Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 23:26:34
|
|
|
|
Olivija*
|
zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 23:29:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..čez pol leta....bomo že v službi ... jaz pa ne bom..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 5.3.2009 23:31:49
|
|
|
|
arabela*
|
nič grem spat,jutri mam ob šestih budilko naštimano..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 7:01:45
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ve pa najdete temo ... Evo jaz sem pa včeraj morje rezervirala oz. kamp parcelo v Biogradu! .....prešaltajmo nazaj.... ...mi tud mamo že morje rezervirano....mobilne kučice Straško mi imamo tudi...mobilne hiške Kozarica Pakoštane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 7:06:26
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 7:11:49
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! saraya, srečno na izpitu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 7:14:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! saraya, srečno na izpitu hvala ti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 8:55:33
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Moram danes malo pohvalit mojega malega pikeca. Ponoči sma prvič jedla ob 2.30 . Sicer se je vmes 2x zbudil za dudo.Sem bila tako vesela. Potem pa je bilo ob 5h vsega veselja konec, ker je imel revček čist zadelan nosek in sma ga spet morala očistit. S tem ga pa čist zbudim. No saj potem je na zizi spet malo zaspal, samo sma ob 6.30 že vstala. Pa še vedno kiha in kašlja. Sem klicala prej P in je rekla, da zdaj naj raje še ne hodimo, ker je ful bolanih otrok tam, če pa se bo poslabšalo pa naj pridemo takoj, al k njej al čez vikend k dežurnemu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 8:56:50
|
|
|
|
petra1978
|
Saraya za izpit. Ej, zdaj ko že znaš pravo, a greš še namesto mene na izpit ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 8:58:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Milupa - mlečni riž - včeraj dam malemu in rata ful rdeč okrog ust (tam, kjer je prišel v stik s hrano). Danes ista zgodba. Potem dam riž ta velikemu in on isto rdeč. A ima katera tudi take izkušnje? Jaz sem od Milupe dala samo My first cereals. Pa ni bilo problemov.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 8:58:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Leyla od virtualne vam pošilja pozdrave: IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa še naša Ana:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:02:41
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Meta kak je slatki Lovro. Zakon je. Lara Croft jaz imam dosti tapervera. Res je drag, ampak mi je vredu. Le za v skrinjo uporabljam curver, drugače pa bolj ali manj tapervere. Tudi Lana ima tak krožniček za pokriti za papico. Fajn poštimaj fotoknjigo. Saraya držim pesti za izpit in da bo pupa hitro zdrava. Petra superca za bolj prespano noč. Saj bo. Nič grem še malo popucat, ker potem se greva potepat malo. Pa kosilo pripraviti na pol vsaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:12:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pri našem frizerju se ni treba 1 leto vnaprej naročat . Bom kar takrat 2 dni prej poklicala do takrat bomo pa še kar nekaj prišparali na račun teh "bujnih" frizurc Tole je že skoraj za frizerja Olivija, naša ima POPOLNOMA isto frizuro Jaz ji pravim 'moj mali bundesligaš' Moj pa 'mali menih' .
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 6.3.2009 9:14:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:13:35
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* jaz s potem pa je priznal, da si ni uspel nič skuhat za kosilo, niti ni mogel spakirat, da bi šla k tašči jest, ker je težko uskladit taščino uro za kosilo, pa od lakoto in spanje Mislim, da bo zdaj bolj cenil kosila in zlikane srajce in ... Haha, se splača tole mal sprobat tud pri nas Čeprav, priznam, srajc ne likam jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:14:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kdo moji mamici teži, ha, kdo? Perfektna slika!!! In komentar
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:16:06
|
|
|
|
Jazzy1
|
Haha - in seveda bi vam bilo dolgčas, če ne bi spet narobe citirala, a ne? Se sploh ne bom trudila popravljat, ker sem itak brezupen primer. No, ampak da ne bo pomote: to so samo prehitri pristi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:20:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya za izpit. Ej, zdaj ko že znaš pravo, a greš še namesto mene na izpit ? hvala,ja,komot grem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:33:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Ojla vidim, da ste odprle mojo najljubšo temo MORJE...... kaj to ste že rezervirale čez poletje al zdej za prvomajske praznike?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:34:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kateri termin boste šle poleti na morje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:35:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: onina Milupa - mlečni riž - včeraj dam malemu in rata ful rdeč okrog ust (tam, kjer je prišel v stik s hrano). Danes ista zgodba. Potem dam riž ta velikemu in on isto rdeč. A ima katera tudi take izkušnje? Jaz sem od Milupe dala samo My first cereals. Pa ni bilo problemov. jaz tudi sm pa najprej probala mlečno kašico od hippa je blo pa katastrofa je bila po teleščku čist pikasta sm misla da je dobila škrlatinko pa ne .... je izginilo tko da je zdaj ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:36:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..čez pol leta....bomo že v službi ... jaz pa ne bom.. jst bom tut čez pol leta že v službi sm pa dobila sklep o dopustu kaj mi je lepo skos sm doma pa še sklep dobim za dopust
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 9:39:53
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dons se mi pa nič ne da delat ampak prow nič za kosilo sm kr dala kuhat juho (telečjo) pol zraven bom mela pa še motovilec svinjska reberca pa krompir sam nej mi kdo reče da je dons post mogla bi likat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 10:05:48
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Ojla vidim, da ste odprle mojo najljubšo temo MORJE...... kaj to ste že rezervirale čez poletje al zdej za prvomajske praznike? To je za glavni dopust. Pri nas je bilo tako, da če do 15.3. rezerviraš, imaš še 7% popusta. Gremo pa od 18.6-2.7. Za prvomajske gremo v Sol Umag.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 11:43:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Ojla vidim, da ste odprle mojo najljubšo temo MORJE...... kaj to ste že rezervirale čez poletje al zdej za prvomajske praznike? poletje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 6.3.2009 11:44:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kateri termin boste šle poleti na morje? ..mi takoj po šoli pa do 11.7
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?