Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa ne bit jezna. 
midva poredko, mojemu ni do tega ga je tud strah da bo kej narobe, pa vmes sem mela vnetje pa nisva smela. Takrat ko pa je, je pa lepo in paše.
, jaz pa pojem ful solate.
jaz ga velikrat nosm, pa v šoli so otroci čisto navdušeni nad stopalci, ki se bleščijo, me skoz hvalijo kolk mam velik in lep trebušček
.
, pa tud buši.
je to, če smo v preteklosti kar vsak dan, potem pa kar naenkrat nič. Čeprav pa se mi je zgodilo glih to, kr si nisem mislila, da bo tako. Ko sem zanosila, bog ne daj, da bi se me dotaknil, sem kar odpor dobila. Zdaj pa že tolk časa nisva ....., da sem kar že malo ven iz vaje. Ah, bova pa potem vse za nazaj notr prnesla. OOOOOOOOOO to bo žurkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
je pa res, da sem bila pred nosečnostjo full suhica. Kar nekaj malo se mi zdi, ampak trebuh je pa po mojih pojmih kar velik - vsaj zame.
v trebuščku uživa in da je vse ok.
, jaz si bom vrjetn spet mogla kupit večji modrček že 5 do sedaj. Imam že za tri št. večjega. No sej nad dekoltejem se ne pritožujem se pa nad njihovo težo
Nisem utegnila kaj veliko prebrat, bom zdaj šla
Sem pa zaskrbljena, ker še nič brcik ne čutim
Pa sem že v 20. tednu, oz 19t6d. Baje pri prvi
je zadnjič, ko me je gledal v trebuh, reku, da me bo še razneslo, če se bom tko širila.