Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak vsak ima že pred otrokom neke načela, morale, vrednote itd z katerimi se odloči potem glede otrok kaj in kako, nisi kruta saj jaz tudi tako mislim, in ja kot sem že napisala da je potrebno-vsaj jaz tako mislim- neko osnovo nudit otroku,ki ga imaš, pričakuješ, želiš....
?
kako bo delu in koliko bo frej ker zdej je delu 14dni brez premora včeri je bil frej dons pa na nočno pol naj bi bil pa v četrtek in petek zjutri
- tko da ja no BarbyD vse je možno lahko da je bil čep ali pa moja preteklost,ki mi še vedno nagja,
ker je blo tko da sem imela uro ob 17.30 in ker se tam vedno čaka fffuuuuuuuullll dolgo sem v ponedeljek klicala kaj naj naredim ker je moj na nočni in ker vem da pred 19.30 nan na vrsti pol pa še kaka ura do doma ja pa glih pridem domov in moj obrne in gre v službo tko da je rekla sestra naj pridem ob 12h da bom čakala manj časa