pokica_
|
No babe, vidin ka ste se načvekale fčeraj. Ste dugo bile? Še sreča ka san nikan nej lazila, san včeraj samo kosilo skuhala, cote obesila 2 stroja pa pometla kuhnjo, popoldne pa imela spet napad popadkov, v redni rundi. Tak ka san včeraj vzela 3magnesole pa 4 spasmexe, ka mi je zvečer ob 10h komaj malo popustilo. Ponoči pa hvala bogu brez popadkov. Ali samo ležati pa tudi nemrem. Moj pa dela vsaki den po 11-12h ur, tak ka njega tudi nemrem čakati do 7 zvečer ka mi cote obesi Ehhh bo že, vsake tolko se vležem na sedežno, prižgem tv, ali pa pridem k vam kaj pokukat! Ženske, jes san ponoči nej mogla spati od 4.30 naprej, pa san 2 uri tuhtala in paničarila, kaj pa če pride pri slučajno do tega ka neha dihati. San fčera čitala tu na RRu eno mamico, ko je tisti AngelCare-senzor zvoka in gibanja rešil življenjenje njenemu . Zdaj me pa muči, če kupiti to ali nej. Ni pa tak poceni, 140-160 €. Sam če reši življenje je cena itak nepomembna. Ali bote imele navadne baby fone? Že kompliciram, kje mi ni treba Samo glede na to, da bojo naši dali denar, pa njegovi denar, pa še babice in dedki, se bo nekaj nabralo. Tuhtam
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 12:17:48 >