|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
5.3.2009 13:52:15   
onina
K zdravniku pa bolje, da ga ne peljete, če res ni resno...če ni bil prej resno bolan, lahko pri zdravniku kaj stakne. Zamašen nos, kihanje...to rešiš doma s fiziološko ali ga daš na kolena (otrok na trebuhu) in tapkaš po hrbtu, da izkašlja sluz ven. Če ima vročino več kot 3 dni, potem k zdravniku. Ali pa, da bi grozno kašljal, potem k zdravniku.
Pa čiščenje noska s fiziološko...to ne pomeni le par kapljic v nos, ko je otrok v ležečem položaju...temveč, mož na otroka dvigne, da je nagnjen nad umivalnik, ve mu pa v eno nosnico fajn brizgnite fiziloško (najbolje s tako flaško v kateri prodajajo npr. koroške kapljice proti krčem v lekarnah). Fiziološka nato priteče skozi drugo nosnico ven in zraven še smrkelj.
Če sem sama doma, dam malega kravce past in pod vrat brisačo in mu brizgnem fiziološko v eno nosnico...ne moreš verjet, kakšni smrklji ven pridejo. Če ima nos zamašen, morava z možem tudi ponoči ene 2x sčistiti, ker drugače sploh ne more zaspat nazaj, potem je pa dosti dnevno čiščenje...uffff, sem se razpisala...grem malce počivat, doker mi otroka še spita.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
5.3.2009 14:03:34   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: simat

no pa je men tut ratal

user posted image

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
5.3.2009 14:11:25   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

lana od pf.................user posted image user posted image user posted image

Joj, kaka lušna pupika!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
5.3.2009 14:14:36   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

A ve otročkom tudi kaj sokce delate, ali so še vedno samo na čaju in vodi?

AinB, jaz mu dam dopoldne sokec (razredčen z vodo 1:3), popoldne pa čaj. Vode noče, zato mu jo kamufliram v sok.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
5.3.2009 14:16:34   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...mali spi...grem hitro lazanjo nardituser posted image

hitra lazanja ... user posted image user posted image user posted image

Njami!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
5.3.2009 14:21:51   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Ali mislite da bi morala it prej?

ponavad je tko, da če ma otrok tri dni vročine, se šele gre k pediatru. ampak to morda velja za večje.

težava pri prehladu s kašljem je, da je lahko kak bronhiolitis, to pa je treba zdravit in to ne samo s fiziološko. kar v praksi pomeni, da je treba bit pozoren na oteženo dihanje; znakov je več, ampak jaz sem jih večino dokaj težko prepoznala, čeprav smo mel pri taprvi 3 epizode tega. pozoren je treba bit na to a piskajoče diha, a pretirano diha s trebuščkom in a se mu grodnica (al kaj že) vdira. vse to po malem pa prehlajen dojenček itak počne, tko da zame je bil najbolj zihr pokazatelj štetje vdihov in in izdihov. to je treba počet v trdnem spancu (ponavad se počaka, da spi vsaj dvajset minut) in v tej mladosti ne sme met več kot ene 35 x vdih/izdih na minuto. če je brez vročine...

Meni je rekel, da če ima nad 38,5 vročine in če noče jest.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
5.3.2009 14:24:27   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem bubiki kupila še koruzo od Linota. Se mi tudi zdi fajn za zgoščevanje ali pa mlečno kašico naredit user posted image  Da ni ravno vedno riž.

Pa še žličke so bile not gratis user posted image

Evo, sem ravno hotela vprašat, če mu lahko malo koruznega zdroba dam .... lahko?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
5.3.2009 14:27:40   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Punce, kako date pa ve kaj spati svoje dojencke oz. kako vam zaspijo?

Virtualna, pri nas kar gre, je pa res, da če še ni za spat, ne bo iz tega nič, je user posted image user posted image  in ga moram ven vzet. Drugače pa mu dam ene dvakrat vrtiljak in zaspi. Poskusi postopno s kako animacijo, mogoče pali.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
5.3.2009 14:28:08   
pf
Čarli jaz mislim, da mu lahko daš koruzni zdrob, saj v bistvu je to skor kot polenta, pa jo lahko jejo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
5.3.2009 14:28:30   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

...ampak mama tudi rabi cas zase, ali pac ne...user posted image

Seveda!!

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
5.3.2009 14:29:18   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čarli jaz mislim, da mu lahko daš koruzni zdrob, saj v bistvu je to skor kot polenta, pa jo lahko jejo.

Hvala, sej polento sem imela v mislih, samo imam doma samo instant, pa je po mojem boljše, da kupim navadno ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
5.3.2009 14:32:13   
Čarli08
Simat, user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
5.3.2009 14:33:48   
Virtualna
Joj, vi ze svojim user posted image  ponujate polento, meso, juhico, krompir, cvetaco, brokoli...nasi Leyli se pa vse to gabi...dama bi samo sadne kasice jedla...in se to ne vse...samo breskev in marakujo...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
5.3.2009 14:52:32   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Jaz ne vem...naš je tako priden... Dam ga v posteljo, dudo v usta in grem ven. Kdaj takoj zaspi, kdaj vrže dudo ven, pa se nekaj sam s seboj pogovarja, potem mu dam spet dudo in zaspi. No, v večini zaspi kar takoj.

O ti pa imaš srečo. Naša še zdaj ne zna sama zaspat. Je pa res, da je ni treba več eno uro po rokah nosit preden zaspi. Samo ene 5 minut.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
5.3.2009 15:37:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image za pikeca in za gvorni nastop user posted image user posted image

user posted image ....    babike je pomagalo.....je super izpadlo in nastop in plakat ...na koncu pa 5....user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
5.3.2009 15:37:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

a je mogoče kakšna luna sedaj?? ker naši piški dogaja............user posted image ..........zjutraj je od 4.50 do 5.30 pela in vriskala v sobici, da jo je bilo veselje poslušati.......sedaj ni šla še nič spati nazaj, pa sem jo že 3x nesla, pa noče........

mislim, da je 11.3

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
5.3.2009 15:40:04   
gold fish

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
5.3.2009 17:08:05   
RAČKAPK

user posted image za pikeca in za gvorni nastop user posted image user posted image

user posted image ....    babike je pomagalo.....je super izpadlo in nastop in plakat ...na koncu pa 5....user posted image

BRAWOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
5.3.2009 17:34:17   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

user posted image

ajoj...sam še prav bi jo mogla obrntuser posted image Bo mi pa drugič uspelo... Srčki so mi najbolj pasal zraven moje pikice, tak da se opravičujem, ker ponavljamuser posted image user posted image user posted image

...iiiiiiiiiiiiiiii kak sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
5.3.2009 17:37:40   
gloria
krfjolo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
5.3.2009 17:40:43   
gloria

user posted image

...kak se že vratek vidiuser posted image user posted image user posted image ....mojmu se še nič za enkrat ko ima take polne ličkeuser posted image .....

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
5.3.2009 17:42:13   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

BRAWOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
5.3.2009 17:43:16   
gloria

...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
5.3.2009 17:45:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: onina

Jaz ne vem...naš je tako priden... Dam ga v posteljo, dudo v usta in grem ven. Kdaj takoj zaspi, kdaj vrže dudo ven, pa se nekaj sam s seboj pogovarja, potem mu dam spet dudo in zaspi. No, v večini zaspi kar takoj.

O ti pa imaš srečo. Naša še zdaj ne zna sama zaspat. Je pa res, da je ni treba več eno uro po rokah nosit preden zaspi. Samo ene 5 minut.

...naš isto ne...zaspi sam pri meni...oziroma na ziziuser posted image ....upam da mi ga rata odvadit pred enim letomuser posted image .....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
5.3.2009 17:48:05   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Ok, Gloria! Upam, da se kej vidimo! user posted image

...ma sem za...drug teden če bo sonček računam na to....sicer bo pa Lana Luna kmal v Čatežuuser posted image ....
...zs ti pošljem čez čas grem v spodnji štuk na kavicouser posted image ....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?