Lsica
|
katrinka, , vem kako ti je, da je tole s službo kar šok, sploh če si računala nanje... Ampak ne se sekirat, ponavadi ugotoviš, da so spremembe zato, da greš na boljše, ne na slabše. Te pa razumem, tudi sama mam že 10 let delovne dobe, pa še nimam zaposlitve za nedoločen čas. In ker smo se za tole nosečnost morali malce bolj in dalj časa trudit (IVF), sem se po določenem času tud za službo nehala sekirat. Sama bom začela malo prej prošnje pisat, pa v pol leta, ni hudič, da me ne bi nekje vzeli. Drugače je pa mene tudi šefica vprašala, če se nameravam po porodniški še vozit (mam kar ene 55 km do službe). Seveda, sem rekla - no tako mi je mal nakazala, da bi me potem vzela nazaj... Ziher pa dandanes ni nič, se tud na to ne bom zanašala. Veš kako je, če njim trda prede, te bojo vzel, pa rekli, da tebi delajo uslugo. Če te pa ne bodo rabli, bodo pa pač rekli, da so vse poskušali, pa se ne da... Lej do naslednjega leta je še daleč, kdo ve kako se bo še vse obrnilo...tak da, za eno leto pusti še te skrbi s službo na stran.
|