|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
10.3.2009 21:16:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

vidim,da se nekaj za srečanje menite..kdaj?

31.5. na Dolenjkinem hribuuser posted image

no mogoče pa tud mi pridemo...i
takrat ne bom več 2v1user posted image

user posted image user posted image juhuuser posted image user posted image mi pa šeuser posted image user posted image

Zdaj pa res, nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.3.2009 21:25:47   
mlavla
nočko tudi z moje strani...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.3.2009 22:26:13   
mala_pikica
Uff, Blaža to pa je dietauser posted image user posted image ! A tisti sadni dan je obvezen, ker to pa res ne vem, če bom zdržala. Drugače pa jutri torej začnem z meskom, upam, da mi rata. Aha, pa kaj tista juha na koncu je obvezna?

Neposredna povezava do sporočila: 803
10.3.2009 22:53:32   
mesecnica
Čer.

Sem prebrala, tako, da sem na tekočem user posted image .
V glavnem...vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo.
Pa user posted image  vsem, ki uspešno zbijate kg dol. Vsaka čast. Jaz tudi ne zdržim teh diet. Oz. bom tako rekla...če gre za malo user posted image  potem ni problem, zame pa ne gre in ne gre user posted image . No HB mi trenutno tudi ni treba. Sedaj še čakam, da se še za ene 4 kg zredim, če mi bodo potem kakšne hlače že prav user posted image . Trenutno sem na 180/55. Mah... Bomo že...

Mala_pikica - ampak, ti pa res obvladaš tole zdravstvo user posted image user posted image user posted image . HB, da te imamo tukaj, da še nam lahko tako pomagaš user posted image . A v H&M imajo že poletno robo?

No mi smo drugače OK.
Sem danes dobila copatke za malo, pa sem jih šla že zamenjat za malo večjo številko. user posted image  So full luštne. Upam, da jih bo rada nosila. Malo kasneje bom pa še "ala sandalčke" kupila, take da so odprte.

Aja - da ne pozabim - Stipe vse najboljše za mučenike user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.3.2009 23:46:17   
dolenjka
No tako, jaz sem odšlafala 3 ure na kavču, zdaj si grem pa čekane umit in v posteljo v luft gledat, ker zaspat ziher ne bom mogla user posted image  No, sej imam knjigo in je že čas, da spet kak list obrnem, sam to bo spet ene 2 uri, pol bom pa spet podrtija ju3 user posted image
Ju3 pa tudi jaz peljem Taro v vrtec, ker šefice zjutraj ni in si lahko privoščim, da malo kasneje pridem na šiht user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dolgo in mirno nočko vam želim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.3.2009 6:44:07   
misar
dobro jutro

ma nemoj prva?

s tem, da danes sem jaz po nesreči našega pamžka zbudila...prav ji jeuser posted image user posted image user posted image

ko ste glih neki o ločevalni dieti govorile, moja kolegica je pred leti uspešno izgubljala kilograme s to dieto, pa sem takrat probala še jaz mal...men je bla pa katastrofa, ker jaz sem uživala sam v beljakovinskem dnevu, vsi ostali dnevi so mi bli čista muka. tko, da zame je samo dieta manj žri in športaj. n zdaj pa že eno leto ne rabim nič od tega. no mal športa mi ne bi škodovalouser posted image user posted image user posted image

joj, smo se usral zdele... moram letetuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.3.2009 7:54:42   
Janey
Dobro jutro

Ravno včeraj sem govorila kaka budilka je Jaka in danes smo ga komaj zbudiliuser posted image user posted image user posted image kak je pa to grozno, ko tak lepo spančka, pa ga moraš zbudit. sem zamudila v službouser posted image
danes bomo po dolgem času preživeli en popoldan za atijem, potem pa pride babi v varstvo mi2 pa greva v gledališče.

jaz grem pa zdaj eno alelujo odpet, potem pa veselo na delo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.3.2009 7:56:48   
Februarka08
Jutro.

Uf, današanja budnica najprej ob 5.30user posted image sem ji dala dudo, jaz pa itak ne več spalauser posted image ob 6.45 se je pa odločila da ne bo več spalauser posted image jaz sem pa ravno hotla mal nazaj zaspatuser posted image na momente me ful trebuh boli v sp. delu in če bo tako tud v službi se ne mislim matrat, ker delam kot naumna, hvaležnosti pa itak ni nobeneuser posted image user posted image ne, hvala!

Med tem postom sem mogla že solzice brisat, če se usede na rit malo bolj na hitro, je že konec, ful je občutljiva, jokca sem pa tja, včer je očiju nekam pribila in ma zdej na ličku kar fajn rdečuser posted image skratka, skoz se neki lovi... upam da se ne bo enkrat toliko ustrašila da ne bo več upala hodituser posted image

Lep dan, pri nas je sončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 808
11.3.2009 8:27:18   
itata
jutro,
mala pikica: hvala za info. ja sej bom kupila mešano še riževo pa ovseno mleko. sem bila vesela, da ni nič že s sojinim kompliciral. tko da bom mal raznolikosti ubodla. pa pirin zdrob sem kupila. skor je boljši kot navaden gres! pa še tele testenince brez pšenice kupim pa bo praktično tko jedel kot prejuser posted image  bomo videli. upam, da kej tole pomaga... bomo vidl. sporočim čez par tednov.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 809
11.3.2009 8:43:34   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Uff, Blaža to pa je dietauser posted image user posted image ! A tisti sadni dan je obvezen, ker to pa res ne vem, če bom zdržala. Drugače pa jutri torej začnem z meskom, upam, da mi rata. Aha, pa kaj tista juha na koncu je obvezna?

Jutro!

Ja sadni dan je obvezen. Sej lih to te čisti po mojem , pa še manj kalorij je dnevno .

No juhe jaz nisem pila, ker sem bla že sita. Lahko pa kruh spustiš, bo več učinka, ma jaz ga nisem.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
11.3.2009 8:55:35   
misar
evo, drage moje...mam že drisko od živcev user posted image user posted image user posted image ...držte pesti ob 12:30 mam izpituser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 811
11.3.2009 8:57:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

evo, drage moje...mam že drisko od živcev user posted image user posted image user posted image ...držte pesti ob 12:30 mam izpituser posted image user posted image

držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 812
11.3.2009 9:25:02   
dolenjka
Jutro user posted image

Misar, upam, da ti ne zmanjka WC papirja user posted image  Šala, držim pesti! Pridna si user posted image

Februarka, spodaj te verjetno zato boli, ker maternica raste, mene je tudi in se mi tut še pojavi 1x na vsake tri kvatre. Je pa res, da ni treba pretiravat. Na šihtu se mal večkrat sprehodi, pa hlače naj te ne tiščijo, doma pa itak izpreži user posted image

Itata, sojino in riževo smetanco tudi dobiš, da lahko kake omakice fajne delaš zraven testenin npr.. No, pa sej to verjetn veš user posted image

Pridne ste z dietami, jaz sem jih kar nekaj probala, te pa ne, ker je preveč dolga user posted image  user posted image  Upam, da je po tem porodu spet ne bom rabila in da me bo user posted image  pojedel, tako kot je Tara pojedla tistih 26 kg + user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Najina carica je pa danes spala 11 ur v kosu - od 19.30 do 6.30, ob 6.30 spila še 120 ml AM in spala do 7.45 user posted image  user posted image  user posted image  Naj ji bo še ta teden, ko je tati tu, naslednji teden bo mogla bit pa vsaj 7.30 auf, če se bom jaz že prej zrihtala, da greva ob 8h od doma. Ja, ni kej, dost je blo heca user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 813
11.3.2009 9:48:43   
listek1
jutro

se včeri sploh nisem mogla nič javit, ker sem čista podrtija user posted image  Sem čist brez energije, pa zmatrana sem ko ne vem kaj. res ne vem kaj mije, ampak tko ne bo moglo it več dolgo. user posted image user posted image user posted image user posted image  

David je drgač full priden, sam v ponedeljek je bil pa taka tečka. dones sva mela sicer dve budnici, drgač je pa začel tud spančkat. Mi pa spet hrope ko lokomotiva. Jest sem pa spet vsa panična. Mah sej bo.

Itata - Za user posted image user posted image user posted image user posted image  Jakoba.
Blacky- pri dohtarjih morš pa skoz težit, to sem jest zdej vidla. Upam, da se čimprej pozdravita.
Blaža - upam, da je Blaž že kaj boljše.

Pa tdu vsem ostalim bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka - ti pa zelo pazi nase in res mal izpreži.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
11.3.2009 9:53:26   
listek1
Misar - držim pesti za tvoj izpit

Bamby - srečno na razgovoru user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 815
11.3.2009 10:37:06   
pina-1
Dan.
Mi smo pa super spali. Ana zdej že par dni spi do 6 zjutraj, kar je super zame. Mi glih prov pride.

Mala pikica srečno danes z dieto.

Dolenjka mi se tudi pofočkamo za piknik....

nosečke, prosim lepo čuvajte svoje bauhije in pustite se razvajat, ker si to zaslućite tako vi kot vaši otročki.

Zdej pa šibam kej nardit, ker do sedaj so mi prestavljali računalnik. Nimaš kaj... je treba malo spremembeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.3.2009 11:09:32   
lillchy123
sem zjutri začela pisat post, pa sem tok časa brala,da se je vmes že ta malček zbudu user posted image

zdej sem pa tko vse komentarje pozabla user posted image

misar držim pesti

evo, se grem naprej z mulčkom ubadatuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 817
11.3.2009 11:16:37   
lillchy123
listek user posted image user posted image  naj vas zaobide

mi spet nč ne spimo. včeri smo, da je pokazu, da zna dons pa spet štala user posted image  še dobr, da ga zjutri oči prevzame, da jst še kako urco v miru odspim. user posted image
dons bo pa tko že kmal doma, gremo zame mal avtke gledat user posted image user posted image user posted image

drugač pa mi zdej doživljamo tist, kar ste ve pred meseci. ko ga dam spat ene 100x vstaen, pa cela hiša ga je polna. prsežem, da če bo tko, ga bom kar na ketno od psa prpela user posted image  user posted image  user posted image

je pa zdej veliiiik bolj luštn. in sem glih včeri razmišljala zakaj in sem ugotovila, da odkar naš otrok sliši, ne kriči več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.3.2009 11:26:06   
srečka nosečka
dan, user posted image

adijo pamet, kako se mi danes meša v službi. Eno so na terenu, eni na izobraževanju, jaz pa sem tukaj deklica za vse. user posted image  No, danes rečujem naše čast v MB in sem sama, dela pa preko glave. Še kavo sem si sama skuhala. user posted image user posted image

misar - drži se na izpitu user posted image , itak, da bo z levo roko naredila

listek - user posted image  za tvojega škrata

lilči - tole s vstajanjem pa je pestro ja, prinas je isto user posted image

februarka - v službi si samo zaposlena in ti moraš zdaj nase in na user posted image  gledat. Čuvaj se user posted image

dolenjka - kdaj boš pa svojega bušija pokazala?

No, to sem lahko pisala, ker so mi za 1/2 ure en program blokirali in sem imela cajt. Hvala jim user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 819
11.3.2009 11:26:30   
dolenjka
Dobro, potem pa bo srečanje februarčkov na hribčku na dolenjskem 31.5.2009. Uro lahko še dorečemo, seznamček pa dopolnjujemo. Zaenkrat imam v spominu za ta dan pofočkane naslednje familije:

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly
Dolenjka familly

Neposredna povezava do sporočila: 820
11.3.2009 11:29:48   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dan, user posted image

adijo pamet, kako se mi danes meša v službi. Eno so na terenu, eni na izobraževanju, jaz pa sem tukaj deklica za vse. user posted image  No, danes rečujem naše čast v MB in sem sama, dela pa preko glave. Še kavo sem si sama skuhala. user posted image user posted image

misar - drži se na izpitu user posted image , itak, da bo z levo roko naredila

listek - user posted image  za tvojega škrata

lilči - tole s vstajanjem pa je pestro ja, prinas je isto user posted image

februarka - v službi si samo zaposlena in ti moraš zdaj nase in na user posted image  gledat. Čuvaj se user posted image

dolenjka - kdaj boš pa svojega bušija pokazala?

No, to sem lahko pisala, ker so mi za 1/2 ure en program blokirali in sem imela cajt. Hvala jim user posted image

se morva s Stipetom mal spravit 1 fotosešn narest user posted image  Pol bom pa Elli poslala, da bo gor nalimala, ker jaz od tu ne morem user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
11.3.2009 11:30:09   
Blacky*
dan

evo malica user posted image user posted image user posted image

sem vas prebrala, zdaj moram pa že nazaj delat

Neposredna povezava do sporočila: 822
11.3.2009 11:32:56   
Blacky*
sinoć smo supruga i ja sjedili na kauču i razgovarali o životu.
Razgovor nas je odveo i na razmišljanje o dignitetu ljudskog života.
Rekao sam joj:
„Draga, ako se meni što dogodi, ako bih bio u stanju vegetiranja,
ovisan o aparatima i tekućini, molim te isključi sve stvari koje me drže
na životu.“
Čim sam to izrekao, žena je ustala, isključila tv i uzela mi pivo!
Skoro mi je srce otkazalo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 823
11.3.2009 11:34:06   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dobro, potem pa bo srečanje februarčkov na hribčku na dolenjskem 31.5.2009. Uro lahko še dorečemo, seznamček pa dopolnjujemo. Zaenkrat imam v spominu za ta dan pofočkane naslednje familije:

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly
Dolenjka familly
Blacky familly

sem nas dopisala... se vidi da si noseča... ti spomin nagaja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.3.2009 11:37:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

sinoć smo supruga i ja sjedili na kauču i razgovarali o životu.
Razgovor nas je odveo i na razmišljanje o dignitetu ljudskog života.
Rekao sam joj:
„Draga, ako se meni što dogodi, ako bih bio u stanju vegetiranja,
ovisan o aparatima i tekućini, molim te isključi sve stvari koje me drže
na životu."
Čim sam to izrekao, žena je ustala, isključila tv i uzela mi pivo!
Skoro mi je srce otkazalo.

user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

dolenjka - pol pa hitro v akcijo user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?