|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
11.3.2009 18:55:49   
Stipe air force
Imajo vse vrste brezalkoholnih pijac.... sladoled... user posted image , za nas fajhtneze pa domac cvicek in oba slovenska pira... user posted image ... seboj vzemite zoge ker je pri cerkvi ravno in lepa travca za igrat.. tudi za vase hisne okupatorje... user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.3.2009 19:57:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Drgac pa Max, ki je tam lastnik nabavlja mesek pri mesriji Maver v Sticni... postrvi pa v ribogojnici na izviru Krke, tako da bodo tudi malcki navduseni.... user posted image  user posted image  user posted image ....

A morskih rib pa ni v njihovi ponudbi???
No, je že fajn, da organizacija hitro steče, pa a ni malo zgodaj? Jaz moram še mojmu omenit.... upam, da ne bo težav in da bo ZA akcijo.

Naša madam se je že ob 5.30 naveličala spat. Ob 7h, ko bi bil čas za vstat, je pa zaspala.  Sem jo kar pustila spat in sem samo Tima peljala v vrtec. Ko se je zbudila, sva se pa najprej najedli, potem pa šli v vrtec še midve. Sem pa šla v ZD po recept za gljivice. JIh je po riti fasala. Upam, da bo Daktarin pomagal.
Popoldne mi je pa nekaj fajn začela spet kašljat user posted image . Baje so bili dopoldne nekaj zunaj. Lahko da je celo v pesku sedela user posted image , ne vem. Bomo videli kako se bo pošlo. Sem ji spet dala Prospan sirup.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.3.2009 20:01:39   
dolenjka
No končno se je 1 javila user posted image

Ne bamby, mi nismo z morja, na morske ribe bomo šli k Pini user posted image  Na našem hribu so ribe iz domače Krke user posted image  user posted image  Zgodaj user posted image  Že zdaj je nekaj zasedenih, če ne ta, pa naslednji vikend, potem so že kmalu dopusti... pa lokacija je tudi zelo zasedena, tako da bo 15.4. verjetno skrajni čas, sej če se še kaka 2 pridružita naknadno ne bo panike, samo rezervirat bo pa kar treba, to veva iz izkušenj user posted image  Ti kar prepričaj vašega, sej verjetno ne bo težko user posted image  Sploh če pivo omeniš user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.3.2009 20:19:39   
blaža
bamby, pa ne moreš okoli z ribo letat?!user posted image s čevapom pa lahkouser posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.3.2009 20:21:58   
Februarka08
Čer.

vas samo pozdravim, moj je mogu nekam ituser posted image jaz sem se pa dol usedla in so se mi kar solze ulileuser posted image tako sem zmatrana da ne folgam večuser posted image klinc pa služba, nase bom gledala in če bo tak tempo naprej, ne bom mogla...
Ah, vam morim, ne bom več,

vsem lepo nočko!
Se beremo jutri ko bom kaj bolj volje.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 855
11.3.2009 20:24:31   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

vas samo pozdravim, moj je mogu nekam ituser posted image jaz sem se pa dol usedla in so se mi kar solze ulileuser posted image tako sem zmatrana da ne folgam večuser posted image klinc pa služba, nase bom gledala in če bo tak tempo naprej, ne bom mogla...
Ah, vam morim, ne bom več,

vsem lepo nočko!
Se beremo jutri ko bom kaj bolj volje.

ma dej to te hormončki pletejo.user posted image Nič se ne sekiraj, maš fajn možeka, pa lepo punčko, pa bušija. kaj češ lepše?user posted image

malo več počivaj, ne se preveč izčrpavat, ker ni vredno. posveti se samo svoji družinici, še posebaj sebi in tamali, drugo bo vse počakalo.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.3.2009 20:33:08   
dolenjka
Februarka, Blaža ima prav, pa malo te verjetno še kaka skrb sreča, kako bo z 2 user posted image , pa še mal ti slabo rata in to je to. Sej bo, boš videla user posted image  Prihaja pomlad in veliko sončka, pa boš tudi ti bolje razpoložena, nikakor pa ne pozabi, da nisi lastnica bolnice in da se lahko sicer na glavo postaviš, ampak na plačilni listi bo znesek nespremenjen, tako da take it easy baby user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 857
11.3.2009 20:50:24   
buči
čer, spet nič ne vem, kaj dogaja ... Upam, da ste ok, da bušiji user posted image  lepo rastejo, da so user posted image  zdravi, da ste srečne in ok ... Še malo, pa bo vikend! Danes smo dobili oceno uspešnosti, sem dobila 4 (od 5), je šefla zadovoljna z mano, mulci pa baje tudi. Sem ful vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
11.3.2009 20:51:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

čer, spet nič ne vem, kaj dogaja ... Upam, da ste ok, da bušiji user posted image  lepo rastejo, da so user posted image  zdravi, da ste srečne in ok ... Še malo, pa bo vikend! Danes smo dobili oceno uspešnosti, sem dobila 4 (od 5), je šefla zadovoljna z mano, mulci pa baje tudi. Sem ful vesela! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Bučmanka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 859
11.3.2009 20:58:07   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bučmanka, jaz sem predlagala družinsko srečanje na našem hribu, kjer imejo odlične svinjarije z žara, pa tudi nekaj igral za naše user posted image  in če spodaj parkiraš še fajn sprehod za naše ritke user posted image  Lahko se zmenimo za konec maja ali pa začetek junija, ko nas še ne bo veliko na morju, bo pa že prijetno toplo, samo bo treba pohitet, ker takrat je na hribu kar gužva, ker so take in drugačne zaključene družbe že kar redni gostje, tako da če ste za povejte, da se naredi seznam in rezervira termin in plac user posted image

pridemo! komaj čakam svinjino v tvoji družbi! user posted image

blacky, pri nas je bil v vrtcu rekord prvo leto še hujši: prvi mesec ok, potem pa v 2,5 meseca le 8 dni. Tako da ne obupaj, mi smo ga že mislili izpisat, pa je naša zlata pediatrinja rekla, da enkrat bo prekužen, ker se itak vsi in res, potem mu je zalaufalo, zdaj pa pač na vsake toliko nekaj pokasiramo. Zamašenih nosov, kašlja in bušk pa ne štejem več zraven.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
11.3.2009 20:58:46   
buči

user posted image  user posted image  user posted image  Bučmanka user posted image  user posted image  user posted image

Kako kaj belgija? Ti gre? Si ok?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
11.3.2009 21:00:13   
buči
Veste kam greva z mlekarnarjem v soboto?

Ven! Kolegica ima žurko za rd. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 862
11.3.2009 21:01:17   
buči
Veste kam grem v ponedeljek?

V vrtec.

Imajo temo medkulturnega sožitja, na sporedu je Avstrija, pa moram jaz malo uletet z mojo nemščino in nekaj pripravit. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 863
11.3.2009 21:01:22   
dolenjka

Kako kaj belgija? Ti gre? Si ok?

Belgija je kar ok, meni tut še kar gre, OK lahko rečem da sem, ker mal mi pač more bit slabo, ker sem user posted image , še boljš se bom imela pa ko v SLO pridem user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 864
11.3.2009 21:02:12   
buči
Veste kam grem zdaj?

K mlekarnaju na kavč!

Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 865
11.3.2009 21:02:51   
dolenjka
Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly

Srecka nosecka?
Kati kati?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
11.3.2009 21:03:22   
dolenjka

Veste kam grem zdaj?

K mlekarnaju na kavč!

Nočka!

Sam teb pa danes res dogaja user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 867
11.3.2009 21:04:25   
dolenjka
Jaz si pa ne upam k mojmu na kavč, ker se bojim da bi spet zaspala tam, pol pa v postelji ne morem zaspat še kako uro user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
11.3.2009 21:04:27   
buči
Dolenjči, drži se, poklepetava, ko prideš, Kaval bo pa tudi kmalu stole v senčko pod grmičke postavil, tako da ... Se bomo lahko spet dobile! Jaz bom poleti ful doma, ker bom še koristila 45 dni porodniške, pa 31 dni dopusta, pa mi bo zmnajkalo dni, ko bom lahko doma, pa bo še kaj za drugo leto ostalo!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 869
11.3.2009 21:05:30   
dolenjka

Dolenjči, drži se, poklepetava, ko prideš, Kaval bo pa tudi kmalu stole v senčko pod grmičke postavil, tako da ... Se bomo lahko spet dobile! Jaz bom poleti ful doma, ker bom še koristila 45 dni porodniške, pa 31 dni dopusta, pa mi bo zmnajkalo dni, ko bom lahko doma, pa bo še kaj za drugo leto ostalo!

Dej zrihti tm gor, da že med 9.4. in 19.4. vsaj malo zakurijo tam zunaj, pa se že takrat lahko kaj dobimo user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 870
11.3.2009 21:06:10   
buči
Dolenjči,

meni

itak

vedno

dogaja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 871
11.3.2009 21:07:22   
buči

Dej zrihti tm gor, da že med 9.4. in 19.4. vsaj malo zakurijo tam zunaj, pa se že takrat lahko kaj dobimo user posted image

Saj kaval laufa že celo zimo, bom šla malo pogledat, če bodo kaj stolov dal že prej ven, samo čim je čez 12 C, se že vsi martinčkajo, do takrat bo že ziher kaj za sedet.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
11.3.2009 21:07:48   
dolenjka

Dolenjči,

meni

itak

vedno

dogaja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej vem, danes ti pa še posebej ven seka, a ne user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 873
11.3.2009 21:07:54   
buči
Zdaj pa res grem. Pa pa.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 874
11.3.2009 21:08:29   
MetiLu
Čer!
Mi tud pridemo, no 2 sigurno, za dedca pa še ne morem obljubit, ker se ne ve kako bo z njegovoim šihtom ta dan user posted image  Hrana je pa res super tam gor, povem iz 1. roke user posted image  user posted image user posted image user posted image  upajmo, da bo sonček, ker je razgled tud fenomenalen user posted image

Lilči, ma jest sem res vesela na Lukec zdej sliši user posted image  kakšno veselje je zdej to, pa malo počakaj, sej ta faza mine, naš odkar je shodil, zvečer zaspi v 2 minutah in to sam v posteljici user posted image  Prej je bil pa to cel misterij user posted image   no, spanje ponoči je že druga zgodba ...

Ponoči se še 2x zbudi, okrog 1.00 ali 2.00 in nato še ob 5.00 ali 6.00, ko ponavadi noče nazaj zaspat user posted image  no dones je frajer naredu izjemo, ko se je ob 5.ih zjutraj sam s sabo pogovarjal in po 15 minutah nazaj zaspal do 6.30 ... cel luksuz user posted image  

Februarka, mal se ustavi, tko kot so ti napisale, če ne boš pregorela,s tem pa ne boš prav nobenemu naredila usluge user posted image  user posted image user posted image user posted image

Buči user posted image user posted image user posted image

Sem zdele pojedla pol svežega ananasa, pa mi bo goflo razneslo, tko me zdej vse peče user posted image  do sam dober je pa bil za pop***** user posted image  grem še kej pojest, pol pa spat, lubek je še na šihtu user posted image  

Sicer ga moram pa pohvalit, da zadnje čase predvsem on vstaja ponoč, tko da sem jest kar ok glede tega user posted image  user posted image  ponavad tamalga sploh slišim ne več user posted image  
Pa ful uživam v svojem novem počivalniku user posted image  hudo, ko se zvečer zleknem in se sproščam user posted image  ga je blo vseeno vredno počakat, ker sem jim v Rutarju že celo štalo naredila user posted image  

No grem zdej ker že bluzim user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?