|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
5.3.2009 21:32:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image za pikeca in za gvorni nastop user posted image user posted image

user posted image ....    babike je pomagalo.....je super izpadlo in nastop in plakat ...na koncu pa 5....user posted image

Bravo oba!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
5.3.2009 21:39:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lepe punce imate. user posted image  user posted image  user posted image
No Gold fish kje si me videla? Pa čestitke pikecu za petico.
Jaz pa Laro Croft pogrešam, pa Meto, pa Lano Luno, pa Me to you, pa Sarayo. Nič kaj se ne oglašajo več babike.

Evo me, sej se vsak večer oglasim... Mam kar ustaljen rite-ko zvečer Lovro zaspi, okrog 8h, pridem na rr. Pol pa najprej preberem in pol še kaj pokomentiramuser posted image

Virtualna, Leyla je tak nasmejančekuser posted image

Olivija, Ana je pa čist druga brez kapeuser posted image . Ma isto frizuro kot Lovrouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
5.3.2009 21:40:22   
meta21
Halo!!!!! Že 2 strani sem sama naklofalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
5.3.2009 21:42:07   
taja1235
Milupa - mlečni riž - včeraj dam malemu in rata ful rdeč okrog ust (tam, kjer je prišel v stik s hrano). Danes ista zgodba. Potem dam riž ta velikemu in on isto rdeč. A ima katera tudi take izkušnje?

jst sm zacela moji bejbiki dajat to riževo kašico od milupe k sm jo kupila v lekarni stane 4,69 eur in se mi zdi da je zelo sladka k pa jo naredim pa pride ko rižek skratka moja bejbi jo ma ful rada in jo kr velik poje.....

sm šla pa zanč v milerja no pa sm kupila isto kašico za 2,.. eur in jo naredim kašica je prsla cist gladka nobene grudice...no moja bejbika jo je pojedla sam ne tko s slastjo kot iz lekarne v čem je fora nimam pojma....

a je mogoče še kera opazla to razliko??? tko da zdej bom porabla te milerjeve pol bom šla pa pomoje kr v lekarno po kašice k se mi zdijo bošle....ma seje ne vem kaj je bolš...

dns sm ji dala za pit sokec od fruktala jabolko - marelica pa ji ni biu usec je zaprla ustka tko da ...
ji bom še kar naprej dajala za pit prekuhano vodo in sok ki ostane od kuhanih jabolk....

drgac pa za kosilo poje dva mejhna krompircka in pol korencka.....pa del...mmmm

no dns je pokazala vaga 5640.....

jutr se gremo pa cepit.....ta drugič..sporočim kako je blo

zdej pa grem počas zobke umit in spat....

LAHKO NOČKO***

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
5.3.2009 21:43:05   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Olivija ...to rdece znamenje, ki ga ima tvoja user posted image  je kako "storkljino znamenje"...ali je pa navadna lepotna pika...

to je eno tako znamenje,ki raste in je malo izbočeno. pediatrinja pravi, da bo zginilo samo od sebe okrog 3. leta starosti, čeprav me to malo skrbi in jo na vsakem pregledu vprašam, če bo res izginilo user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
5.3.2009 21:47:14   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Olivija, Ana je pa čist druga brez kapeuser posted image . Ma isto frizuro kot Lovrouser posted image

Jah...ena je pisala, daje dobro dojenčka pri pol leta ostričt, da ima potem bolj goste lase... Meta, a ste se že naročili k frizerju? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
5.3.2009 21:54:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Jah...ena je pisala, daje dobro dojenčka pri pol leta ostričt, da ima potem bolj goste lase... Meta, a ste se že naročili k frizerju? user posted image user posted image user posted image

Pri našem frizerju se ni treba 1 leto vnaprej naročatuser posted image user posted image user posted image . Bom kar takrat 2 dni prej poklicalauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
5.3.2009 21:57:51   
Olivija*
jaz sem pa danes šla od doma ob 9:00 in sem se vrnila ob 17:30. kako sem pogrešala mojo miško!! ko pa sem prišla domov, sta se imela user posted image in user posted image prav lepo, sta telovadila v veliki postelji user posted image  user posted image

potem pa je user posted image priznal, da si ni uspel nič skuhat za kosilo, niti ni mogel user posted image spakirat, da bi šla k tašči jest, ker je težko uskladit taščino uro za kosilo, pa od user posted image lakoto in spanje user posted image user posted image user posted image Mislim, da bo zdaj bolj cenil kosila in zlikane srajce in ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
5.3.2009 21:58:07   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

jst sm zacela moji bejbiki dajat to riževo kašico od milupe k sm jo kupila v lekarni stane 4,69 eur in se mi zdi da je zelo sladka k pa jo naredim pa pride ko rižek skratka moja bejbi jo ma ful rada in jo kr velik poje.....

sm šla pa zanč v milerja no pa sm kupila isto kašico za 2,.. eur in jo naredim kašica je prsla cist gladka nobene grudice...no moja bejbika jo je pojedla sam ne tko s slastjo kot iz lekarne v čem je fora nimam pojma....

a je mogoče še kera opazla to razliko??? tko da zdej bom porabla te milerjeve pol bom šla pa pomoje kr v lekarno po kašice k se mi zdijo bošle....ma seje ne vem kaj je bolš...

Jaz skoz kupujem v mullerju, ker sem se prepričala, da je tam vse boljše kot drugje, ker je kao delano za evropski in ne balkanski trg. Drugač ti pa svetujem, če ti je ta z lekarne boljša oz. se boš odločila to kupovat, da jo rajši kupuješ v tuševi drogeriji (Lepota in zdravje), ker je cenejša kot v lekarni.user posted image

Mislim pa jaz prej al slej kar na ta prav riž prešaltat, bo še najboljše kvaliteteuser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
5.3.2009 22:01:49   
Olivija*

Pri našem frizerju se ni treba 1 leto vnaprej naročatuser posted image user posted image user posted image . Bom kar takrat 2 dni prej poklicalauser posted image

do takrat bomo pa še kar nekaj prišparali  na račun teh "bujnih" frizurc user posted image user posted image user posted image

Tole je že skoraj za frizerja

user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 5.3.2009 22:06:46 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
5.3.2009 22:07:34   
arabela*
pa to znoriš...user posted image še mi je vedno auf..jo je mati čuvala in ve,da ne sme spat po šesti uri,M pa je baje spala..........user posted image zdaj pa mam veselico

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
5.3.2009 22:15:46   
taja1235

Jaz skoz kupujem v mullerju, ker sem se prepričala, da je tam vse boljše kot drugje, ker je kao delano za evropski in ne balkanski trg. Drugač ti pa svetujem, če ti je ta z lekarne boljša oz. se boš odločila to kupovat, da jo rajši kupuješ v tuševi drogeriji (Lepota in zdravje), ker je cenejša kot v lekarni.user posted image

Mislim pa jaz prej al slej kar na ta prav riž prešaltat, bo še najboljše kvaliteteuser posted image

Jaz skoz kupujem v mullerju, ker sem se prepričala, da je tam vse boljše kot drugje, ker je kao delano za evropski in ne balkanski trg. Drugač ti pa svetujem, če ti je ta z lekarne boljša oz. se boš odločila to kupovat, da jo rajši kupuješ v tuševi drogeriji (Lepota in zdravje), ker je cenejša kot v lekarni.

Mislim pa jaz prej al slej kar na ta prav riž prešaltat, bo še najboljše kvalitete
--------------------------------------

kdaj pa lahko pridemo na taprav riž...gres...poletno...

ma cenovno se mi bl splača it v milerja......ker dve dobim za eno..lekarne majo res nabite cene...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
5.3.2009 22:20:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

izpit iz prava......

Mene tudi še to čaka user posted image . Držim pesti!

pri kom delata izpit?

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
5.3.2009 22:22:34   
arabela*
user posted image jaz delam pri K.K

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2414
5.3.2009 22:23:51   
gold fish

jaz sem že ......sicer kašice še tud mam....ampak rižpa že je....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
5.3.2009 22:24:42   
gold fish

user posted image

.....  ta gli del na sredini, me pa čist na našega spominjauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
5.3.2009 22:27:11   
gold fish
..naš je pa danes jedel hruškoin ga ful napenja......al ni od tega, pa da bi bilo od zelenjave?

...pa vse je isto kot drugače razen hruške...ma nonstop jih spušča....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 5.3.2009 22:28:35 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
5.3.2009 22:32:55   
meta21
user posted image

Kdo moji mamici teži, ha, kdo?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
5.3.2009 22:34:51   
Olivija*

user posted image

Kdo moji mamici teži, ha, kdo?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kaka faca! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
5.3.2009 22:36:16   
meta21

kdaj pa lahko pridemo na taprav riž...gres...poletno...

ma cenovno se mi bl splača it v milerja......ker dve dobim za eno..lekarne majo res nabite cene...

Mašina si se zacitirala, da sem komaj najdla vprašanjeuser posted image . Jaz mislim, da lahko začneš že zdaj, saj glutena ni v koruzi in rižu. Zmiksaš pa je. Edino s pšeničnim gresom bi jest še mal počakala.

Drugače pa ja, muller je najcenejši, ampak dobiš samo tisto kar je delano za nemški in avstrijski trg. Kar se pa proizvodov ki so za naš trg delani tiče, je pa lekarna daleč najdražja. Še bc je precej cenejši.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
5.3.2009 22:37:37   
meta21

user posted image

user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
5.3.2009 22:38:57   
meta21

user posted image user posted image user posted image kaka faca! user posted image

Se vidi, da nimam kaj počet, ne?user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.3.2009 22:40:26   
meta21

jaz sem pa danes šla od doma ob 9:00 in sem se vrnila ob 17:30. kako sem pogrešala mojo miško!! ko pa sem prišla domov, sta se imela user posted image in user posted image prav lepo, sta telovadila v veliki postelji user posted image  user posted image

potem pa je user posted image priznal, da si ni uspel nič skuhat za kosilo, niti ni mogel user posted image spakirat, da bi šla k tašči jest, ker je težko uskladit taščino uro za kosilo, pa od user posted image lakoto in spanje user posted image user posted image user posted image Mislim, da bo zdaj bolj cenil kosila in zlikane srajce in ...

Bi mogle vse to kdaj pa kdaj naredit, da ne bomo počasi dobile inventarne številkeuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.3.2009 22:50:28   
Olivija*
jutri bova pa še midve verjetno skočili do mullerja, da kupiva kakšne kašice. do sedaj je probala le bio proseno,pa ni ravno navdušena nad njo...mogoče ji bo pa katera druga bolj teknila.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.3.2009 22:57:43   
gold fish

user posted image

user posted image  user posted image

goli del....zriban

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?