MetiLu
|
Čer! Mi tud pridemo, no 2 sigurno, za dedca pa še ne morem obljubit, ker se ne ve kako bo z njegovoim šihtom ta dan Hrana je pa res super tam gor, povem iz 1. roke upajmo, da bo sonček, ker je razgled tud fenomenalen Lilči, ma jest sem res vesela na Lukec zdej sliši kakšno veselje je zdej to, pa malo počakaj, sej ta faza mine, naš odkar je shodil, zvečer zaspi v 2 minutah in to sam v posteljici Prej je bil pa to cel misterij no, spanje ponoči je že druga zgodba ... Ponoči se še 2x zbudi, okrog 1.00 ali 2.00 in nato še ob 5.00 ali 6.00, ko ponavadi noče nazaj zaspat no dones je frajer naredu izjemo, ko se je ob 5.ih zjutraj sam s sabo pogovarjal in po 15 minutah nazaj zaspal do 6.30 ... cel luksuz Februarka, mal se ustavi, tko kot so ti napisale, če ne boš pregorela,s tem pa ne boš prav nobenemu naredila usluge Buči Sem zdele pojedla pol svežega ananasa, pa mi bo goflo razneslo, tko me zdej vse peče do sam dober je pa bil za pop***** grem še kej pojest, pol pa spat, lubek je še na šihtu Sicer ga moram pa pohvalit, da zadnje čase predvsem on vstaja ponoč, tko da sem jest kar ok glede tega ponavad tamalga sploh slišim ne več Pa ful uživam v svojem novem počivalniku hudo, ko se zvečer zleknem in se sproščam ga je blo vseeno vredno počakat, ker sem jim v Rutarju že celo štalo naredila No grem zdej ker že bluzim