično kri za javno banko, tako da je sedaj moja torba za P čist ready.

Večerja - jaz sem imela danes mlečen riž z benkotom, pa mi je full dobr, sam kaj ko se ne morem več najest kot balon.

Brcanja - naš mladič sedaj ko sem na RR ful neki brca - prava aerobika, tako da ne vem kaj bo so za en otrok, ker jaz sem bolj mirnega za zvečer naročila user posted image user posted image in da bo ponoči spal user posted image

Posteljica in postiljanje - je uštimano samo ni pregrnjeno, da bo sveže, saj ne vem kdaj grem v P in kolk časa bom notr. Mož  je seznanjen, kva ima vse za narest pred pridem domov - že liste visi v kuhinji  (posesaj, pobriši, peobleci vse postelje, kopalnico pobriši, trgovina in to....če bo naredu, pa še ne vem, sam najbž bo, upam, user posted image user posted image user posted image )

OČI IN POGLED - jaz nameravam kako upoštevat nasvete G, oftalmologa in tiste iz šole za starše, da vsaj 14 dni ali pa 3  teden po porodu naj ne bi brale in gledal tv in rac..kao ni dobro preveč oči po pordu matrat, ker je to za njih full napor..imam namreč leče pa so mi to svetovali. se bo moj srček javljal na RR kva bo z mano, je kar reku, da se bo, a si mislite.....no bomo videl. on tud vse vaše slikice od dojenčkov in bušijev prečekira, priden ni kaj....

Drgač pa razmišljam da bi si kupla Anger care za elektronsko varuško , sam košta 160 EUR....se še nisem odločla, al pa kar kakšno od Tomija za 60 EUR? no tega še nimam, sem mogoče mal flegma pa nisem panična, saj tud če vsega ne bomo imel tud nau konc sveta, upam...

grem še mal pojest...zame tisto...večerja po 18.00 ne velje, ker se moram še mal zredit vsaj še za kako dobro kilo....

adijo

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.3.2009 23:40:51   
jadrnica

jaz grem tudi pogledat, če je dragi že segrel posteljo user posted image

nočko user posted image user posted image

men je itak skoz tko vroče, da men ni treba nič postelje segrevat, a tebe zaradi nizkega pritiska zebe al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.3.2009 23:47:40   
Tulipan12
Grem tudi jaz dol, pogledam še zadnji del Friends-ov na POPu (že 456ičuser posted image ) in spat!
LEPE SANJE VSEM SKUPAJ, PREDVSEM PA MIRNO NOČ!user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.3.2009 0:48:45   
jadrnica
zdaj grem pa tud jaz spaT user posted image user posted image mam čist zmešan bioritem

Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.3.2009 6:35:42   
_andreja_
no da jaz enkrat prva natipkam in zaželim dobro jutro in upam, pa da bo katera ali pa večina user posted image  danes odracala proti porodnišnici, kavico in rogliček vam pa nej tiste postrežejo ki že obvladajo, da ne bo prevelika slikauser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.3.2009 7:25:59   
Tulipan12
DOBRO JUTRO

Zgleda, da hodim spat med zadnjimi in vstajam med prvimi - prej ni bilo takouser posted image , sem bila bolj zaspanka.
Se pa kaže sonček nad Mariborom!!user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.3.2009 7:49:18   
Tulipan12
LORENCIA glede mravljincev med trbuhom in prsmi: tudi jaz sem jih imela full in to kar kakšen mesec ali dva (točno tako kot si opisala - kot da ti roka zaspi in na otip ne čutiš dobro). Sem vprašala svojo G in je rekla, da se maternica širi do najvišje točke in je to to. Je pa res, da je bilo to prejšnji mesec al pa še kak nazaj, zdaj pa ne več - torej mi je bilo logično, da naj bi bilo res to to, ker se takrat maternica širi do najvišje točke. Vprašaj še ti svojo G. za ziher!

Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.3.2009 7:54:40   
Tulipan12
Ok, že razumem, prav silite me v pospravljanje, ko nobene ni tu gor...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.3.2009 8:06:21   
Miška2006
user posted image

Jutro čvekice.

Jst počasu odhajam na predgled. Me že prpa daje. Hellppppppppp! Držite pesti. Se javim čim bom nazaj, seveda če ne parkiram kar v Puser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.3.2009 8:17:42   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

Jutro čvekice.

Jst počasu odhajam na predgled. Me že prpa daje. Hellppppppppp! Držite pesti. Se javim čim bom nazaj, seveda če ne parkiram kar v Puser posted image user posted image user posted image

Držim pestiiiiiiii!!!user posted image user posted image user posted image  Pa lepo pridi nazaj in ne prehitevaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.3.2009 8:22:16   
mama_milchy
Dobro jutro,

izvolite:

user posted image

kako ste kaj? kako ste spale? jaz sem kr neki hodila na wc, pa ene dve urci v luft gledala in ko sem spala, sem sanjala, da so mi sprožli porod, grrrrrrr

kaj kej počnete?

Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.3.2009 8:22:47   
Lolita23
Živjo!!!!

Danes imamo pa tudi mi pregled, pa da vidimo, kaj nam ctg kaže-NIČuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pregled
vse, ki ga imateuser posted image user posted image user posted image , lepo opravite

JUlam in pondelak,
vidim, da se nista nič javileuser posted image user posted image user posted image , da se jima uredi

Vse, ki imate še kaj pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.3.2009 8:43:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Danes imamo pa tudi mi pregled, pa da vidimo, kaj nam ctg kaže-NIČuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pregled
vse, ki ga imateuser posted image user posted image user posted image , lepo opravite

JUlam in pondelak,
vidim, da se nista nič javileuser posted image user posted image user posted image , da se jima uredi

Vse, ki imate še kaj pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sem že mislila,da bo kakšen nov bebi,ko pridem goruser posted image
user posted image user posted image user posted image a vse tiste ,ki imate pregledeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za pondelak in julam in če še katero danes zagrabiuser posted image

pa dobro jutro vsemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.3.2009 8:45:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Dobro jutro,

izvolite:

user posted image

kako ste kaj? kako ste spale? jaz sem kr neki hodila na wc, pa ene dve urci v luft gledala in ko sem spala, sem sanjala, da so mi sprožli porod, grrrrrrr

kaj kej počnete?
ma jaz sem mela butaste sanje....user posted image  da se mi je bebek zavil v popkovino in sem se čist paf vstala,ker se ni ničkaj premikal,pa sem šla z angelsoundom srček poiskat,da sem se umirlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.3.2009 8:45:45   
spps

Ok, že razumem, prav silite me v pospravljanje, ko nobene ni tu gor...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image jaz sem že tud kuhinjo in kopalnico pospravla,če pridem prej na comp je to težko izvedljivouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.3.2009 8:47:52   
tasa_m
dobro jutrooo,
kolko sem se včeraj hvalila da smo spali pridno, tolko smo danes vse nadoknadli. user posted image
Se je moj zjutraj zbudil pa reko, danes pa je bla full pridna,..nič ni jokala user posted image haloo. midva pa na vsaki 2 urci gor.
Kr stalno lahko je,jaz ne vem..vleče kot nora lačna pa tud na 1,5 ure že. Mala bo me že zdaj zajedla user posted image user posted image

pondelak in julam.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držita se.

vse ki imate preglede pa lepo opravite user posted image user posted image

moram it, sirena se je oglasla user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.3.2009 8:48:45   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image

Jutro čvekice.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Koliko daste za položnice?
livia

kot družina skupaj mislim (elektrika, voda, tv, internet, kurjava, smeti, vrtec, ....) - BREZ kreditov, Merkator kartice in podobno.

nad 1000€ (6%)

od 800€ do 1000€ (7%)

od 600€ do 800€ (11%)

od 400€ do 600€ (27%)

od 200€ do 400€ (37%)

manj kot 200€ (12%)

Število vseh glasov: 788

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!