tinuška
|
Oj punčke moje!!! Vidim, da je veliko novega! Da malo pokomentiram: Maj: NE SEKIRAJ SE! Pojdi na pregled, vse bo ok! Držim pesti, da bo!! Krči so res lahko slab znak, ampak ni pa nujno. Bom rekla, da glede na naše prejšnje izkušnje niso nič dobrega, vendar pa, pomisli- če bi bila noseča prvič in brez težav, bi jih bila zagotovo vesela, ker bi rekla, da se maternica razteza! No, in tako tudi je! trebušček je pa tako ali tako v nihanju. Tudi meni po kosilu zraste in se potem sesede...še posebej pa je to značilno v času nosečnosti, ko je itak vsa prebava na glavo! Še nekrat - razmišljaj pozitivno in nikar s tistimi besedami, da je nekaj v tebi... NE, NE!! Rižko: Punčka moja lepa! kako lepo oblekico imaš! In kam se greš poročit? Nikar tako daleč! Tako potovanje prihranita za kasneje. Moja prijateljica je potovala v Zanzibar to poletje in da ti ne govorim. Cepiti se moraš proti vsem mogočim zadevam! GROZA! In no, ko se je vrnila in od kar se je - je taka kot cunja. Ravno prejšnji teden je šla k zdravniku ki jo je napotil na vse mogoče preiskave. Sploh pa to ni čas, ko si želiš kakšne nadležne bolezni, a ne miška moja!? Pozabi (vsaj na Zanzibar!)! Upam, da so slabosti minile in se drugače dobro počutita! (ti in mali Rižko - ki ga je Somček krstila v punčko, ampak bo kar fantek! ) Pilotina: Vidim, da nisi več sama doma! Jeeeeee!! Sem vesela zate!! Kdaj imate spet tiste dneve? Mačkica kar priznaj, da paziš, da ne bodo prekmalu, ker sem te totalno nakurla z novoletno zabavo!! Tassika: ti si pa naša novo nosečnica! A ne?! Meni se zdiš kar malo sumljiva... Sigurno bodo tale mesec in sploh z novim testkom(!!!) rezultati več kot ugodni!! malamravljica: Tvoj včerajšnji meni (tista pica in kokakola) bi šla pa tudi meni v slast.... in držim pestke za pregled! Saj boš tudi meni kupila testerček?! Prosim,... Mi je ta fancy scena tako zelo pri srcu...