|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
12.3.2009 21:24:14   
listek1
o ella čer user posted image , ko si ravno govorila o zoji, da se ne upa spusit, mam še enga tazga doma user posted image user posted image  z avtočkom šiba k norc, ko se je pa treba spusit, pa hop na kolena in gremo po vseh štirih user posted image  Ste mi pa nardile lušte s tole peko in bom po moje jest eno rulado usekala.

Mava pa ta vikend mal frej, in greva v soboto končno bordat, potem pa še v savno user posted image user posted image  Komi čakam.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.3.2009 21:30:28   
ella79
listek kaj pa če bi sej david in zoja mal za roke vodila user posted image user posted image user posted image pri nas je isto, na kolena in gasa user posted image super za vikend v dvoje, privoščita si user posted image jaz bom tole spekla

user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.3.2009 21:35:59   
listek1
ja po moje ne bi blo slabo user posted image user posted image user posted image user posted image
ti kaj pa je to za eno pecivo? bi tud jest recept, hvala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.3.2009 21:37:17   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

ja po moje ne bi blo slabo user posted image user posted image user posted image user posted image

neki takega sem zadnjil nekje jedla, pa po sestavinah se mi zdi, da je tale
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2028
je čist simpl, to je zame user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.3.2009 21:39:17   
ella79
upam, da sem nadoknadla zdele z čvekanjem user posted image
grem počas v mižule, je treba zgodaj vstati
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.3.2009 21:41:10   
ELMA
jaz tudi grem user posted image

Nočko

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.3.2009 21:46:49   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

neki takega sem zadnjil nekje jedla, pa po sestavinah se mi zdi, da je tale
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2028
je čist simpl, to je zame user posted image user posted image user posted image

tud zame user posted image  sem že spravla recept in bo kmal na sporedu. Kdaj pa lahko pridem probat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.3.2009 21:47:55   
listek1
nočko tudi z moje strani user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.3.2009 23:40:22   
Stipe air force
Zurka na Gradiscu 31.05.2009
(prijave najpozneje do 15.04.2009)

Ella familly
Pina familly
Februarka familly
Mlavla familly 
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly

Srecka nosecka familly?
Kati kati familly?
Janey familly?
Listek 1 familly?

Prijave prejemajo Stipići !!!!

Lahko noooooć.... user posted image  Nismo se nic masiral... smo mel obiske... user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.3.2009 7:37:21   
Februarka08
Jutro.

Naša budilka je vsak dan hitrejšauser posted image user posted image user posted image zvečer ne morm zaspat ne vem iz katerega razlogauser posted image zjutraj pa mal čez 6 aufuser posted image danes sem sanjala da sem rodila user posted image ki se mi je že takoj 1. dan na veliko smejaluser posted image user posted image pa ful velik je bil, tele sanje so ble mal čudneuser posted image itak sem pa že v 1. sanjala da bo user posted image tako da...user posted image
Lep dan vsem, saj je danes petekuser posted image user posted image user posted image user posted image pa čeprav je 13.user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 13.3.2009 7:42:47 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.3.2009 7:47:45   
blaža
Jutro!

Spali tako tako. Se mu malo maši nosek in pol težko spi, ma lahko bi blo slabše.user posted image

listek Čupava kata je krhko testo, pol fila ki je sestavljena iz beljaka, sladkorja, dve žlici marmelade in orehov in pol naribaš na vrh spet krhko testo.user posted image  

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.3.2009 7:50:23   
blaža
Aja res, danes je petek 13. Moj mož, ko dela na terenu in ga vprašajo za datum, ko je treba kje podpisat, vedno reče  petek 13.user posted image  in pol se vsi zdrznejo.user posted image

No zdej bomo matijo peljali v vrtec.

komaj čakam jutri, da bomo šli malo pohajat po Kopru, po sončku. No vsaj upam, da bo lepo vreme, pa z novim vozekom.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.3.2009 8:10:18   
Janey
Jutro babike

noč katastrofalna, takšna tudi moja podoba z vnetim grlom in vsem pripadajočim.

lep dan vam želim

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.3.2009 8:20:20   
mala_pikica
Jutro!

Sem vas na hitro prebrala, ste bile pridne in ste kar naklepetale. Jaz sem na dieti, ampak komaj zdržim, se pa ne držim čisto točno. Pa vseeno upam, da bo šlo malo dol.

Jaz se pa sploh ne upam prijaviti za piknik, če pa smo nonstop bolni. Smo zopet zboleli in greva zdaj k zdravnici. Je imel vročino prejšni teden od četrtka do ponedeljka, ampak je bila verjetno reakcija na cepivo in se nisva šla niti pokazati. No včeraj pa je zopet fajn zbolel tako, da mu je svečka držala samo dobri 2 uri. Upam, da nima zopet angine, ker ima tako čuden zadah iz ust in visoko vročino.  

Vsi bolančki upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.3.2009 8:22:00   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro!

Sem vas na hitro prebrala, ste bile pridne in ste kar naklepetale. Jaz sem na dieti, ampak komaj zdržim, se pa ne držim čisto točno. Pa vseeno upam, da bo šlo malo dol.

Jaz se pa sploh ne upam prijaviti za piknik, če pa smo nonstop bolni. Smo zopet zboleli in greva zdaj k zdravnici. Je imel vročino prejšni teden od četrtka do ponedeljka, ampak je bila verjetno reakcija na cepivo in se nisva šla niti pokazati. No včeraj pa je zopet fajn zbolel tako, da mu je svečka držala samo dobri 2 uri. Upam, da nima zopet angine, ker ima tako čuden zadah iz ust in visoko vročino.  

Vsi bolančki upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

Ma glede tega, itak tudi mi ne moremo vedet, če kdo zboli. Ti se kar prijavi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.3.2009 8:25:08   
itata
janey: user posted image user posted image user posted image

naš tud danes ni glih fajn spal. je mel 5x probleme... sam sumim, da mu še ta leva dvojka ven leze spodaj. desno smo dobili že par dni nazaj. no, upam, da je to touser posted image  ker zdej ma tko, da par dni spi lepo, se zbudi enkrat in prec nazaj zaspi, pol spet en dan katastrofa, pol spet ok, tko da men ni jaz kaj je s čem povezan. da ne omenjam, da se je začel ob 4:45 tok premetavat in jamrat, da nisem mogla pol več nazaj zaspat... pol je pa vstal ob 6.05 ITAK.

včeri sem imela neke službene opravke v mestu in sem šla mal prej iz službe, po poti domov se si pa še masažo privščila in sem bila kot nova. pa še ko sem domov prišla, je imel dedi jakoba glih na sprehodu, tko da sem še pol urce poležala in solatko pojedla. luksuz je bil resuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.3.2009 8:35:36   
Janey
itata pri nas so ziher zobki, mu gredo ven 3 štirke in 2 trojkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.3.2009 8:38:14   
pina-1
jutro.

Zdej sem vas brala pa ste mi polna usta sline nardile s temi recepti... JAZ SEM NA DIETIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image

Vidim, da me blaža javno spodbuja... sej če nebi mela nje bi že zdavnaj obupala. PRIZNAMuser posted image .
Sem pa danes spet vesela, ker je šlo 0,5 kg doluser posted image user posted image user posted image

Včeri je pa bil en dan za se vršt v Rižano. Sem se dol vsedla šele ob 22 uri.  Popoldne je Mia mela plavanje, pa sem šla še ppo špežo, ker je bil hladilnik čisto prazen. LE paprika in bučke so ble v njemuser posted image
Pol je blo pa treba skuhat za danes kosilo. danes bo neki za stipeta: avijacija v golažu in zraven pašta ali polenta. ne vem šeuser posted image . Jaz bom pa mela testenine z rukulo in bučkami. Moram še recept zmislituser posted image . Ob 20 sem pa šibala še na sestanek. tako da Pinota in Ane še vidla nisem dobro včeriuser posted image user posted image user posted image .. Ma bomo med vikendom nadoknadiliuser posted image

Tako zdej grem pa kavico do kraja spit in kej po mizi premetat papirje,d a vsaj zgleda da kaj delamuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.3.2009 9:16:37   
blaža
Pina, ALKOHOL REDI!!!user posted image user posted image user posted image , edino z juicem se lahko napijeva, za zdravje.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.3.2009 9:28:00   
bamby
Dan!

Jaz sem pripravljena na štart user posted image . Sem pa že navsezgodaj imela vrtoglavico, šraufanje po trebuhu.... Še dobro, da je aleluja odpela, drugače ne vem, kako bi bilo.

Torej, zdaj grem s ponosom zmagi naproti. Upam, da so tudi na oni strani istega mnenja user posted image user posted image .

Punce držite pesti, zdaj res potrebujem srečo!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.3.2009 9:51:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dan!

Jaz sem pripravljena na štart user posted image . Sem pa že navsezgodaj imela vrtoglavico, šraufanje po trebuhu.... Še dobro, da je aleluja odpela, drugače ne vem, kako bi bilo.

Torej, zdaj grem s ponosom zmagi naproti. Upam, da so tudi na oni strani istega mnenja user posted image user posted image .

Punce držite pesti, zdaj res potrebujem srečo!!!!! user posted image user posted image user posted image

GO BAMBY GOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.3.2009 9:52:53   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pina, ALKOHOL REDI!!!user posted image user posted image user posted image , edino z juicem se lahko napijeva, za zdravje.user posted image user posted image user posted image

ma po dieti si ga bomo privoščile, ki če ne bojo šli kg spet gor. Sej veš kako pravijo, da je treba vsak dober rezultat zapituser posted image user posted image user posted image  OŠTJA, kaj nisi primorka?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.3.2009 9:57:15   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ma po dieti si ga bomo privoščile, ki če ne bojo šli kg spet gor. Sej veš kako pravijo, da je treba vsak dober rezultat zapituser posted image user posted image user posted image  OŠTJA, kaj nisi primorka?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.3.2009 10:04:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dan!

Bamby, držim pesti user posted image

Men je pa spet mal slabo user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.3.2009 10:08:47   
blaža
uh dolenjka, ti niti malo ne zavidam te slabosti. kolko je blo meni slabo v obeh nosečnostih, o grozauser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?