|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
13.3.2009 14:43:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Šefla lepi buši, se pa že fajn vidi, ti si pa suhec vseeno.user posted image user posted image user posted image

Sem že posumla, da je ella noseča.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je pa tuki smešnega user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.3.2009 14:44:47   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Šefla lepi buši, se pa že fajn vidi, ti si pa suhec vseeno.user posted image user posted image user posted image

Sem že posumla, da je ella noseča.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je pa tuki smešnega user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ni smešnega. A si tud ti?user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.3.2009 14:45:14   
blaža
Itak te bomo vidli na pikniku, pa vse ostale, ko skrivate tudi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.3.2009 14:49:25   
Janey
iiiiiiii kaki lepi buši, sem si kar svojga zaželela nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
13.3.2009 14:52:09   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

iiiiiiii kaki lepi buši, sem si kar svojga zaželela nazajuser posted image user posted image

Uh jaz sem pa zadnjič pri enih kolegih vidla eno z velikim bušijem, sem se pa spomila, kako se ga težko nosila naokoli proti koncu. ko sem rodila Blaža sem bla najsrečnejši človek na svetu, da je zunaj in sem se rešla velikega bušija.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
13.3.2009 14:52:14   
dolenjka

Sej veš kaj moraš narest, da ga dobiš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.3.2009 14:55:06   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe
vam je lahko ko mate carico v svoji posteljiuser posted image user posted image naš mali se pa še tišči k meni

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.3.2009 15:06:17   
srečka nosečka
dan,

ura je peteeeeeeeeeeeek user posted image  in še eno urco in odpujsam domov user posted image

dolenjka - user posted image  user posted image  user posted image  za buši, prav luškana si user posted image
A se ti v tej user posted image  že bolj pozna?

bamby - user posted image  za razgovor

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.3.2009 15:06:48   
srečka nosečka

jaz bi to tudi rada vedela user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.3.2009 15:10:27   
srečka nosečka
janey - jaz imam spet dve tvoji oz. Jakčevi žlici doma user posted image
Kdaj se dobimo? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.3.2009 15:25:52   
polonca78
Ooooo, super!user posted image user posted image user posted image

Sem prišla po dolgem času pošnofat, če je že kaka druga februarka noseča poleg naju z mravlo in že vidim slikce trebuščka! Dolenjka čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mravla, ti boš pa že počasi na vrsti, a ne? user posted image user posted image Kdaj točno imaš rok? A spol veš ali boste počakali, da bo presenečenje? Midva ne zdrživa, tako da sva na morfologiji seveda vprašala in bomo tokrat imeli punčko. Jupiiiiii!

Drgač ste pa pridne čveke, ogromnoooo načvekate! A niso naši februarčki že veliki? sej ne vem ali naj bom vesela ali žalostna! user posted image

No, pa lep petek in vikend.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.3.2009 15:33:06   
srečka nosečka
polonca - tudi tebi čestitke za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Očitno sem spregledala, da si tudi ti user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.3.2009 15:48:21   
kati kati
dan...da vas malo nasmejim
http://www.trackapartner.com/index3.html

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.3.2009 15:48:47   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

polonca - tudi tebi čestitke za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Očitno sem spregledala, da si tudi ti user posted image  

superuser posted image user posted image user posted image kdaj pa?

Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.3.2009 15:53:11   
kati kati

dan user posted image
prilagam buši, pa ugante čigav je user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

dolenjkinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.3.2009 15:54:45   
polonca78

hvala, hvala! sploh ni težko spregledat, ker se na pet let javljam user posted image user posted image . drgač gre pa res hitro čas, še 2 dobra mesca in gremo po še eno štručko. user posted image vida sem pa 100 let čakala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.3.2009 15:55:39   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

hvala, hvala! sploh ni težko spregledat, ker se na pet let javljam user posted image user posted image . drgač gre pa res hitro čas, še 2 dobra mesca in gremo po še eno štručko. user posted image vida sem pa 100 let čakala. user posted image

tole bo pa hitro...super

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.3.2009 16:05:02   
nizy

dan user posted image
prilagam buši, pa ugante čigav je user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

zdaj se že fajn pozna user posted image , pa saj še nisi tolk user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.3.2009 17:37:40   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: buči
bamby, si že kaj spekla?

Sem ja, sirove za zraven kosila in so ful teknili. Zdaj moram še ene sladke narest. Kateri so najboljši? Favoriziran recept prosim. Meni so bili tisti z brusnicami, ki si jih ti spekla ful dobri. Ne vem pa kje brusnice najt, pa kateri recept si uporabila user posted image

Jaz uporabim suhe brusnice, je bilo pa takrat narejeno iz polnozrnate moke, mislim da eden izmed tistih receptov, kjer so mere po skodelicah (klasični muffini - II. del objave)

šefica, lepa sta oz. lepi sta.

A bomo zdaj kaj pobiral stave za mlavlo? Stpe, a prevzameš še ta seznam, ker si več na RR kot jaz. Hvala ... user posted image user posted image user posted image

Jaz torej stavim, da bo imela mlavla fantka user posted image .

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.3.2009 19:30:48   
jencili
čer,

po nekaj dnevih sem si spet končno vzela čas, da se vam malo javim.
Prebrat vas itak nimam časa, vsaj ne še, dokler ne dam Taja spatuser posted image

Pri nas vse po starem...
No, vsak dan ma kakšno novo foro, včeraj ko sem prišla iz službe, me je pričakal za steno, pokukal ven in rekel DANuser posted image user posted image user posted image

Vam pa pokažem še en kratek filmček...

user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
13.3.2009 19:42:36   
mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

dan user posted image
user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Ela jaz bi rekla, da tvojuser posted image user posted image user posted image .

Ful na Ello liči a ne? user posted image

Joj kak ste me nasraleuser posted image user posted image . Jaz sem res mislila, da je Elin. Trebušček je ful lep, samo se mi je zdel skoraj malo prevelik za Dolenjko.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 13.3.2009 19:48:04 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.3.2009 20:02:28   
kati kati
čestitke ellli..dolenjo še to obdobje čaka...lahko noč se utrujena od neprespanih noči...in veliko dela..

nočko

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.3.2009 20:08:37   
ella79

dan user posted image
user posted image

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Ela jaz bi rekla, da tvojuser posted image user posted image user posted image .

Ful na Ello liči a ne? user posted image

Joj kak ste me nasraleuser posted image user posted image . Jaz sem res mislila, da je Elin. Trebušček je ful lep, samo se mi je zdel skoraj malo prevelik za Dolenjko.

a zame bi bil pa ta prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jencili super šiba vaš Taj user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image mam babji večer danes

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.3.2009 20:19:13   
bamby

Bamby sem zelo veselauser posted image user posted image , da ti je dobro šlo in držim pesti za drugi krog. Poznam kar nekaj ljudi, ki so tudi samo porodniško nadomeščali pa so jih potem obdržali. Tako, da to naj te ne bega preveč. mogoče pa bodo še kakšne možnosti potem za naprej.

Smo pa mi od zdravnika, smo bili od 10h pa do zdaj in je Luka zopet fejst bolanuser posted image user posted image , so mi dali zraven kar napotnico za bolnico, da lahko greva, če bi bilo med vikendom slabše. Mu je pa P naredila res vse preiskave, ker je sumila, da gre za infekcijsko monunukleozo, me je kar stisnilo pri user posted image , za mojega pikeca.

Glede na to, da gre za privat firmo, dvomim, da bi se tako odločili, da bi me kljub nadomeščanju še zaposlili. Se pa nikoli ne ve. Bom probala, če mi bodo le dali možnost. Bom pa tudi dost reskirala, če bom nedeoločen čas menjala za eno leto nadomeščanja, ampak vse z razlogom.

Za tvojega pikeca pa želim, da se končno reši teh vročin in raznih bolezni, ki ga napadajo user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka, kako lep buši imaš user posted image . Si nisem predstavljala, da je že tako okrogel user posted image . Sem že malo pozabila, kako to gre user posted image !

jencili, super samostojno že hodi Taj user posted image user posted image user posted image

buči, bom probala brusnice dobit in spečt tiste mufine, če jih bom dobila, ker so mi bili res cool user posted image user posted image user posted image . No, da še jaz stegnem jezik in prisodim mlavli user posted image   user posted image .

Mi smo se napohajali. Smo šli malo na vikend gledat, če že kaj rožce poganjajo, pa je še nekaj snega in bazen poln ledu user posted image . Smo pa z žlahto skupaj z vozičkom pohajali. Imajo 5 mesecev staro user posted image . Je bilo prav luštno, vredno kmalu ponoviti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.3.2009 20:21:09   
blaža
Mlavla bo mela user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!