|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
12.3.2009 7:27:37   
Janey
jutro

ta dan, pa res ni moj danuser posted image jaka je mel budnico ob 5.20 in potem je kričal in ipičaril za vsako ****. sem čisto sfukanauser posted image pa še bolana, grlo vneto, sinusi vneti,...user posted image user posted image user posted image upam da čimprej mine ta grozn dan

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 901
12.3.2009 7:59:57   
Februarka08
Jutro.

Mi2 tud že dolgo pokonciuser posted image naju je moj zbudu ob 6.20user posted image user posted image no, potem je pa še dimnikar prišel in zbijal zgoraj, da sem mislila da mi bo v spalnico v naročje priletuuser posted image ampak posledično je že glava oprana in sfenana, cunje se perejo, pa še meso se taja za kosilouser posted image user posted image ša aleluja bi mogla zapet, pa nočeuser posted image so že user posted image radosti prišleuser posted image se morm pa pohvalit, da mi je že 2 dni manj slabouser posted image user posted image user posted image upam da je kriza mimo, ker je blo res user posted image

Za včeraj pa... se opravičujem... vse je blo na kupu - hormoni, slabo počutje, utrujenostuser posted image in potem je ratalo kar je ratalouser posted image upam da se vsaj naspim kmalu, ker tole ni več nikamor podobnouser posted image hvala za pozitivne misliuser posted image

Zdaj pa grem, ker me že priganja.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.3.2009 8:27:08   
ELMA
Jutro

Janey user posted image user posted image user posted image
Buči ....  Tilen user posted image user posted image user posted image zaprve korake .

Elmo sem  peljala v vrtec Benjamina v šolo in si user posted image skuhala .
Bom mal prebrala da vidim kaj ste čvakale .Moj user posted image  je še kr v bolnici , so mi rekli da bo mogoče konec meseca domov prišel user posted image ....Konec mesecauser posted image user posted image
No najhujše je za nami , bomo že potrpeli , važn da se on boljše počuti user posted image user posted image user posted image

U službi je pa katastrofa , sem ugotovila na ispiso od banke da mi niso nakazali plačo za januaruser posted image  sicer je to samo 3 dni dopusta , ker sem 27.1 končala s porodniško , ampak moj denar je .Kličem jaz direktora in še za regres uprašam , ker mi seronja ni dal (ni vedel če mi pripada , ker sem u porodniški )pravi ....se vem da vam moram dat, sej imama zapisano in vsakič tko mi reče user posted image user posted image user posted image In me zadnjič razjezi in mu povem da ga imam dost in da ne dela budalo iz mene , da ga bom prijavila na del.inšpekcijo , on pa meni ....to vam bo pa zadnje kar boste dobili iz tega podjetja , ampak boste sigurno sami prisiljeni dati odpoved .user posted image Rad bi temu naredila konec brez inšpekcije , sem zaposlena za nedoločen čas , ampak nevem kako , pri nas v Trbovljah so vse tovarne zaprte ni nobene službe , mahhhhhhhhhhhhhhhh sem se mal skašljala , zdej ta mesec mi gre vse narobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sem si tudi jaz začela iskat službo ...user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 903
12.3.2009 8:37:13   
blaža
jutro.

spali dobro, dokler nisem mela ob petih za dat Blažu antibiotik in valda je lapo spančkal, sem ga morala zbudit, pol se mu je pa nos zabasal, da nismo nič več spali.user posted image

In zdej pijem kavico, Blaž teži v stolčku, Matija teži, da ne bo šel v sobico, da v miru posesam dnevno.user posted image

ELMA, kje pa delaš? Ma jaz sem mela že cel kup takih norcev in sem tudi že utrujena od takih.user posted image

No meni pa ni bivši delodajalec oz njegova bivša računovodkinja izpolnila papirjev za zavod in MI NISO ŠE OD JANUARJA, PA FEBRUARJA NIČ NAKAZALI DINARČKOV!!!user posted image Tako, da od januarja nisem še nič dobila.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.3.2009 8:38:40   
blaža
No včeraj sem bla pridna, sem oprala vse zavese, pa jih čiste nazaj obesla, namazala ves les z loščilom, pomila in posesala potleh, ...samo škoda, da ni blo pri meni doma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.3.2009 8:38:43   
pina-1
Jutro.
Jaz sem pa danes za celo uro zaspala. Namesto ob 5 sem vstala ob 6. Posledičnos em doma pozabla malico in ključek za kavo in .... še dobro da sem glavo s sabo vzela, čeprav velike koristi od nje ni.

zdej grem žicat, kdo mi bo eno kavico častu, ker mojga sodelavca tudi še ni, da bi njega nafehtalauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.3.2009 8:40:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No včeraj sem bla pridna, sem oprala vse zavese, pa jih čiste nazaj obesla, namazala ves les z loščilom, pomila in posesala potleh, ...samo škoda, da ni blo pri meni doma.user posted image

al pa pri meniuser posted image user posted image

o blaža, sem se že vstrašla, da je zopet napeto stanje, ker se nisi oglaslauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.3.2009 8:41:56   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

o blaža, sem se že vstrašla, da je zopet napeto stanje, ker se nisi oglaslauser posted image user posted image user posted image

ja je napeto za ponedeljek, ki bo moral blaž it za sedmo in pol v vrtec in bo do pol treje tam. Prvič tako dolgo in še po tolkem času, ko je bil doma.

Ker mam za it delat, pa pol se dobim, ko končam ob enih še z eno da mi pokaže kako in kaj, ki začnem pri njej na novo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.3.2009 8:42:41   
blaža
Sej kakšnemu moškemu to ne bi bil problem, mame pa vedno kompliciramo. No preživel bo v vsakem primeru.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.3.2009 8:43:41   
blaža
user posted image EJ JAZ KOMAJ ČAKAM TALE NAŠ PIKNIK!!!user posted image user posted image

Še dobro, da me take lepe stvari gor držijo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.3.2009 8:53:12   
pina-1

ja je napeto za ponedeljek, ki bo moral blaž it za sedmo in pol v vrtec in bo do pol treje tam. Prvič tako dolgo in še po tolkem času, ko je bil doma.

Ker mam za it delat, pa pol se dobim, ko končam ob enih še z eno da mi pokaže kako in kaj, ki začnem pri njej na novo.user posted image

ma sigurno bo ok. boš vidla.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.3.2009 9:10:59   
Blacky*

al pa pri nas... mogoče bomo ta vikend zavese oprali, ker so bjaki user posted image  od centralne

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.3.2009 9:13:48   
Blacky*
Janey, Elma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buči manikura  user posted image user posted image

Pina izvoli user posted image user posted image

Blaža, kako je Blaž user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.3.2009 9:21:41   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Janey, Elma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.3.2009 9:22:32   
ELMA

jutro.

spali dobro, dokler nisem mela ob petih za dat Blažu antibiotik in valda je lapo spančkal, sem ga morala zbudit, pol se mu je pa nos zabasal, da nismo nič več spali.user posted image

In zdej pijem kavico, Blaž teži v stolčku, Matija teži, da ne bo šel v sobico, da v miru posesam dnevno.user posted image

ELMA, kje pa delaš? Ma jaz sem mela že cel kup takih norcev in sem tudi že utrujena od takih.user posted image

No meni pa ni bivši delodajalec oz njegova bivša računovodkinja izpolnila papirjev za zavod in MI NISO ŠE OD JANUARJA, PA FEBRUARJA NIČ NAKAZALI DINARČKOV!!!user posted image Tako, da od januarja nisem še nič dobila.

Pri enemu  user posted image  privat firma v Ljubljana .
Sem že pri eni takšni bla , in smo mogli na konco reševat z inšpekcijo , pa sem dobila nazaj tolarčke.Tuki pa res nebi da do tega pride , ker sem zadovoljna na delovnom mestu , pa z ljudmi okrog sebe .user posted image user posted image

Samo ne gre mi v glavo kako eni imajo tak karakter , u oči te gleda in ti laže user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 12.3.2009 9:24:36 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 915
12.3.2009 9:28:43   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Blaž je kar ok. Vročine že včeraj prvič ni imel in je niti danes več nima. zgleda, da so prijeli antibijotiki in bo kmalu ok.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.3.2009 9:31:22   
ELMA
Pina kako gre dieta?
Si kaj zgubila?Jaz sem tudi v ponedeljek začela z ločevalno user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.3.2009 9:31:50   
bamby
elma, najbolje res, da si poiskusiš najt novega delodajalca. Tako kot delam jaz zdaj. Morda mi enkrat že uspe. Verjamem tudi, da ti je zdaj težko, ko imaš vse na kupu.....pa upam, da bo z možem vse OK in da se kmalu vrne domov user posted image user posted image user posted image !!!!

pina, upam, da si prišla do kavice!

blaža, za everčke se pa res vse naredi...user posted image No, meni doma nobeden nič ne plača, pa čakam, da se bo kaj naredilo samo, pa se noče, pa tudi nobena teta ne pride na vrata...user posted image user posted image user posted image
Sem brez motivacije za gospodinjska opravila....zdaj me bolj motivira služba, za katero imam jutri razgovor..... Me že stiska, čeprav bi bila rada čisto sproščena...., se moram še malo pripravit, čeprav se bojim, da bom jutri zmrznila, da me bo izdala trema... user posted image

Mi smo že v vrtcu. Danes sta spet kot ponavadi šla oba skupaj.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 918
12.3.2009 9:54:28   
blaža
ELMA tudi tebi držim pesti za dijeto.

bamby, tebi pa za jutrišnji razgovor. Ne smeš zmrznit, ker itak nimaš kej zgubit. V najslabšem primeru si na istem, lahko pa samo pridobiš, zato le pogumno.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.3.2009 10:06:18   
Janey

user posted image EJ JAZ KOMAJ ČAKAM TALE NAŠ PIKNIK!!!user posted image user posted image

??kaki piknik? zakaj jaz nič ne vemuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 920
12.3.2009 10:09:20   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Preberi dve strani nazaj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.3.2009 10:11:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Pina kako gre dieta?

pridne punce

elma pošiljam ti voljo in motivacijouser posted image user posted image

jaz sem še kar na -4, ampak sem zadovoljna, ker sem naredila ta korak in se prav dobro počutim. ne moreš verjet kako te športna aktivnost spremeni, prav energijo ti dauser posted image user posted image

jaz sem v taki gužvi, da se mi meša, zato sem si vzela nekaj časa...že ene par dni sploh nisem imela prav malice v službi, popijem kak jogurt med delom in sem čisto zmozgana. zato sem se danes odločla da si vzamem te pol ure, ki mi pripadajo.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.3.2009 10:12:53   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Preberi dve strani nazaj.user posted image

aaaa user posted image user posted image moram se z mojim pomenit....seveda smo za če bomo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.3.2009 10:13:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Pina kako gre dieta?

elma dieta kar gre.
kolko sem zgubila ne vem, ker se nisem stehtala na začetku. od kar imam tehnico doma- to je 1 teden, je šla 1 kilca dol.
čeprav mi full varira dnevno. blaža pravi da sem sigurno zgubila že ene 3 kg....

in kako ti gre?

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 12.3.2009 10:15:13 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.3.2009 10:15:20   
Janey
pina kdaj si pa začela??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?